evet canım döndüm çünkü bir birimizi sonunda anladıkTekrar bahceciye mi döndün zaza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım döndüm çünkü bir birimizi sonunda anladıkTekrar bahceciye mi döndün zaza
allah sağ salim bebişine kavuştursun canım kardeşim kaç gündür ispanyanın amazonda toplanan arı sütünü alıcam diyor eşime hatırlatın-))Bende esimin %2 morfolojisi ile tüp bebekle hamileyim.dr doğal yolla biraz zor ama tedavi ile sorun olmayacaginı açıklamıştı.bizimde döllenen embriyolarda istedigimiz sekilde döllenmemis denilen oldu.zazanın yazdıkları doğru bence de.sorun olmaz ama tedavi süresince 5 gün ari sütü kullanabilir.bir de proxxeed ismi tam yazamadım vitamin icti.onu da dr bana viyamin verdiginde eşime de vitamin verecek misiniz dedigim icin dr verdi :)
allah sağ salim bebişine kavuştursun canım kardeşim kaç gündür ispanyanın amazonda toplanan arı sütünü alıcam diyor eşime hatırlatın-))
ay ne güzel. MAŞALLAH. Sağlıklı , sorunsuz hamilelik geçirip bebiğini kucagına al. eşinize vitamin, takviye aldımı?kizlar morfolojiye cok takilmayin bence bizimde %2 ile %4 arasinda degisiyordu surekli morfoloji ancak ivf de sorun olmuyor eger sayi fazla ise. Ve nitekimde embriyolar saglikli olustu.
bizimde gebelik oluşuyor, ama kimyasal oluyor. maalesef yumurtalarımın artık kalitesi düştü. malum yaş 46.Bende esimin %2 morfolojisi ile tüp bebekle hamileyim.dr doğal yolla biraz zor ama tedavi ile sorun olmayacaginı açıklamıştı.bizimde döllenen embriyolarda istedigimiz sekilde döllenmemis denilen oldu.zazanın yazdıkları doğru bence de.sorun olmaz ama tedavi süresince 5 gün ari sütü kullanabilir.bir de proxxeed ismi tam yazamadım vitamin icti.onu da dr bana viyamin verdiginde eşime de vitamin verecek misiniz dedigim icin dr verdi :)
Yok cnm almadi acikcasi ekstra birsey yapmadik.ay ne güzel. MAŞALLAH. Sağlıklı , sorunsuz hamilelik geçirip bebiğini kucagına al. eşinize vitamin, takviye aldımı?
Canım değer çok düşük üzgünüm bir yalnışlık ola bilirmi12. Gün b Hcg 14.96
merkeze söyledinmi12. Gün b Hcg 14.96
2 gün sonra testi tekrarlayın dediler. Belki yukselir dedilermerkeze söyledinmi
döndülermi sana
canım kardeşim genelde böyle 12 gün düşük değer iyi bitmiyor2 gün sonra testi tekrarlayın dediler. Belki yukselir dediler
. Böyle olup yükselen var mı acaba
İnşallah beklicez bakalım iki güncanım kardeşim genelde böyle 12 gün düşük değer iyi bitmiyor
ama allahtanda umut kesilmez
inşallah geç tutunmuş ve sağlıklı artar canım
transferin 12 günümü, yoksa döllenmeninmi?2 gün sonra testi tekrarlayın dediler. Belki yukselir dediler
. Böyle olup yükselen var mı acaba
Transferden sonra 12. Gün bugüntransferin 12 günümü, yoksa döllenmeninmi?
yani 12 + 5 = 17 günlük için düşük rakam maalesef. inşallah yükselir. tüm kalbim le yükselmesin isterim.Transferden sonra 12. Gün bugün
Canim insallah yukselir diyecegim ama biraz fazla dusuk kalmis. Moralini bozma sakin olur mu donmuslarinla denersin hemen sonrasinda. benimde ilkinde kimyasal oldu 2. sinde tuttu. Kac adet donmusunuz var geride?Transferden sonra 12. Gün bugün
Canını sıkma canım Allahtan ümit kesilmez canım, dua dan başka şansımız yok.12. Gün b Hcg 14.96
Canım arkadaşım ama bu haftalar adetin sonuncu gününden sayılıyor yani kadının son adet tarihinden başlayarak haftalar sayılıyorGebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Kızlar değerler böyle çıkar deniyor nette..
Canım arkadaşım ama bu haftalar adetin sonuncu gününden sayılıyor yani kadının son adet tarihinden başlayarak haftalar sayılıyor