Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder :)Çok sevindim cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder :)Çok sevindim cnm :)
Canım iyi bir endokrin jinekolog bulucaksın hormon kendi kafana göre tedavi olunmazCanım bunu denemeden maalesef bilemicem
Fsh nasıl düşürebilirim Zaza?
clomid(klomifen sitrat)anti estrojen bir ilaç rahim zarı ince kalanlara katiyen yasakCanim clomid var yumurtası zayıf olanlar bunu kullaniyomus gucleniyormus yumurtalıklar yumurtası zayıf olanlar bunu kullansın
ekocum ablanın durumunu bizede yaz inşallah sağlıklı ilerler ve düşük betası olanlara umut olurİnşallah canım brnim. Ablamın değeri yükseldi şükür en son 3 kere kan verdi 30 66 300 olarak ilerlesi haftaya gidecek dr a
Evet evet zazaya katılıyorum aman kızlar bilmeden sakın vitamin dışında ilaçlar almayın..bazen yanlış vitamin bile ters etki yapabilir...clomid(klomifen sitrat)anti estrojen bir ilaç rahim zarı ince kalanlara katiyen yasak
gonadotropin salgılanmasını artırar ve yumurtalıkları stimulasyon yapar
yumurtalığın rezervi düşükse ortaya bir şey çıkmaz
kızlar lütven bilmeden böyle anti estrojen ilaçları kullanmayın
merhaba canım.. valla ben 2017 mayıs ayında dünya tüp bebekte yaptırdım ve negatif oldu.. o konuştuğun her kim ise öyle %99 diye bişey yok. iyice sallamışlar yani. ve orayı da tavsiye etmiyorum ben kendi açımdan..Dünya tüp bebekten bi hanımefendiyle görüşmüştüm kadın %99 diyor hamileliğe bide ikiz mi istersiniz üçüz mü diyo isterseniz ikiz yaparız isterseniz üçüz diyo. Dedim nasıl olacak garantisi yok ki sonuçta ya tutmazsa siz merak etmeyin koyduğumuz yumurtaların hepsi tutar diyo. Yani çaresizliğimizi biliyor inanmaya hazır olduğumuzu biliyor kafasına göre süsleyip cümleleri bize sunuyor.
Bu ilaçları al hamile değilsen kandaki intihap çok tehlikeli mide bulantin hamile değilsen vücudundaki intihardan kaynaklı idrar yolunda yanma varsa o intihap kana dağılmış bunları ben yaşadım kanımda intihap çıktı idrar yolundaki intihap kana karıştı bir ay boyunca özel hastanede yattım kana dağılmasıyla ateşlenme oluyordu karın kasik ağrıları ilişkiye bile giremiyordum birgün boyunca doktorlar ac ac su yla ilaç inirdiler sonunda kanımda enfeksiyon çıktı bir ay boyunca ne çektim canım sen tedavini gör pişman olmazsın tedavi görmezsen eğer ciddi hastalıklara yol açar evliysen allah korusun eşine bulaşır tedavi süresinde eşinle ilişkiye sakın girmeKızlar dün günü birlik yatış yapıldı bana bulantı ve vitamin serum taktılar bulantı ve kusmadan gözümü açamıyorum 3 gün yatis dediler ama istemedim hastanede daha cok hasta oluyorum ben( kanla idra testinde de guatir ve kanda iltihap çıktı antibiyotik ve guatir ilacı verdi doktorlar ve tabiki bulantı hapida sizce ne yapmalıyım bu ilaçları alsam mi almasam sıkıntı olur mu
![]()
Yorumunuz için sagolunda ben evli olmasam hamile olmasam bi tedavi sürecinde olmasam bu soruları neden sorayim gider ilaçlarımı kullanırım siz nasıl bi grupda olduğunuzu biliyormusunuz yeni uyesiniz sanırım.Bu ilaçları al hamile değilsen kandaki intihap çok tehlikeli mide bulantin hamile değilsen vücudundaki intihardan kaynaklı idrar yolunda yanma varsa o intihap kana dağılmış bunları ben yaşadım kanımda intihap çıktı idrar yolundaki intihap kana karıştı bir ay boyunca özel hastanede yattım kana dağılmasıyla ateşlenme oluyordu karın kasik ağrıları ilişkiye bile giremiyordum birgün boyunca doktorlar ac ac su yla ilaç inirdiler sonunda kanımda enfeksiyon çıktı bir ay boyunca ne çektim canım sen tedavini gör pişman olmazsın tedavi görmezsen eğer ciddi hastalıklara yol açar evliysen allah korusun eşine bulaşır tedavi süresinde eşinle ilişkiye sakın girme
ne kadara anlaştınız Dünyayla ?Berk Angün
Yorumunuz için sagolunda ben evli olmasam hamile olmasam bi tedavi sürecinde olmasam bu soruları neden sorayim gider ilaçlarımı kullanırım siz nasıl bi grupda olduğunuzu biliyormusunuz yeni uyesiniz sanırım.
