gözün aydın arkadaşım rabbim sonuna kadar korusun bebişini
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bu forumda en çok dikkatimi çeken sen olsun zazacığım. Gerek bunca yıldır verdiğin mücadeleler gerek yılmadan anne olma azmin beni çok daha fazla inandırdı anne olabileceğime. Diğer arkadaşımlarımda tabiiki öyle ama senin hikayeni daha özümseyerek okudum hep!
Hatırlarsan Eylül veya Ekim gibi özelden yazışmıştık benim sorunumu.
Umarım hepimiz başarırız bu süreci sağlıklı olarak. Emekçi kadınlar olarak bizi tebrik ediyorum her koşulda. Dualarımdasın, dualarımdasınız güzel ve özel kadınlar.

Kızlar bugün sabaha karşı pembe şekilde lekekenmeden biraz fazla sızıntım oldu. Buradaki doktorum test yapalım bugün çıkar varsa dedi. Zelitta beni hamileler arasına Yazmışsın sanırım içinize doğdu 8. Gün bhcg değerim 305 çıktı arkadaşlarım. Çok ağladım çok sevindim çok tedirginim. Umarım kalır orada bebeğim dua edin lütfen. Ben de hepimiz için ediyorum. Bizler çok özel anne ve anne adaylarıyız. Kimse bilmez neler çektiğimizi bu yolda. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
ne güzel haber , annesine sıkıca tutunsun bebeğinRabbim sizi ayırmasın

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Hatırladığım kadarıyla Ocak ayı gibi transfer düşünüyordun ne yaptın ?
aksilikler oldu .vardır bi hayır dedik.nisan ayında olucak arkadaşım. Sende yakındoğu ile görüşüyodun bişey mi oldu da degistirdin kliniğini(kısmetinde bu bebeğe sahip olmak varmış o başka tabi : ) )

Gebe arkadaslar:

Canimbenim: British (zehra hanim)
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Bebekim : Hit
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: ?
Snglayz: gyno life :)
Nazende: Hit :)

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British(?)
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British/Hit
Zy2009:gyno life
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Gebe kalanlar arasında ismimi görünce heyecan sardı 4 yanımı inşallah gerçek olur ama şuan belli değil daha 7 gün sonra test tarihim arkadaşlar

Gebe kalanlar arasında ismimi görünce heyecan sardı 4 yanımı inşallah gerçek olur ama şuan belli değil daha 7 gün sonra test tarihim arkadaşlar
Ben soru işartinde kalmışım :) o kadar yazdın aslında ama gözden kaçmış sanırım magusa tıp merkezi serap uluçay

Gebe arkadaslar:

Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life :)
Nazende: Hit :)

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British(?)
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British/Hit
Zy2009:gyno life
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: ?
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?

Eko78 gozumden kacmis canim. Son 70 sayfayi okuyup duzenledim ama kacirmisim.geri donus yaparsin diye soru isateti biraktim. Saglicakla kucagina al insallah

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Bu forumda en çok dikkatimi çeken sen olsun zazacığım. Gerek bunca yıldır verdiğin mücadeleler gerek yılmadan anne olma azmin beni çok daha fazla inandırdı anne olabileceğime. Diğer arkadaşımlarımda tabiiki öyle ama senin hikayeni daha özümseyerek okudum hep!
Hatırlarsan Eylül veya Ekim gibi özelden yazışmıştık benim sorunumu.
Umarım hepimiz başarırız bu süreci sağlıklı olarak. Emekçi kadınlar olarak bizi tebrik ediyorum her koşulda. Dualarımdasın, dualarımdasınız güzel ve özel kadınlar.
Nazcım hatırladım seni
Kendi yumurtalarınlamı denedin?
Yoksa hazır embriyo?
Hee ne yaprınsa çok güzel bir şeye vardın
İçinde bebişler oluştu rabbimin izniyle
İçimden ikizin olucak gibi geliyor
İnşallah rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın sana
Ve sağlıkla bebişlerine kavuşasın

Kızlar aranızda Meryem suresi topiğimize katılmak isteyen hamile olmak isteyen var mı
Her hafta bir kişiye niyet edicez birer tane okusanız yeterli

Kızlar selam yoğunluktan giremedim hiç.Listeyi gördüm soru işareti var yanımda tedavi sürecinde değilim henüz araştırma aşamasındayım.Firdevs ve british ile görüştüm.british ile telde murat bey ile konuştuk sorucağım herşeyide sordum gibi.Yalnız kafama takılan birşey oldu.Burda yeniyim biliyorsunuz.Tedaviye başlarsak önce yumurtalarım toplanıcak dondurulucak ve 5.gün transfer yapılıcakmış.Süreç normalde böylemi işliyor.Dondurulmadan direk transfer yapılamıyormu?

Kızlar selam yoğunluktan giremedim hiç.Listeyi gördüm soru işareti var yanımda tedavi sürecinde değilim henüz araştırma aşamasındayım.Firdevs ve british ile görüştüm.british ile telde murat bey ile konuştuk sorucağım herşeyide sordum gibi.Yalnız kafama takılan birşey oldu.Burda yeniyim biliyorsunuz.Tedaviye başlarsak önce yumurtalarım toplanıcak dondurulucak ve 5.gün transfer yapılıcakmış.Süreç normalde böylemi işliyor.Dondurulmadan direk transfer yapılamıyormu?
Aslında yapılabilir ama bildiğim kadarıyla dönmüş transferi şansı arttırıyor...Tedavide çok fazla hormon aldigin için rahim bir sonraki hormonsuz dönemden daha sagliksiz kalinlasabiliyor...Ondandir...

Son düzenleme:
Gebe arkadaslar: