Z Zaza74

6 tanesi kendisine ait 4 tanesi expanded grade 1, 2 tanesi early grade 2 ... diğer 2 tanesi donörden gelişen embriyolar kaliteleri “early grade 1 “ . Totalde 8 adet embriyo cryo işlemi yapıldı. Donörler ayrı donduruldu yazıyor arkadaşlar bana verilenler grade 1 miş ama ben anlamadım bana anlatırmısnız

Şimdi dr berk angün aradı rahim çok iyi embriyo çok iyi olmayabiliyor rahim 5 lerde embriyolar ikinci üçüncü kalite hamile kalabiliyor tamamen kişinin kendiyle alakalı diyor hala kendime gelemedim ya allaha yalvardım yakardım olmadı ne diyim sanırım ben bilmeyerek galiba bi yanlış yapmışım ki onun cezası arkadaşlarım

Şimdi dr berk angün aradı rahim çok iyi embriyo çok iyi olmayabiliyor rahim 5 lerde embriyolar ikinci üçüncü kalite hamile kalabiliyor tamamen kişinin kendiyle alakalı diyor hala kendime gelemedim ya allaha yalvardım yakardım olmadı ne diyim sanırım ben bilmeyerek galiba bi yanlış yapmışım ki onun cezası arkadaşlarım
canım benim her kesin bu dünyada bir imtihanı var buda bizim payımıza düşen
sabırlı ol kardeşim rabbim mutlaka mükafatını vericek
çok gençsin bukadar erken pes etme
biz ablalarına bak geldik 44 yaşına hala bebiş peşinde

canım benim her kesin bu dünyada bir imtihanı var buda bizim payımıza düşen
sabırlı ol kardeşim rabbim mutlaka mükafatını vericek
çok gençsin bukadar erken pes etme
biz ablalarına bak geldik 44 yaşına hala bebiş peşinde
Canım bu işin yaşla başla inan alakası yok allah nasip ederse oluyor etmezse olmuyor çok mutsuzum çok

Canım bu işin yaşla başla inan alakası yok allah nasip ederse oluyor etmezse olmuyor çok mutsuzum çok
Mutsuzum demek başarısız ligi kabullenmek demek gücümüz yettigi yere kadar devam ama zor surec aklıma çocuk gelmediği gün yok hic bir zaman olmayacak demedim yaş 39 ve hala belki .....ve evet bizler bu belkilerle hayata tutunuyoruz

Belkide benimm kabul etmem gerek yoruldum maddi manevi bitik bir insanım kendimi toplayıp bu hevesten vazgeçmek lazım galiba

Belkide benimm kabul etmem gerek yoruldum maddi manevi bitik bir insanım kendimi toplayıp bu hevesten vazgeçmek lazım galiba
Minni cok üzüldüm canım. Uzuntuden boyle konusuyorsun. Biraz dinlen agla rahatla kendine geleceksin. Allah gümüş kapiyi kapatir altin kapiyi acarmis. Allah size hep altin kapilar a sin canim

Arkadasim seni.iyi bu saatte aramis Berk bey adini.bile anmak.istemiyorum o.kisinin beni gece 1 de alkollu bir sekilde arayip soguk.konusmasiyla hakkimi helal etmiyorum ona ve ekibine uzulme desemde bende kendime gelemedim gunlerce arkaaşım Allah yardimcimiz olsun

Bu sonuçlardan anlayan yok mu?Çok merak ediyorum
Benim değerlerim de senin gibiydi 555 aldım uzunca bir süre.nerdeyse 30 küsür haftalara kadar da kullandım ama azaltarak tabiki..sıkıntı yok sadece bolca progestan parası koy kenara:) ya da 200 mg lıklarından al onu kullanması daha kolay

Benim değerlerim de senin gibiydi 555 aldım uzunca bir süre.nerdeyse 30 küsür haftalara kadar da kullandım ama azaltarak tabiki..sıkıntı yok sadece bolca progestan parası koy kenara:) ya da 200 mg lıklarından al onu kullanması daha kolay
Aman tutsun birde zaten Şuana kadar bu bebek işinde harcadığımız para... Neyse sonu güzel olsun hayırlı olsun ne diyeyim.

Mutsuzum demek başarısız ligi kabullenmek demek gücümüz yettigi yere kadar devam ama zor surec aklıma çocuk gelmediği gün yok hic bir zaman olmayacak demedim yaş 39 ve hala belki .....ve evet bizler bu belkilerle hayata tutunuyoruz
sağol canım ama mücadele gücüm kalmadı

Arkadasim seni.iyi bu saatte aramis Berk bey adini.bile anmak.istemiyorum o.kisinin beni gece 1 de alkollu bir sekilde arayip soguk.konusmasiyla hakkimi helal etmiyorum ona ve ekibine uzulme desemde bende kendime gelemedim gunlerce arkaaşım Allah yardimcimiz olsun
Hay allah ya çok çektik bu kıbrıstan çoook en iyisi bile aynı

Doktorların bu tarz açıklamalarına çok sinir oluyorum.kendi başarısızlıklarını şanssızlık deyip geçiştiriyorlar.işimiz şansa kaldıysa oturup bekleyelim kıbrısta ne işimiz var.. sakın umudunu kaybetme arkadaşım, öyle ceza falan diyede düşünme.herşeyin vakti var, ben 37 yaşımda 4.donasyonda kavuştum çocuklarıma. Olmasaydı tekrar deneyecektim.

