Bende üzülmüştüm bu kadar geç olması pek hayra alamet değil diyeBu ortalama hatta ortalama 14 gün serra...ama kişiye göre değişir.. bazen 12 gün olur bazen 16...cok uzun değil canim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende üzülmüştüm bu kadar geç olması pek hayra alamet değil diyeBu ortalama hatta ortalama 14 gün serra...ama kişiye göre değişir.. bazen 12 gün olur bazen 16...cok uzun değil canim..
Benim 1300 çıkmıştı canm ama ikiz olunc değer daha yüksek çıkıyormuş haftaya goreHamile arkadaşlar 12. Günde sizin kaç çıkmıştı?
Hayırlı olsun canm inşallah senin de hayırlı haberlerini buradan duyarız:)Kızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...
Teşekkürler karanfilcim..Hayırlı olsun canm inşallah senin de hayırlı haberlerini buradan duyarız:)
evet taksi dolmus market eczane lokanta heryerde tl geciyo sadece hastanede euro istiyorlarTürk parası geçiyo dimi normalde euro harcamıyoruz taksiye falan
Biz hastaneye tl verdikevet taksi dolmus market eczane lokanta heryerde tl geciyo sadece hastanede euro istiyorlar
Kur üzerinden alıyorlarBiz hastaneye tl verdik
canım senin transfer ne zamanBiz hastaneye tl verdik
mavisufim döndünmü kuzumTeşekkürler karanfilcim..
mentacım eşin 9 mart gidicek inşallahTeşekkürler zaza'cım..Buraya yazdıktan sonra arandım :)) Eşim bu ayın 9 unda orada olacak..Ama işin ilginç tarafı havaalanından karşılamıyorlar. Oradan almak,işi bitince bırakmak 100 euro..Oradan taksiler gidiyormuş ama Sibel hanım fiyatını bilmediğini söylüyor..Sadece gidiş geliş ücreti 100 euro bana mı abartı geldi acaba
Yok yarın döneceğiz zazacim..ilk 2 gün önemli denince bizde kalalım dedik..mavisufim döndünmü kuzum
Biz hastanede türk parası verdik farketmiyor dediler karttaydı hatta para nakit götürmemiştik ama postlarında sıkıntı olduğunu ve nakit olması gerektiğini söylediler biz en yakın bankadan türk parası olarak çekip vermiştikevet taksi dolmus market eczane lokanta heryerde tl geciyo sadece hastanede euro istiyorlar
evet paketde öyle Ve ayrıca bazı klinikler jest olarak hem havaalanında karşılıyor hemde giderken bırakıyor.Dialogada bağlı.Paket alınca mı ulaşımı yapıyorlar acaba
İnşallah canım bol bol dinlenYok yarın döneceğiz zazacim..ilk 2 gün önemli denince bizde kalalım dedik..
firdevs öyle yapıyor-))evet paketde öyle Ve ayrıca bazı klinikler jest olarak hem havaalanında karşılıyor hemde giderken bırakıyor.Dialogada bağlı.
Sonuç 0 ama jest var : ) turistik gezi için gitmiş olsam memnun kalırdım : )firdevs öyle yapıyor-))
Benim 2-1-2 döndürdüler metha..1 olan en iyisi ama tek maalesef..ilk ikiyi cozduler onlarda bir iyi bir orta..dondurma kombinasyonu ile alakalı.. Ama bunda gebelik ihtimali yüksek embriyolar..bende netten baktım.. gerçekten koyu değiller.. inşallah tutunurlar..