Kızlar bide okuduğum yazılarda havuç suyu ve arı sütü kullanmak rahim kalınlığı için iyi demişsiniz (arı sütünün bir markası var mı?)

Kızlar transferim oldu..2 adet embriyo verildi biri iyi biri orta kalite..klinik bayağı güzel.. bize teraslı bir oda verdiler sıkıldıkça terasa ciktik:) Herkezin iş paylaşımı var hiç kargaşa yaşanmıyor ve her kez çok ilgili... transferden sonra 2 saat kadar uzandim...sanki hiiç transfer olmamış gibiyim...simdi merkezden ayrılıyoruz...insallah 7_8 gün sonra iyi haberler paylaşırım.. .
Bubenimdunyam canim tutunma olmuş ama sanki kimyasal gibi olabilir...Insallah olmaz seni üzmek istemem ama 12. Gün değerinin biraz daha fazla olması lazım.. Ama inşallah hızlıca artar canim...
Zaza son kararmi:))) Şaka bir yana kuzum gönlün nasıl rahat edecekse öyle olsun..Ama bence bahcecide artık vazgeçme.. yardımcı olacaklarsa ne ala...
Hayırlı olsun canm inşallah senin de hayırlı haberlerini buradan duyarız:)

Teşekkürler zaza'cım..Buraya yazdıktan sonra arandım :)) Eşim bu ayın 9 unda orada olacak..Ama işin ilginç tarafı havaalanından karşılamıyorlar. Oradan almak,işi bitince bırakmak 100 euro..Oradan taksiler gidiyormuş ama Sibel hanım fiyatını bilmediğini söylüyor..Sadece gidiş geliş ücreti 100 euro bana mı abartı geldi acaba
mentacım eşin 9 mart gidicek inşallah
senin rahim kalınlığı ölçüldümü
ilk kontrole gittinmi
sen benden öncesin
senden sonrada her halde ben gidicem

evet taksi dolmus market eczane lokanta heryerde tl geciyo sadece hastanede euro istiyorlar
Biz hastanede türk parası verdik farketmiyor dediler karttaydı hatta para nakit götürmemiştik ama postlarında sıkıntı olduğunu ve nakit olması gerektiğini söylediler biz en yakın bankadan türk parası olarak çekip vermiştik

Benim 2-1-2 döndürdüler metha..1 olan en iyisi ama tek maalesef..ilk ikiyi cozduler onlarda bir iyi bir orta..dondurma kombinasyonu ile alakalı.. Ama bunda gebelik ihtimali yüksek embriyolar..bende netten baktım.. gerçekten koyu değiller.. inşallah tutunurlar..

Anladım canım,hayırlısı inşallah.Senden çok ümitliyim,içimde olacak diye bir his var,hadi hayırlısı..Dualarım seninle..En azından 2. deneme şansın da yüksek ,bu da moral olur.

Back
X