- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
Peki biri aradığında kıbrısta olduğun anlasiliyormuher türk hatı baz istasyonu olmadigindan biz kıbrıs turkcell almiştık.onlara özgü hat.Avea yoktu orda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki biri aradığında kıbrısta olduğun anlasiliyormuher türk hatı baz istasyonu olmadigindan biz kıbrıs turkcell almiştık.onlara özgü hat.Avea yoktu orda.
Göğüşen hoca iyi doktor başkent hastanesinde çalışıyor ora gitsen baya kısmını devlet karşılarsağol kardeşim. bende ankaraya gitme ye düşünüyorum başkent prof. dr. Göğçen Ünalan a. sen ne kadara yaptırdın. ssk karşılıyormu?
whatsapdan yazisinca anlaşılmıyor.Biz normal kendi hattimiz olmadığından yani orada çekmediginden bizi k8mse arayamadı. whatsapp yaziştıkPeki biri aradığında kıbrısta olduğun anlasiliyormu
sen özeldemi yaptırdın? epey maliyetliymiş.Göğüşen hoca iyi doktor başkent hastanesinde çalışıyor ora gitsen baya kısmını devlet karşılar
benim ilk hiteroskopime 3000 tl aldı cem hoca ardından yaptıklarına 500 tl oda anestezi ücreti toplam 7 histeroskopi yaptı
ama benim adezyonum çok vardı
Teşekkürederim morkanatlarim..bende hattımi kapatmak istemiyordum ama arandığında bir sinyal verir diye cekiniyorum açıkçası wi-fi en iyisi sanirimwhatsapdan yazisinca anlaşılmıyor.Biz normal kendi hattimiz olmadığından yani orada çekmediginden bizi k8mse arayamadı. whatsapp yaziştık
Teşekkürederim morkanatlarim..bende hattımi kapatmak istemiyordum ama arandığında bir sinyal verir diye cekiniyorum açıkçası wi-fi en iyisi sanirim
Bİr sıkıntı olmuyor normal konuşun. Kimse bişi anlamaz. Bir fark yok.Teşekkürederim morkanatlarim..bende hattımi kapatmak istemiyordum ama arandığında bir sinyal verir diye cekiniyorum açıkçası wi-fi en iyisi sanirim
Anlaşılmıyor. Turkcell di benimkiPeki biri aradığında kıbrısta olduğun anlasiliyormu
Ufff bende köfteyi çok severim..Gerci bu aralar her şeyi protein vitamin olarak görüyorum..lezzete takılmıyorum ama :) Bulabilirsek kesin deneyeceğim arkadaşımRica ederim .sen hayırlısıyla güzel sonuçla dön .kıbrısın şeftali köftesi meşhurmuş. Normal köftede de gömleğe sarılîp yapılıyormuş denk gelirsen ye : )
Ben hemşireyi aradigimda kıbrıs taifesinden fiyatlandirilacaksiniz diyor...acaba kibris hattı kullaniyorlar ondanmidir ....Anlaşılmıyor. Turkcell di benimki
özelde yaptırdım canımsen özeldemi yaptırdın? epey maliyetliymiş.
mavim telefonu uçak moduna koy ve wi-fi ye bağlan yoksa feci para ödersinTeşekkürederim morkanatlarim..bende hattımi kapatmak istemiyordum ama arandığında bir sinyal verir diye cekiniyorum açıkçası wi-fi en iyisi sanirim
canım yardım edicem dedi bende üstüne düşmedim her halde 300-500 eu ucuza olurZaza Zehra hanımda fiyatlar nasıl yumurta donasyonu Bahçeli’ye göre
geçen hafta ecomarda çektirdim.pek bi ağrı olmadı bence narkoza gerek yok.
EVet tatlım. Bende hemşiremi aradığımda kuzey kıbrıs ile konuşacaksınız diye bir ön konuşma yapıyor. Ama mesela eşim sperm vermeye gittiğinde denedim ben normal çaldı açtı konuştuk. Transfer için gittiğimdede annemle falan konuştum kaç kez normal çalıyor. Ama şöyle bir durum var. Gitmeden önce ya da havaalanında operatörünü arayıp hattını yurt dışına açtırman gerekiyor. Günlük 10 tl gibi bir ekstra ücret alıyorlarBen hemşireyi aradigimda kıbrıs taifesinden fiyatlandirilacaksiniz diyor...acaba kibris hattı kullaniyorlar ondanmidir ....
Merci artemissi..benimde esiminde hattı yurt dışına açık.. aslında eşim gittiğinde bende aramıştım hiç bir mesaj vermemişti.. ok ozaman havalanında bir sorayim..EVet tatlım. Bende hemşiremi aradığımda kuzey kıbrıs ile konuşacaksınız diye bir ön konuşma yapıyor. Ama mesela eşim sperm vermeye gittiğinde denedim ben normal çaldı açtı konuştuk. Transfer için gittiğimdede annemle falan konuştum kaç kez normal çalıyor. Ama şöyle bir durum var. Gitmeden önce ya da havaalanında operatörünü arayıp hattını yurt dışına açtırman gerekiyor. Günlük 10 tl gibi bir ekstra ücret alıyorlar
Eşinle gittiğinizde tek telefon yeterli olabilir. Çünkü kullanmasanda operatör o ücreti alıyor.Merci artemissi..benimde esiminde hattı yurt dışına açık.. aslında eşim gittiğinde bende aramıştım hiç bir mesaj vermemişti.. ok ozaman havalanında bir sorayim..
Saol tatlim...ne güzel arkadaşlarsınız bir soru sordum özelden forumdan bir sürü cevap geldi...sagolun arkadaşlar...desteginizi var gücümle hissediyorum:)Eşinle gittiğinizde tek telefon yeterli olabilir. Çünkü kullanmasanda operatör o ücreti alıyor.