Evet yeni uyeyim ben kötü amaçla demedim zaten bu tür antibiyotikler bebeğine zarar verir diye dedim tedavi gör diye yanlış anlaşıldım galiba özür dilerimYorumunuz için sagolunda ben evli olmasam hamile olmasam bi tedavi sürecinde olmasam bu soruları neden sorayim gider ilaçlarımı kullanırım siz nasıl bi grupda olduğunuzu biliyormusunuz yeni uyesiniz sanırım.
clomid yumurtayı güçlendirmiyor , uyarıyor, yani stimulasion yapıyor.Canim clomid var yumurtası zayıf olanlar bunu kullaniyomus gucleniyormus yumurtalıklar yumurtası zayıf olanlar bunu kullansın
kaç aylık hamilesin? 13 haftalığı geçtiysen antibiyotik kullana bilirsin. çünkü artık bebeğin kendi plasentası var korur onu. iltihap daha çok zarar verir. geçmiş olsun.Kızlar dün günü birlik yatış yapıldı bana bulantı ve vitamin serum taktılar bulantı ve kusmadan gözümü açamıyorum 3 gün yatis dediler ama istemedim hastanede daha cok hasta oluyorum ben( kanla idra testinde de guatir ve kanda iltihap çıktı antibiyotik ve guatir ilacı verdi doktorlar ve tabiki bulantı hapida sizce ne yapmalıyım bu ilaçları alsam mi almasam sıkıntı olur mu
![]()
Bunlar hapmi senin yazdıklarınKızlar kendi yumurtaların kullanacak olanlar ve amh düşük, fsh yüksek olanlar. ben sizin yerinizde olsam hiç acele etmem. ilk önce en az 3 ay yumurtalarımın kalitesin arttırmaya çalışırım. koenzim Q 10, dhea 25( fsh yüksek olanlar günde 3 x 25), inofolik, omega 3, folik asit 400mg, arı sütü + polen kullanırdım. hiç bişey kullanmadan gitmeyin tedaviye. paranızı boşa atmış olursunuz. niye en az 3 diyorum, çünkü yumurtalar 90 günde olgunlaşma durumuna geliyor, spermse 72 gün.
evet, arı sütü ve polen den hariç.Bunlar hapmi senin yazdıkların
Canım dünya tüp değil,doğuş ile karıştırmış.Sonra bunu belirtmişti arkadaş.merhaba canım.. valla ben 2017 mayıs ayında dünya tüp bebekte yaptırdım ve negatif oldu.. o konuştuğun her kim ise öyle %99 diye bişey yok. iyice sallamışlar yani. ve orayı da tavsiye etmiyorum ben kendi açımdan..
Canım çok geçmiş olsun mutlaka doktor yazdığı ilaçları kullanKızlar dün günü birlik yatış yapıldı bana bulantı ve vitamin serum taktılar bulantı ve kusmadan gözümü açamıyorum 3 gün yatis dediler ama istemedim hastanede daha cok hasta oluyorum ben( kanla idra testinde de guatir ve kanda iltihap çıktı antibiyotik ve guatir ilacı verdi doktorlar ve tabiki bulantı hapida sizce ne yapmalıyım bu ilaçları alsam mi almasam sıkıntı olur mu
![]()
arkadaşım lütven bilgilerini kendinde burak bilir bilmez şeyler yazmaBu ilaçları al hamile değilsen kandaki intihap çok tehlikeli mide bulantin hamile değilsen vücudundaki intihardan kaynaklı idrar yolunda yanma varsa o intihap kana dağılmış bunları ben yaşadım kanımda intihap çıktı idrar yolundaki intihap kana karıştı bir ay boyunca özel hastanede yattım kana dağılmasıyla ateşlenme oluyordu karın kasik ağrıları ilişkiye bile giremiyordum birgün boyunca doktorlar ac ac su yla ilaç inirdiler sonunda kanımda enfeksiyon çıktı bir ay boyunca ne çektim canım sen tedavini gör pişman olmazsın tedavi görmezsen eğer ciddi hastalıklara yol açar evliysen allah korusun eşine bulaşır tedavi süresinde eşinle ilişkiye sakın girme