Bende kıbrıs bahçecide yaptırdım..Doktorum Murat Bey..İst Bahçecidede kıbrısa gitmeden önce yapılan ön hazırlıkları yaptırdım..Ama Türkiye bahçecinin hiç birinde donasyon yapmazlar..Cumartesi test günüm bekliyorum bakalım :)
Kıbrısta ayrıca sadece bahçeci yok, Halil İbrahim Tekin, Firdevs-Mucize Ekip-Murat Önal dı sanırm daha bir çok klinik ve doktor var..Bu forumu okursan hepsi hakkında bilgin olur.Arayıp yada mail atarak ulaşabilir hepsi hakkında bilgi alabilirsin..
Biz şu anda 3-4 kişi bahçeciye gidiyoruz-gittik..Bizide takip edip başarısı hakkında fikir sahibi olabilirsin...[/Qkibristaki tüp bebek hastanesini ben iyi araştırdım 10 tane yumurta nakli yapıyolarmış eşimin sperminden koyuyorlarmış ve fiyat nekadar dedim 6000 euro dediler şuan irtibatı kesmiyorum ama ben durumumu anlattım doktorla bile görüştüm telde başkasının yumurtasını alıp sana eklicez dediler mayıs ayında tettikler e başlıcaz burda sonuçlarıda watsap aracılığıyla gönderecem rabbim izin verirse haziran ayında kıbrısta olacam bilmiyorum canım nolacak tek isteğim rabbimden anne olmak sevdiğim insandan allahım bana yardım etsin