Tamam canım merak etmeekocum ablanın durumunu bizede yaz inşallah sağlıklı ilerler ve düşük betası olanlara umut olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım merak etmeekocum ablanın durumunu bizede yaz inşallah sağlıklı ilerler ve düşük betası olanlara umut olur
okadar yolu gitmene gerek yok 0548-867-00-70 dr Murat bey watsaptan yaz vakti olunca ara ve konuşMerhaba kızlar,hatırlarsanız 1 tane embriyom vardı ve 3. Güne 1. Kalite gelmişti fakat aradılar biraz önce 5. Güne çıkmadığını söylediler bu durumda babada kıbrısın yolları taştan demek düşüyor.Zaten çok ümitli değildim ama işte ....
Bahçeci’ye giden arkadaşlarıma sormak istiyorum sizce bir hafta sonu gidip ön görüşme yapayımmı? Mutlaka sormam gereken atlamamam gereken ne olmalı?
Teşekkürler
Zazacım çok teşekkürler birazdan arıyorum :)okadar yolu gitmene gerek yok 0548-867-00-70 dr Murat bey watsaptan yaz vakti olunca ara ve konuş
bende araştırıyorum britich için hiç bir yerde bulamadım , ama bak ne buldum. bu listedekiler hemen hemen her yerde aynıdır. ben kendim için kanda cd56 tahlilin ekledim.Kizlar Britich baslarken hangi kan tahlillerini istiyor yazarmisiniz rica etsem?
Birde yumurta Donasyonunda amh dusuklugumuzun bir onemi kalmiyor ama fsh yuksekligi onemlimi?
Son sorum:) da transferlerimizden once donorun adetini bizimkine goremi ayarliyorlar yoksa bizimkini onun Adet siklisune goremi? Eger bizimkini donore gore ayarlarlarsa Bu da bizim hamile kalmamizi etkilemezmi sonucta dogal siklusumuz sasirmis olacak diye dusunuyorum,sizce?
Bir sorum daha var ama Bu son :) dondurulmus yumurta yeri ne Neden fresh yumurta tercih ediiyor?Oncedende dedigim gibi donduuulup cozulen daha guclu olmuyor mu?
Bilgi ve tecrubelrinizi bekliyorum
Thank you kizlar
10 haftalık henüz tedirginligim de buyuzden zaten acaba zarar verir mi diyekaç aylık hamilesin? 13 haftalığı geçtiysen antibiyotik kullana bilirsin. çünkü artık bebeğin kendi plasentası var korur onu. iltihap daha çok zarar verir. geçmiş olsun.
Kızlar artık yemek yerine vitamin ve mineral takviyelerine geçiceksiniz-))bende önce yazdıklarıma ekliyorum yumurta kalitesi için: cinko, selen, devit 3.
mavisufinin dediği gibi bazen antibiyotik ler hamilelikte alabilirsin. ama hangisi?10 haftalık henüz tedirginligim de buyuzden zaten acaba zarar verir mi diye
Evet öyleymiş sonradan gördüm ben deCanım dünya tüp değil,doğuş ile karıştırmış.Sonra bunu belirtmişti arkadaş.
bende araştırıyorum britich için hiç bir yerde bulamadım , ama bak ne buldum. bu listedekiler hemen hemen her yerde aynıdır. ben kendim için kanda cd56 tahlilin ekledim.
doğuş tüp bebek merkezi için tahliller.
Anne Adayından İstenilen Testler:
Anne adayından bu testler haricinde bilgi olarak en son adet kanamasının tarihi, hangi ayda tedavi olmak istediği ve donor eşleşmesi için boy, kilo, meslek ve 2-3 resim istenmektedir.
- Anne adayının adet döngüsünün 2. veya 3. günü yapması gereken FSH, LH, E2, PRL, AMH testleri,
- Anne adayının rahim değerlendirmesi için Pelvik USG ve HSG Filmi
- TSH, T3,T4, Açlık Kan Şekeri, Tam Kan Sayımı,
- HbsAg, Anti-HCV, HIV testleri,
- Kan Grubu Analizi,
- Smear Testi,
- 45 yaş ve üzeri anne adaylarının Dahliye ve Kardiyoloji uzmanlarından gebeliğine engel yoktur yazı almaları zorunludur.
Baba Adayından İstenilen Testler:
- Kan Grubu Analizi,
- Spermiyogram Analizi (3 günlük cinsel pehrizden sonra verilmesi önerilir)
- HbsAg, Anti-HCV, HIV testleri.
Aynen katılıyorum amaç çooook ama normalden daha çoook sağlıklı olmak ancak o zaman yumurtalarımızda kaliteleşmeye başlıyor.Kızlar artık yemek yerine vitamin ve mineral takviyelerine geçiceksiniz-))
unutmayın yazdıklarınızın çoğusu yiyeceklerden alınır sağlıklı beslenin hüçreni asitleştirici şeylerden kaçının
kendi yumurtasını düşünen fazla kilo varsa zayıflayın
Hayırlısı olsun canım çok sevindim. İnşallah sağlıkla devam ederİnşallah canım brnim. Ablamın değeri yükseldi şükür en son 3 kere kan verdi 30 66 300 olarak ilerlesi haftaya gidecek dr a
Antibiyotik mi?Kızlar dün günü birlik yatış yapıldı bana bulantı ve vitamin serum taktılar bulantı ve kusmadan gözümü açamıyorum 3 gün yatis dediler ama istemedim hastanede daha cok hasta oluyorum ben( kanla idra testinde de guatir ve kanda iltihap çıktı antibiyotik ve guatir ilacı verdi doktorlar ve tabiki bulantı hapida sizce ne yapmalıyım bu ilaçları alsam mi almasam sıkıntı olur mu
![]()
BENCe de onca yolu gitmene gerek yok. Ama sana Türkiye’de kendi çalıştıkları doktorlardan birinin adını verirler ise hem hazırlık aşamasında yardımcı olur hemde daha rahat yüzyüze muhattap olacağın birileri olur.Merhaba kızlar,hatırlarsanız 1 tane embriyom vardı ve 3. Güne 1. Kalite gelmişti fakat aradılar biraz önce 5. Güne çıkmadığını söylediler bu durumda babada kıbrısın yolları taştan demek düşüyor.Zaten çok ümitli değildim ama işte ....
Bahçeci’ye giden arkadaşlarıma sormak istiyorum sizce bir hafta sonu gidip ön görüşme yapayımmı? Mutlaka sormam gereken atlamamam gereken ne olmalı?
Teşekkürler
Karının büyümeye başladığı için midene ve ciğerlerine baskı yapıyodur, sende bunu sıkıntı olarak hissediyorsundur artemiisicim...Her şey yolunda görünüyor baksana, minik, güzeller güzeli bir kız geliyor :) Sağlıkla güzellikle gelsin inşallah...Ben benim tahminime göre 14+5 olacağım yarın ve kontrolüm var. 15 gün önce kız gibi görüyorum ama erken demişti doktorum. Bu arada ikili testimiz güzel geldi Ama ondan önce içimde bir sıkıntı var zaten hep varda bu hafta biraz daha fazla. Dua edin canlarım. İnşallah herşey yolundadır. Mavisufi yarın seninde güzel haberini alırız tatlım inşallah.
gebeliğe zarar vermeyen antibiyotikler var10 haftalık henüz tedirginligim de buyuzden zaten acaba zarar verir mi diye