sağol canım ama mücadele gücüm kalmadı
Çok haklısın.şuan. Hoppp hadi toparlan, kısmet nasip, demek Çok saçma. sana yapman gerekeni söylüyorum . Pazartesi gününe kadar acını çek, yalnız mı kalmak iyi geliyor annenle, eşinle mi onu bilemem, ağla zırla bağır isyan et. Bu senin en doğal hakkın. İnsansın arkadaşım. Çok isyan ettim bende ne yapayım, acım vardı, dünyanın yükü omuzlarımdaydı. İnsanlar kötüydü hayat kötüydü. Ama yaşın çok genç ayağa kalkmak zorundasın. tekrar denemek için, anne olmak için , bebeğini emzirebilmek, okulun ilk günü gurur duyabilmen için. Hatta insanlara hamileyim diyebilmek için. Çünkü sen bunları hakediyorsun. Doğru tedavi ile buna kavuşacaksın. Anne olacaksın bunun başka yolu yok!!! Pazartesi günü arıyorsun merkezi adam gibi ama soruyorsun hesabını, paranın, hayallerinin, umudunun, emeğinin karşılığını soruyorsun. Gerekirse suçlayacaksın onları. İçşni boşaltacaksın önce. Tüm evraklarını.donörün durumunu, embriyo kalitesini herşeyi söylemek zorundalar. Sorun sperm ise neden bakmadınız diyeceksin. Hakkını arayacaksın. Daha sonra bir plan yapacaksın; çünkü yaşın çok genç. Önce psikolojik olarak hazır hissedeceksin sonra paranı ayarlamak için ne gerekiyorsa, kredi, borç, işe mi gireceksin işe gir, sen kendi küllerinden kendin doğacaksın. Hepimiz senin iyi olmanı istiyoruZ. Kendini kandırma, sen ölmek değil anne olmak istiyorsun, zorundasın!

düşük amh olan bizler için en garanti olan embriyo donasyonu.Ama hep söylediğim gibi kendi yumurtalarını vitaminlerle desteklersen sansın %20 lerde olur. Bu karar senin.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Yasamayan anlayamaz , arkadaşım,bende motkanatlarıma katılıyorum.Eğer yaşınız müsait ise ve amh çok çok çok düşük değil ise bence vazgeçmeyin çünkü 0.10-0,20 ile Eğer yumurta kaliteli ise hamile kalınabilir.benim 0,04 iken bile 2 defa denedim ama embriyo 3. Güne 1. Kalite geldiği halde 5. Güne gitmediği için ve yaş faktörümden bıraktım artık ve donasyonu seçtim ama yinede vitamin takviyeleri ile denedim.Amh kesinlikle yükselmiyor ama vitaminlerdeki amaç reservi arttırmak değil , olanı kaliteli hale getirmeye çalışmak.Bu mümkün ama dediğim gibi yaşınız müsait ise kendimizden asla vazgeçmeyin...

Yasamayan anlayamaz , arkadaşım,bende motkanatlarıma katılıyorum.Eğer yaşınız müsait ise ve amh çok çok çok düşük değil ise bence vazgeçmeyin çünkü 0.10-0,20 ile Eğer yumurta kaliteli ise hamile kalınabilir.benim 0,04 iken bile 2 defa denedim ama embriyo 3. Güne 1. Kalite geldiği halde 5. Güne gitmediği için ve yaş faktörümden bıraktım artık ve donasyonu seçtim ama yinede vitamin takviyeleri ile denedim.Amh kesinlikle yükselmiyor ama vitaminlerdeki amaç reservi arttırmak değil , olanı kaliteli hale getirmeye çalışmak.Bu mümkün ama dediğim gibi yaşınız müsait ise kendimizden asla vazgeçmeyin...
Canım bu şekilde kendi yumurtalarımla denemeyi düşünmüyorum gerçekten düşük oran.Zaza ve bir kaç arkadaşım daha zaten önceki yazışmalarımızda şansımın çok düşük olduğunu söyledi kendi yumurtalarımla ve doktorla konuştuğumda da aynısını öğrendim.%3 için inan denemek istemiyorum ve o kadar çok ilaç yüklenmek istemiyorum :( eşimle haftaya kadar düşünücez embriyo yu.İyice kabullenebiliyorsak yaptırıcaz.

Yaşım 34 nerdeyse 35 olmak üzereyim ,çikolata kisti ameliyatı geçmişim var ,sol yumurtalık pert ve hiç yumurta yok orda.Sağda 4 adet bulundu :( oda ne kadar kaliteli :((

arkadaslar genelde baktigimda bir cogunuz hit, bahceci ve gyno life i tercih etmis, yakin dogu universitesini niye tercih eden yok, merak ettim. bi sey var da ben mi bilmiyorum. sira da yok diyorlar ama bilmiyorum. yeni olduklari icin mi acaba? donorleri mi az ki? bi bilgisi olan el atsa cok sevinirim, hepiniz baslamissiniz bile:anneadayı:, ben daha yolun basindayim, bi karar verebilsem. british murat ekrem i secicem eger yakin dogu olmazsa. :110:

Back
X