Merhaba Arkadaşlar,
13 embriyonun 12 si 5 güne gitti 6 tanesi 1. kalite ve 2şer 2 şer donduruldu,diğer 6 sı devam ediyordu ve ilk 6 kadar kaliteli değil demişti Münevver Hanım , 6. güne gideni donduracağım demişti..Sonrasında bilmiyorum.Şimdi tedaviye başladım bugün 5.gün.Estrofem kullanıyorum..Murat Bey kanser hastasıyım diye direk estrofemle başlattı,doğum kontrol hapı vererek kanama yaptırmaya gerek duymadı,yeterli kalınlığa ulaşırsak transferi yapacak.Açıkça söyleyeyim,ben Murat Beyi ve Eylem Hanımı çok sevdim.Eşim de oraya gidip geldikten sonra çok olumlu ve güzel şeyler söyledi..Bu konuda sadece duygusal anlamda fikir vermek istemem sizlere..Ben teknik anlamda hastaneye çok güvendim ayrıca ama bu benim görüşüm.Bu kararı verebilmek için en baştan başlayarak günlerce sonuna kadar forumu okudum.Ama herkes kendi araştırmalarından çıkarım yaparak bir karar vermeli.
Mavi'cim değerlerin gayet güzel ilerliyor.Bu değerleri de bir anlamda çok kafaya takmamalı..Rabbim ol der ve olur..Benim ilk denemem Gynolife'da Murat Beyde oldu 2016 yılında..İşini çok düzgün ve ciddi yapan bir doktor.Kendisi güvenilecek bir doktor.Ama o dönemde donörleri çok iyi değildi sanırım,ya da bana öyle denk gelmişti.O zaman sadece 7 tane embriyonun4 tanesi 3. güne gitti.5.GÜN ısrar edince 3 tane gidebildi ve sadece 2 si daha iyi kaliteydi.Neyse transfer oldum ve istanbula döndüğümde dayanamayıp 6.gün test yaptırdım 123 çıktı,sonra nerdeyse 3 kat artarak devam etti.5000 ler ulaştığımda kanamalar başladı,ona rağmen yükselme devam etti ama sonra düşükle sonuçlandı..Bu bilgileri belki faydası olur diye yazmak istedim.
Son olarak da lütfen ve lütfen aldığınız hormonlardan dolayı kendi sağlığınıza çok duyarlı olun ve kontrollerinizi yaptırın.Kansere karşı uyanık olun.Sakın bana olmaz demeyin,meme kontrolü,yumurtalık kontrolü gibi kontrollerinizi aksatmayın...