Hormon ilaçları konusunda kaıtılıyorum..Çok çok dikkatli olmak lazım..Bende2 sene içinde 3 tüp bebek denemesi yaptım, hepsi aynı merkezdeydi..Daha sonra merkez değiştirdim ve bingo, rahimde atipisiz hiperplazi ve ara ara lezyonlar....Allah doktorum fark etti ve hemen kürtaj, yoğun antibiotik, progesteron derken temizlendi çok şükür..Direkten döndüm...Doktorum bişi demedi ama ben rahime yapılan işlemlerinde, rahim çentikleme, malum yoğun estrojen, neopegen, viegra vb. hepsinin bir şekilde zarar verdiğini düşünüyorum..Hamilelik oluşsaydı belki rahim kendini toparlardı ama hamilelikte oluşmayınca ve tedaviler üst üste olunca bence böyle ciddi yan etkileri oluyor...

Hormon ilaçları konusunda kaıtılıyorum..Çok çok dikkatli olmak lazım..Bende2 sene içinde 3 tüp bebek denemesi yaptım, hepsi aynı merkezdeydi..Daha sonra merkez değiştirdim ve bingo, rahimde atipisiz hiperplazi ve ara ara lezyonlar....Allah doktorum fark etti ve hemen kürtaj, yoğun antibiotik, progesteron derken temizlendi çok şükür..Direkten döndüm...Doktorum bişi demedi ama ben rahime yapılan işlemlerinde, rahim çentikleme, malum yoğun estrojen, neopegen, viegra vb. hepsinin bir şekilde zarar verdiğini düşünüyorum..Hamilelik oluşsaydı belki rahim kendini toparlardı ama hamilelikte oluşmayınca ve tedaviler üst üste olunca bence böyle ciddi yan etkileri oluyor...

Meme kontrollerinizi yaptırın ben de içe batma oldu o pembe minik sivilceden sonra

Ah canım ya Allah yardımcın olsun valla böyle saçma sapan şeyler okuyunca o kadar sinir oluyorum ki. İnsan kandırıyorlar resmen yazık valla veballer boynuna kim böyle yalan yanlış tedavi yapıyorsa

Amin inşallah..Çünkü bu işin manevi ve maddi yanı çok ağır..

Şimdi de fridevs hanımın mucize ekip ile yazıştık arkadaşlar %80 oranında başarı sağladıklarını söylüyorlar.

Bu topiği baştan okuyorum 1000 sayfadayım firdevs hanımda gebeliği çok elde etmişler

Fridevs hanımla öncesinde hiç telde bile görüşemiyormuşuz bu bana çok saçma geldi.Bir de pgt ile ilgili şunu yazdı.
PGT dölleme işleminden sonra embriyoya yapılır...

Eğer siz kendi yumurtalarınız için genetik araştırma isterseniz, benim tavsiyem buraya gelmeden önce Türkiye'de yaptırmanızdır...
Bu pgt için de 1500 € ekstra soylediler.Acayip fiyatlar

Fridevs hanımla öncesinde hiç telde bile görüşemiyormuşuz bu bana çok saçma geldi.Bir de pgt ile ilgili şunu yazdı.

Eğer siz kendi yumurtalarınız için genetik araştırma isterseniz, benim tavsiyem buraya gelmeden önce Türkiye'de yaptırmanızdır...
benim bir arkadaşım pgd yaptırdı embriyolarına gebe kaldı temiz çıkan embriyolardan ama gelişmedi
kese oluştu ama kalp atışı olmadı

Embriyoya yapılan genetik test başkadır. Fish vardır sadece sorunlu kromozoma bakarlar 1500 dolar sanırım fiyatı. Tüm embriyolar için. Birde ngs var orda tümm kromozomlara bakarlar embriyo başına 500 ise fiyatı. Bunlar Türkiye’deki fiyatlar Kıbrıs olunca Euro olur tabi. Bu Kısım’larda fiyatlar heryerden acayip

Bunu yaptirmak onemli peki arkadaslar?yani bendeki bir genetik rahatsizligin bebege gecmesini istemezsem hangisini yaptirmam lazim?birde alinan sperm donasyonunda sperm zaten saglikli gelicek degilmi?ona ekstra oyle bir uygulama yapilmicak.Kafam allak bullak oldu:(

Back
X