Kese

İnşallah hamile kalırsın canım işi boşver düşünme yeterki olsun Rabbim hepimize nasip etsin bnde Mart Nisan gibi düşünüyorum bnm rahimde sol tarafta yapışıklık çıktı bu cuma doktora göstercem bakalım ne diycek
Rahim filminde belli oldu değilmi?Nasıl bir uygulama acı veriyormu cnm ? Banada mart da yapılıcak rahim filmi

Rahim filminde belli oldu değilmi?Nasıl bir uygulama acı veriyormu cnm ? Banada mart da yapılıcak rahim filmi
Evet canım rahim filmi çektirdim orda çeken Dr sol taraf yapışıklık var dedi cuma günü Dr göstercem özelde olduğu için hiç ağrım olmadı ağrısız çekiyorlar fulya açık Emarda 7 günlük antibiyotik verdiler daha önce devlet hastanesinde çektirmiştim ağrıdan ölmüştüm burda hiç ağrı çekmedim ama çok pahalı

Aslında zazacım bu

çok yıllar önce 8-9 sene oldu doktorum teşhis koymuştu ama hiç bir şey de yspılmadı
Aslında tam ultrasonla da değil de herhalde biraz da belirtilerle, ağrı vs
Anladım canım..Menepoz iğnesinin tedavi olan arkadaşlardan çok iyi geldiğini biliyorum..Bence doğru tedavi Yaş cım...Birde endometriosiz de beslenemeninde , ona göre olan bir diyetinde durumu gerilettiğini okumuştum..Bir araştır istersen...

Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla umarım kucağınıza alırsınız. Ve tabiki benim için de dua istiyorum sizden.. çarşamba günü doğum olacak sağlıkla gelir inş kızım. Bu arada arkadaşlar 8.gün değerim 700 küsürlerdeydi ama tek gebelik oluştu. İkiz veya üçüz ya da tekiz her neyse gebeliğiniz umarım sağlıkla devam eder. Hamilelik yolunda annelik yolunda emek sarfeden tüm arkadaşlar umudunuzu asla kaybetmeyin..kötü düşünceleri kafanızdan atın . Bana da dua etmeyi unutmayın:)) doğumdan sonraki düşüncelerimi de paylaşacağım en kısa zamanda..
Bebek-im kolayca atlatırsın inşallah canım..Dualarımızdasın...

Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla umarım kucağınıza alırsınız. Ve tabiki benim için de dua istiyorum sizden.. çarşamba günü doğum olacak sağlıkla gelir inş kızım. Bu arada arkadaşlar 8.gün değerim 700 küsürlerdeydi ama tek gebelik oluştu. İkiz veya üçüz ya da tekiz her neyse gebeliğiniz umarım sağlıkla devam eder. Hamilelik yolunda annelik yolunda emek sarfeden tüm arkadaşlar umudunuzu asla kaybetmeyin..kötü düşünceleri kafanızdan atın . Bana da dua etmeyi unutmayın:)) doğumdan sonraki düşüncelerimi de paylaşacağım en kısa zamanda..
canım kardeşim burda bize hepimize anne kardeş oldun rabbim seni darda koymasın çok rahat bebişine kavuştursun
melekler boncuğunu korusun
allaha emanet ol

Aslında zazacım bu

çok yıllar önce 8-9 sene oldu doktorum teşhis koymuştu ama hiç bir şey de yspılmadı
Aslında tam ultrasonla da değil de herhalde biraz da belirtilerle, ağrı vs
budefa çok iyi tedaviye başladın kuzum ve emin ellerde inan seninde evladın olucak allahın izniyle
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

Evet canım rahim filmi çektirdim orda çeken Dr sol taraf yapışıklık var dedi cuma günü Dr göstercem özelde olduğu için hiç ağrım olmadı ağrısız çekiyorlar fulya açık Emarda 7 günlük antibiyotik verdiler daha önce devlet hastanesinde çektirmiştim ağrıdan ölmüştüm burda hiç ağrı çekmedim ama çok pahalı
mutlaka iyi bir uzmana git ve rahim adezyonlarını açsın bir dahada oluşmasın diye baloncuk koydur amelyat sırası 2 günlük
çünkü rahim içi yapışıklığı açınca yeniden oluşuyormuş

british bana çok güven verdi donorleri konusunda çok şeyler anlatı bir donörden en fazla 5 defa tedaviye alıp yumi topluyorlar
sonra o donörü protokole almıyorlar

Saglikla bebegine kavus insallah. Mutlu haberlerini bekliyoruz

Kızlar bana %10 -15 falan sanırım.
ZY Bence ozaman British i seçebilirsin..Rakamlar yaklaşmış birbirine..Bende Zaza gibi düşünüyorum..Temiz ve sağlıklı çalışıyorlar..Şimdiye kadar hiç ihmal etmediler..Sorduğum sorulara her zaman hemen o anda olmasa da mutlaka geri dönüş yaptılar...Açık bir konu hiç kalmadı..Tabi olacak diye bir şey yok ama en azından güvenerek Kıbrısa gitmek stresi azaltır..Hastaneyi de merak ediyorum..Artık eşim gittiğinde onun izlenimlerini alacağım...

Back
X