- 14 Mart 2018
- 24
- 23
- 3
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hangi klinik te yaptirdin kaçıncı denemede tuttuKizlar bence kurul raporu alan kurumlari tercih edin derim bakin arkaadaslarin bebeklerunde genetik rahatsizlik cikiyo.o yuzden kucuk klinikleri tercih etmeyin derim kanimca .benim kuzucuklar 24 haaftada simdi sagliklilar allahin izniyle en kisa zamanda sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz insallah
Bu kurulun adını da verirmisin neriye basvuracazKizlar bence kurul raporu alan kurumlari tercih edin derim bakin arkaadaslarin bebeklerunde genetik rahatsizlik cikiyo.o yuzden kucuk klinikleri tercih etmeyin derim kanimca .benim kuzucuklar 24 haaftada simdi sagliklilar allahin izniyle en kisa zamanda sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz insallah
Selam Anne Adayları,
Emine Hanım yazdı bana donör seçimi için 3 aday göndermiş.İki tanesi eşimin kan grubu,bir tanesi benim kan grubumdu.Ben kendi kan grubum olanı seçtim.Dün donörün adetinin 3. günü olduğunu söyledi.Yumurta gelişimine göre ayın 10 u gibi eşimi çağıracaklar.Süreç başlamış oldu.Ben şimdilik coraspin 100 mg,folbiol ve devit 3 kullanıyorum.Benim tedavi sürecim şimdilik başlamadı..HSG,Spermiyogram dışında önereceğiniz başka testler var mı
sen kaç yaşındasınki amh çok düşük
ben 44 yaşındayım ve amh 0,7
seninki çok düşük acaba yalnışmı ölçülmüş
2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra ilk donasyon denemem. Kıbrıs tarafında gynolife isimli merkezde yaptırdım. Türkiye tarafındaki doktorlarım orası ile çalıştığı için orası oldu. Çok şükür iyi oldu. Genetik problemim var sağlıklı yumurta üretemiyorum. Yani doğal yol ya da tüp bebekle şansım yoktu. Bir sürü tüp denemesi ile kendi sağlığımdan olmak bana mantıksız geldi. Yaşın çok müsait hemen dene hiç kafan karışmasın. Eşin dışında kimse ile paylaşmayın. Allah yardımcınız olsun arkadaşım
Arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yaşadıklarına. resmen para ağaçı gibi görüyorlar. iyi yapmışsın buraya yazarak. bilsinler ki oralara gitmesinler, paralarını onlara yedirmesinler. sende bir daha gitme oraya. Allah büyüktür, inanki elbet bir gün senin de yüzün gülecek, bebeğini kucağına alacaksın.merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyordum sizleri ama artık tekrardan yazmaya karar verdim. kısaca kendimi hatırlatayim sizlere 34 yaşındayım erken menopozdayım ilaçla adet görüyorum donasyonu toplamda 6 defa denedim ve bunların hepsini halil ibrahim tekin(hit) de denedim ilk tedaviye herkes gibi bende 5000 eu ödedim ilk denemede 4ab 4bb 1 embriyolarla hamile kalamadım ikinci tedavime 1000 eu ödeyerek devam ettim 4bc 3bc 3cc ile hamile kaldım hemde incecik endometriumla (mucize ama kıbrısa gitmeden 4 gün önce 4mm idi hadi ilaçlarla en fazla 5 mm olsun) ama maalesef 5 buçuk aylıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim ve kalan dondurulmuşlarla 3ac 3cc 4bc demişlerdi ama transfer sırasında ne hikmetse aralarındaki en kaliteli bozulmuş 2 tane 3ac 3cc yi koydular ve negatif .böylelikle 1 donörümle olan tedavim bitti ikinci donore geçtik benden 1500 eu istediler fresh yumurta dediler cahiliz tabi bilmiyoruz ya başladık yeni bi serüvene eşimin spermiyogramı iyi olduğu halde bu tedavide de tüm embriolar 3bb 3cc gibi çıktı 4 lü değerler yok yani 2 tane 3bb 3cc koydular ilk transferi yaptılar yine olumsuz ikinciyi yaptılar o zaman da 3 tane dondurulmuş var dediler kalite nasıl dedim 3cc 3cc 1 dediler o 1 ler neyse bilen varsa biri bana da açıklasın lütfen orda destek amaçlı diyorlar ne desteği anlamadım embriyolar içerde birbirlerine omuz mu veriyo napıooo neyse tabi bizde hayal kırıklığı o zmaanlar forumun ablası deyim zazayla yazışamaya başlamıştık dedim ya sizleri sadece okuyordum zazayla da yazışıyordum arada ve şimdi hamile olup umut14 arkadaşım da bana zamanında aynı şeyi dedi yeni donörle bu adamla devam etme dondurulmuş yumurta kullanıyor kandırıyorlar dediler ama başka iki arkadaşın bu dondurulmuş yumurta kullanarak hitten hamile kaldığını duyunca bir ümit dedim. ve biz hitte 3. donörle başladık budefa da 1500 eu anlaştık yani onlar kendileri rakam bu dediler bende anlaşmak zorunda kaldım yine embriolar 3lü kalitelerde . ilk transfer 3bb 3cc oldu ve dün sonuç yine tokat gibi yüzüme çarptı. tabi bende moral yerlerde 3 tane de dondurulmuşum var şu an değerleri ne mi? 3bb 1mc . 