Kızlar Merhaba,

Nasılsınız ?

Benim kafam hala karışık şimdi parayı denklemeye çalışıyoruz. Bu sürede de hastane arıyoruz.

Bir doktor Yakın Doğu Tüp bebeği önerdi.

Ama burada ki yorumlarda ağırlık Gynolife ve Brithis ne yapacağımızı bilmiyorum :KK43:

Sizlerden yorum yapan yapmayan herkes hastaneler için tekrar bilgi iletebilirse çok sevinirim.

Bu hafta artık karar vermek istiyoruz.
Kızlar Merhaba,

Nasılsınız ?

Benim kafam hala karışık şimdi parayı denklemeye çalışıyoruz. Bu sürede de hastane arıyoruz.

Bir doktor Yakın Doğu Tüp bebeği önerdi.

Ama burada ki yorumlarda ağırlık Gynolife ve Brithis ne yapacağımızı bilmiyorum :KK43:

Sizlerden yorum yapan yapmayan herkes hastaneler için tekvedaviye başlayıp sonra vazgeçip başka hastanemi olsa dedim bana çok iyi bir Prof önerdi gyno Life yı. Ama Brrithis de burda çok konuşuluyor . Ben dün oldum transferimi gyno life da rar bilgi iletebilirse çok sevinirim.

Bu hafta artık karar vermek istiyoruz.
Günaydın canım seni çok iyi anlıyorum insan karar verme aşamasında çok git gel yaşıyor banada çok iyi bir Prof önerdi gyno lifeyı. Ama birithis de iyi deniliyor özellikle burda çok duydum bu ismi ama bana İstanbul’daki doktorlar önerdi dün oldum transferimi bakalım hayırlısı olsun

Günaydın canım seni çok iyi anlıyorum insan karar verme aşamasında çok git gel yaşıyor banada çok iyi bir Prof önerdi gyno lifeyı. Ama birithis de iyi deniliyor özellikle burda çok duydum bu ismi ama bana İstanbul’daki doktorlar önerdi dün oldum transferimi bakalım hayırlısı olsun

İnş. Hayırlısı olur canım emeklerin boşa gitmez. Allah yardımcımız olsun.

Sen Gynolife de oldun sanırım transferi

benim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum ama napayim baska da secenegim yok. :KK43:
Bende en çok bu yüzden istemiyordum en başlarda sonuçta senin değil senden bi parça değil elleri ayaklari gozleri belki sana benzemeyecek ama yanlış düşünmüşüm bence sende yanlis düşünüyorsun en azından senin kanınla beslenecek senin karnında büyüyecek sen emzireceksin anneliğin her anını tadacaksin ben çok zor karar verdim ama verdim senin de biraz daha dusunmeni böyle bir karar verip kesip atmamani çok isterim onu kucağına alıp sana anne diyeceği anları düşün bence. Inşallah olumlu olursun

Dizara canım.... hikayeni okudum. Benim eşimde seninki kadar olmasa da benzerdi. Aynı korkuları vardı engelli olursa bir sıkıntısı olursa diye inanılmaz endişeli bir adam. Bizimki kuzenlerini falanda öyle el bebek gül bebek sevmez. Genel olarak çok bebek, çocuk hoşlanmaz. Çocukların bile büyük gibi davrananlarını sever. Benimde çok sinir krizi geçirdiğim zamanlar olmuştur. Ama fark şuydu ben bebek istemiyorsun diye konuştuğumda bunu kabul etmezdi. Ben seninle mutlu bir hayat istiyorum çocuk öncelimin değil derdi. Aynı seninki gibi gezelim yurt dışında gidelim. Lüks arabamız olsun lüks evde oturalım. Arabaya yaptığı ilgili, döktüğü parayı , hevesi bebek konusunda hiç görmedim. Ne kadar üzüldüğünü anlıyorum. Ama bizimki istemiyorum demezdi. Senin kadar istemiyorum derdi. Biz yumurta donasyonu yaptırdık ama sperm gerekseydi onuda yapardık. Allahtan bu konuda istemem etmem demedi. Ne zaman donasyondan olumlu sonucu aldık o zaman onunda istediğini anladım. Bence elimle bu konuyu bir netleştir. Yoksa çok daha fazla yalnız kalırsın arkadaşım
Inşallah sağ salim de kucağına alırsın canm benim

Snglayz inşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım...Hazırlık aşamasında neler yaptılar kısaca bahsedermisin..Rahimde sorun varmıydı..Malum bir sürü test tetkik mevcut...

