Transferin ta başındasın ve bu ağrılar daha çok tutunma belirtileridi
Canım inşallah 1 haftaya sende bu forumu sevindirirsin
Rabbim bebişine kavuştursun
Ayy ne güzel konuşuyorsunuz hadi inşallah Allah razı olsun.Allah kucaklarımızı doldursun inşallah hepimizin.

Cnm çok saçma , ben nerde istersem orda olurum laparoskipimi paramla değilmi yani dimi.

Arkadaşlar ...
Herkes laparoskopik ameliyatı yapamaz...
Belki o yüzden demiştir diyen doktora git diye. ..
Sende laparoskopik ameliyatı yapan birini bul bence ::))

Gerekmiyor canım sadece çok pahalıya satıyorlar merkezder ondanda para kazanmak amaçlı
mesela firdevste o seruma 500 eu istediler
ilaç 100 tl hani takmaSı hemşire hakıda 100 tl olsun
benim rahimden bakıldı 12.1 çıktı ona bile riske atmayalım serumu uygulayalım demişlerdi.britishte varmış ya onlar ne kadar dediler seruma bende british düşünüyorum da

Sevgili mavisufi seni çoookkk tebrik ediyorum:anneadayı::anneadayı::anneadayı: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:anne::anne::emir_bebek::emir_bebek:senin için dualarımı 2 katına çıkardım merak etme çok iyi gidiyorsun..Değerin de gayet iyi bence..Sakın google a girip çok okuma bu dönemde bizim haricimizde bilgisayarda uzak dur,bol bol yürüyüş yap:spor::KK54:

Sevgili mavisufi seni çoookkk tebrik ediyorum:anneadayı::anneadayı::anneadayı: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:anne::anne::emir_bebek::emir_bebek:senin için dualarımı 2 katına çıkardım merak etme çok iyi gidiyorsun..Değerin de gayet iyi bence..Sakın google a girip çok okuma bu dönemde bizim haricimizde bilgisayarda uzak dur,bol bol yürüyüş yap:spor::KK54:
Teşekkürederim Menthacim...insallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz canim...Bende hepimiz için hep dua ediyorum..Bakalim pazartesi kesin belli olacak...beklemek büyük stress tâbi..Psikilojimiz alt üst oluyor..Birde hormonlar ustune:) Hayirlisi tatlim...

Kızlaaarr kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi :))))

Teşekkürederim canlarım...inşallah sağlıkla ilerler...Eylem hnm çarpşamba tekrarla ona göre yol haritası çizelim dedi..İnşallah Yavru tembel değildir de çalışıp hcg üretir :))

Zazacım bu arada rahim 8. güne çok iyi bence hemde 3 çizgi...Sana tavsiyem 9 u geçmezse transfer yaptırma...9 sınır değer..Yurt dışı kaynaklarda da hep öyle söylüyorlar..Ama bence geçecek 10 bile olacak inşallah :)))
Tebrik ederim canım.. Çok çok sevindim . Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah..

Teşekkürederim Menthacim...insallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz canim...Bende hepimiz için hep dua ediyorum..Bakalim pazartesi kesin belli olacak...beklemek büyük stress tâbi..Psikilojimiz alt üst oluyor..Birde hormonlar ustune:) Hayirlisi tatlim...
Canım benim çok çok sevindimm, hayırlı uğurlu olsun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

I
Tebrik ederim canım.. Çok çok sevindim . Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah..

Canım benim çok çok sevindimm, hayırlı uğurlu olsun, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Amin xfilocum, amin yas41 cim..insallah sağlıkla ilerler..Insan biraz korkuyor, ama tabi korkunun ecele faydası yok demisler..Haftaya dahada kesinleşir..
Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımiza alalim inşallah..

Açık su gibi ama bayağı fazla akintı normalmi..bu gün çok akintım var kizlar...

Valla moralim bozulmaya başladı tutmadı gene de adet olucakmışım gibi geldi bana( transferden sonraki 2. Günüm hit de yaptırdım.Daha sonucu öğrenmeme 10 gün var.Dün gece saat 1 gibi öyle bir adet sancısı gibi sancı oldu ki normalde o ağrıdan sonra hemen gelirdi kanamam ama sonra geçti.Şuan gene ağrı var.Çok fazla negatif yaşayınca artık ümitlenmeye bile korkuyorum.
15. Haftaya gireceğim her adet dönemimde olacakmışım gibi ağrı gittikçe azalıyor mrk etme

Back
X