Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda cidden yok Zazacim ama ne diyebilirim ki,nasil bir davranis sergilemeliyimki..Dondurulmuşların transferine para verme
Halil ücretsiz transferler yapmış biliyorum
Damarını tut ve paran yok söyle
Merhaba arkadaşlar bende kilinic araştırıyorum yorumlarınızı okuyorum benim 4 nci donasyonum olcak 2 kez kıbrısta ilki dünyada sonuc negatif ikincisi yakın dogu üniversitesi sonuc negatif üçüncü ise gürcistanda sonuc negatif ne yapcagimi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum lütfen banada yardimmmBritishten indirim isteyecek arkadaşlar ben de süreci baslattım listeye beni de eklerseniz sevinirim
Yumurta donasyonumuydu cnm?Merhaba arkadaşlar bende kilinic araştırıyorum yorumlarınızı okuyorum benim 4 nci donasyonum olcak 2 kez kıbrısta ilki dünyada sonuc negatif ikincisi yakın dogu üniversitesi sonuc negatif üçüncü ise gürcistanda sonuc negatif ne yapcagimi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum lütfen banada yardimmm
Bunu eşim görüşmeye gittiğinde Murat by e sormuş, illa ki olmasa da olur demiş, yaptırmayacağız sanırımYas41 merhaba siz de donörde recombine test yaptırıyormusunuz
Ennur cum senin sorunun neydi..Rahim iyi takip edildimi..Eşinin spermleri ne dna hasar testi yaptırdınmı..Neden olmuyormuş, açıklama yaptılarmı ?Merhaba arkadaşlar bende kilinic araştırıyorum yorumlarınızı okuyorum benim 4 nci donasyonum olcak 2 kez kıbrısta ilki dünyada sonuc negatif ikincisi yakın dogu üniversitesi sonuc negatif üçüncü ise gürcistanda sonuc negatif ne yapcagimi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum lütfen banada yardimmm
Murat Bey bana da gerek yok dedi Yaşcım..Binlerce genetik hastalık var sadece 250 adedine bakılıyor, diğerleri ne olacak dedi..Haklı aslında ama benim eşimin ailesinde akraba eviliği var, ayrıca küçükken 10 sene romatizmal artirit için tedavi görmüş..Ciddi alerji sorunu var..Bende riske atmak istemedim..İlk donorumuz biliyorsun uygun gelmedi, o zamanda hay allah demek öylede olabiliyormuş dedik, hatta Murat Bey' e de aslında bu sonucu hiç beklemiyorduk dedim..O yüzden devam ettik, recombineye..Şimdilik uygun donor bulundu devam ediyoruz..British te tedavide arkadaşlar arasında başı çekeceğim gibi görünüyor :) İnşallah iyi sonuçlar alırız...Bunu eşim görüşmeye gittiğinde Murat by e sormuş, illa ki olmasa da olur demiş, yaptırmayacağız sanırım
Hiç rahim filmi ve histeroskopi yaptırdınmı yani rahim içi sorunun yoksa direk başlaya bilirsinAslinda cidden yok Zazacim ama ne diyebilirim ki,nasil bir davranis sergilemeliyimki..
Bir de hemen tekrar mi baslayayim ara mi vereyim tecrubene ihtiyacimiz var..
enurelif hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar bende kilinic araştırıyorum yorumlarınızı okuyorum benim 4 nci donasyonum olcak 2 kez kıbrısta ilki dünyada sonuc negatif ikincisi yakın dogu üniversitesi sonuc negatif üçüncü ise gürcistanda sonuc negatif ne yapcagimi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum lütfen banada yardimmm
canım ilkbahar her kes senin gibi şanslı değilBende yakindoguda yapturdim cok sukur 5ayimizdayiz kuzucuklarimla .sizin adiniza uzuldum .acaba piskolojik olarakmi tutmuyo embiryolar oyle olan haatalar oluyomus arastir iatersen cnm
amh iyise yumurta kaliten iyise spermlerle sorun yok zaten dondurulmuş spermler kalitesini yitirmiyor ve sperm donorlerde kaliteli oluyorKızlar bende şunu merak ediyorum.Sperm donasyonu yaptıran arkadaşların yüzde kaçı hamile kalıyor acaba?Burda genellikle yumurta donasyonunu görüyorum.
canım tedavin hayırlı olsunMurat Bey bana da gerek yok dedi Yaşcım..Binlerce genetik hastalık var sadece 250 adedine bakılıyor, diğerleri ne olacak dedi..Haklı aslında ama benim eşimin ailesinde akraba eviliği var, ayrıca küçükken 10 sene romatizmal artirit için tedavi görmüş..Ciddi alerji sorunu var..Bende riske atmak istemedim..İlk donorumuz biliyorsun uygun gelmedi, o zamanda hay allah demek öylede olabiliyormuş dedik, hatta Murat Bey' e de aslında bu sonucu hiç beklemiyorduk dedim..O yüzden devam ettik, recombineye..Şimdilik uygun donor bulundu devam ediyoruz..British te tedavide arkadaşlar arasında başı çekeceğim gibi görünüyor :) İnşallah iyi sonuçlar alırız...
Yumurta büyütme başlayacak Zaza, sonra 5. günde donduralacaklar, Şubatın sonu gibi dondurulmuş olurlar.....Bende Şubatın 17-18 i gibi adet olurum..Martın 10-11 gibi bir aksilik olmazsa transfer olur sanırım..canım tedavin hayırlı olsun
hangi aşamadasın yazarmısın
ZY Bulunduğun yerde takip için iyi bir dokror buldunmu? Bütün kontrollerini bu doktorunda bilsin canım..Kızlar Brithis benden de i,stedi kan sayımları rahim filmi, eşimden sperm analizi herşey istenildi.
Bu hafta bütün testler yapılacak sonuçlar alınacak. Sonra karar verilecek.
ZY Bulunduğun yerde takip için iyi bir dokror buldunmu? Bütün kontrollerini bu doktorunda bilsin canım..
Super, tedavin hayırlı olsun arkadaşım...Peşpeşe gidicez..Bu aralar biraz teleşlanmaya başladım bende, inşallah güzel telaşlardır :)Evet canım hastanede çalışıyorum, bizim kadın doğumcu takip edecek. Doçent iyi bir doktor.