Snglayz inşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım...Hazırlık aşamasında neler yaptılar kısaca bahsedermisin..Rahimde sorun varmıydı..Malum bir sürü test tetkik mevcut...
Canım ben İstanbul’da yaptım bütün testleri iğneleri Betül hanıma yaptırdım sonra Kıbrıs’a geldik iğneler dışında zor bir yanı Yok aslında

benim de yasim 45, donosyondan baska care yok. ama bir turlu isinamiyorum donasyon isine. kimi cocuklar var tamamiyle ayni annenin kopyasi. tabii babadan da aliyor o da ayri ama. neyse sonucta donasyon evlatlik edinmenin daha ilimli hali en azindan esinizden bir eser var.
ben boyle fazlaca takmis durumdayim benzeme hususuna. bir turlu duzelmeyecek gibi, dogurduktan sonra da korkuyorum sogukluk olur diye. aklimda sorular. hic yapmamaya karar verdim. uzgunum ama napayim baska da secenegim yok. :KK43:
Bence de çok zor bir karar benim de üçüncü denememde oldu yedi yıl uğraştım aklımın bir köşesinde hep donasyon fikri vardı çünkü yumurta çok azdı ama eşim hiç sıcak bakmadı bir de ben çok takıntılıyım yaptırsaydım hep aklımın bir ucunda olurdu herhalde şimdi oğlum tıpkı ben çok şükür geç de olsa kavuştum yaptırımlara saygım sonsuz annelik çok güzel bir şey

:anneadayı::anneadayı:
Çok güzel olsun hakkında herşey canım.

Bakalım bizde gynolife brithis yakın doğu ünivertesi arasında kaldık :KK43: hayırlısı
Sana hastaneyle ilgili deneyimlerimi anlatayım öyle çok büyük ve görkemli degil bu bir merkez herkes çok ilgili Güler yüzlü Murat bey zaten Avrupa Şafak hastanesi ve memorial hastanelerinde de çalışmış genç bir hekim bende başta çok kararsızdım Hit düşünmüştüm ama doktorum orayı önerince orda yaptırdım internet sitelerinden araştırıp bulmadım yani canım sanada bol şans rabbim bizi de sevindirsin inşallah :anneadayı:

:anneadayı::anneadayı:
Sana hastaneyle ilgili deneyimlerimi anlatayım öyle çok büyük ve görkemli degil bu bir merkez herkes çok ilgili Güler yüzlü Murat bey zaten Avrupa Şafak hastanesi ve memorial hastanelerinde de çalışmış genç bir hekim bende başta çok kararsızdım Hit düşünmüştüm ama doktorum orayı önerince orda yaptırdım internet sitelerinden araştırıp bulmadım yani canım sanada bol şans rabbim bizi de sevindirsin inşallah :anneadayı:

İn. Canım sonuç ne zaman belli olacak senin

Ayrıca çok sıkı pazarlık yap çünki fiyatları öteki merkezlere göre bir tık yukarda

nş. pozitif sonuç alırsın canım dualarım seninle..

Sonucunu bekliyorum.

Artık sıra bizde parayı toplayıp hemen hastane seçeceğiz. Tek o kaldı.. Allah seçtiğimiz hastaneyi attığımı bu adımları hakkımızda hayırlı kılsın inş. ( AMİN )

Amin canım inşallah Hepimiz için

Sonucunu bekliyorum.

Artık sıra bizde

Sonucunu bekliyorum.

Artık sıra bizde parayı toplayıp hemen hastane seçeceğiz. Tek o kaldı.. Allah seçtiğimiz hastaneyi attığımı bu adımları hakkımızda hayırlı kılsın inş. ( AMİN )

:KK43::KK43:
Duygularını çok net anlıyorum, benzer hisleri paylaşıyorum. 20li yaşlarda kariyer ve dünyayı gezme planlarım için çocuk olgusunu hep erteledim. Her kadın illa anne olacak diye bi misyonada inanmadığım için ertelemek kolay oldu. Ama bigün çocuğum olursada nasıl ki ben annemin bir kopyasıyım , bebeğiminde bana benzemesini hayal ederdim.Yumurta kalitemin yaşdan dolayı düştüğünü ilk öğrendiğimde bu işin donasyona kadar gideceğini hiç tahmin edememiştim.Herkes gibi benimde kabullenmem kolay olmadı.iç güzellik tabiki önemlidir ama ben dış güzelliğede önem veririm Donörüm kültürlü ve istediğim fiziksel özelliklere sahip.bu sebeple donasyona ısındım.Hala endişelerim yok değil ama olumlu yanlarını düşünerek kendimi teselli ediyorum. Eşimin çocuk isteğide en büyük desteğim. Rabbim yüzüme/ hepimizin yüzüne gülsün hayırlı ve istediğimiz gibi evlatlar nasip etsin.[/QUOTE]

Benim dr um yolladı ilaç protokolünü kendi yaptı o tarafı işe karıstırmadı hiç sadece transferi orda olmuş oldum türkiye de ki dr um belirlediği tedaviyi uyguladım uygulamaya devam ediyorum
mrb yenı uye oldum bende tranfer ıstıyorum ama nasıl yapacagım bılmıyorum

Back
X