1mc netymiş bilio musnuz 5. güne gelmiş ama kalitesizmiş yani resmen biz kalitelilerini aldık size bunlar kaldı demenin başka bir deyişi. döllenmenin 3. günü arıyorlar. 15 yumurtadan 12 si döllendi diyorlar eeee oraya gidiyorum transferden önce parayı alıyorlar tam seni çatala yatırıyorlar embriyolog gelio 2 tane koyuyoruz 3bb 3cc 2 tane de donduroruz 3bb 1mc tam tarnsfer sırasında söylüyorlar ki vazgeçemeyesiniz çünkü zaten artık parayı da ödediniz geri dönüşü yok yani bnm eşimin hiçbir sıkıntısı yok ama ne hikmetse biz 4ab 4bb 4 bc li değerleri sadece 5000 eu ödediğimiz ilk tedavide gördük bi daha da töbe göremedik 3ün yukarısını dr la iletişim sıfır zaten onu yazmama gerek yok bi tanışma faslında görüyorsunuz bir de transfer sırasında gerçi hani bizde çok meraklı değiliz onu görmeye ama olumsuz olunca bi msj atıyosun merak ettiğin birşeyi soruyosun moral bulacak bişeler arıyosun bir umut ışığı ama yok yok cvp yok istediğin kadar yoğun ol be adam akşam mesai bitiminde 5 dk tlf eline al bi cvp yaz bu kadar mı zor günde en aşağı 10 hastaya transfer yapıosunuz hasta gönderrrrrrrrrr hasta gönder rrrr diye diye paraları kazanıyosunuz bu hastaların sizin üzerinizde hiç mi hakkı yok azcık ilgilen yani moral ver yanındayım de ama bu da yok gerçekten zazanın da dediği gibi biz bu adamların yakını akrabası vs si değiliz neden normalde 5000 5500 eu olan tedaviyi 1000 eu ya 1500 eu ya yapıolar tabiki de dondurulmuş kullanıyorlar hııııı ama bakın ilki freshti bence de ama sonraki yeni donör dedikleri hepsi dondurulmuş yumurtaydı umut14 hit ten vazgeçti 6mm ile hamile kaldı darısı hepimize oollsun sıfırdan değil de yeni donörlerle hitte devam edeceklerin kulağına küpe olsun yazdıklarım
allah razı olsun canım zaten o ümitle ayakta kalmaya çalışıyorum bir gün bende anne olacağım buna çok inanıyorumArkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yaşadıklarına. resmen para ağaçı gibi görüyorlar. iyi yapmışsın buraya yazarak. bilsinler ki oralara gitmesinler, paralarını onlara yedirmesinler. sende bir daha gitme oraya. Allah büyüktür, inanki elbet bir gün senin de yüzün gülecek, bebeğini kucağına alacaksın.
Kaç ordan. ben heryerbebeğin yazdıklarından sonra Allah korusun GİTMEM.Bide gideceğim yer halil ibrahim tekin doktorum bu canım benim
Kızlar sizinde seçtiğiniz merkezinizde yardımcı olan iletişim halinde bulunduğunuz hemşire size kısa kısa cevaplar veriyormu!Bir soru sormak için yazıyorum merhaba diyerek başlıyorum ,karşı taraf ne merhaba yazıyor ne nasılsınız diyor.Kısacık cevap verip geçiyor.Kendimi çok kötü hissediyorum ben.Bugünden 2 hafta önce eşimin fotoğraflarını ve bilgilerini yolladım o zaman bile dönüş sağlamadı!Ben çok tedirgin oluyorum bu kız yüzünden.Benim sinir kat sayımı arttırıyor.Resmen streese sokuyor.Zaten şurda 2 ayım kaldı gitmeme sinir oluyorum ya.Dedim ki 20 dk önce mayıs adetimden kaç gün sonra yumurta toplamaya gelicem?Cevap yazmıyor.Plan yapıcaz ona göre yoğun çalışıyoruz diyorum okuyor yine yazmıyor.
Ben Dünya tüp bebek Berk Aygün e yaptırıcam.Böyle bir sorunumuz vardı ordaki hemşire ile ama çözdük.En azından sorularıma yanıt alıyorum.Çok yoğun oldukları için hemen cevap veremiyorlar.Merhaba hangi merkezden bahsediyorsunuz. Ben gynolife ile iletişim halindeyim sürekli yazıyorlar hal hatır bile çok sorarlar
GEBE ARKADASLAR
Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: British
Portakal: Hit
Zaza: British
Mavisufi : British
Okulöncesi: British
Minni : Berk Angun
Yasamvarsaumutvar: British
Yas41: British
Zy2009: British
Morkanatlarim:Yakindogu tup
Tuannakb: ?
Manolyababy: ?
Yasamayananlamaz: Berk Angun
Mentha: British
Muammaefsane : gyno life
Blue lal:gynolife
Eceefe:british
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
Benim transfer bu ay yada obur ay olacak arayacagiz dediler bakalim ne zaman olur
british de devam eden arkadaşlar tedaviniz allah korusun olumsuz olursa 2.deneme yani dondurulmuşlar için ne kadar ücret istediler
Bu listeye göre çoğunluk British seçmiş benim gönlüme gynolife yatmıştı ama aklım karışıyor![]()
Donmuşlara 1500, ikinci denemeye 5250 dediler ama bence bu rakam 4750 lere indirilir..Belki biraz daha düşer..
Britich ciler mart ayında peşpeşe transfer olacak ve mart sonu gibi sonuç alacak..isteren karar vermeden bekle biraz Umudum..