8.3 çok güzel, kaç gün var progesterona zaza..9 mm üstüne çıksın kuzum, garanti olsun...Benim ilaçlar İst. da ki doktorumun herkeze verdiği standart donmuş embriyo tansferi protokolüydü .2 adet esterofem ile başladı, sonra 3 , sonra 4 yaptı, şimdide 4 devam ediyorum..Hepsi farklı işte..neye göre belirliyolar hiç bilmiyorum kuzum..Normalde benim ist. doktorumda transfer günü ve transferden 3 gün sonra progesteron iğne veriyormuş..Bana vermedi..sadece jel ile devam etti, kıbrısta vermedi..neden hiç bilmiyorum...
Ama bence iğne daha iyi ve daha güçlü..jel eğer yürümezsen çok tortu yapıyor..Kim bilir nasıl birikti..Bende uyguladıktan sonra hep transfer olduğum gün dail 15 dk yürüdüm..başka türlü öyle kalıyor...
tedavinin 11 günü rahim kalınlığı 8,3 mm ben buna bile mutluyum canım
6-7 mm üstü çıkmıyordu benim zar

14 gün progesterona başlatsalar daha 3-4 günü var zazacım..birazda olsa kalınlaşır..Ama bence 8.3 çok iyi hele ki 3 çizgiyse Bu sefer tamamdır kuzum kap gel bebişleri :)

Herkese çok teşekkür ederim bu sabah uyanmak istemiyorum herşey çok anlamsız geliyor güçsüz amaçsızım ne diyim bu iş gerçekten insanı çok yoruyor çok üzüyor çok yıpratıyor benim eşim hayatta gelmez artık onun 3 kızı var benim için yapıcağını yaptı onun için kapandı bu olay.benim durumumda inşallah kalmayın azımın tadı yok havanın nefesi yok alamıyorum bu yol benim olan gücümü aldı götürdü yıprattı zamanla inşallah toparlanıcam
ahhh canım ya seni en iyi anlayanlardan biri de benim ben napim 6 defa denedim 2. denemede tuttu ve o incecik endometriuma tutundu bebeğim sonrasında maalesef kaybettim hı öyle 5 6 haftalık falan da değildi tam 22 haftalıken kaybettim kızımı hareketlendiği zaman onu hissedebilmek için elimle karnıma dokunmama gerek kalmıyordu dışardan bile görünüyordu oynadığı düşün ki o kadar büyümüştü ben onu kaybettim sonrasında 4 defa daha denedim her gittiğimde endometrium ince denildi ince ince ince nefret ettim bu kelimeden ama hiçbir zaman da ümidimi yitirmedim 50000 tl param gitti şimdi elim de cebim de bomboş ama Allah bana o duyguyu bir defa nasip etti ya yine eder inşaallah şimdi her şey sil baştan ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ bunu unutma

canım l argenin kullandığını yazmışşın bu neye iyi geliyor rahme mi
Rahimde ki kanlanmayı arttırdığını okumştum canım..2 ay boyunca tedavi başlayana kadar kullandım..Tedavi sırasında bıraktım...Ama herkeze iyimidir bilmiyorum..Ben doktora sormadan risk alarak kullandım, belki sormakta fayda vardır :)

kuzum vucudun kas gücünü sağlayan, metabolizmayı artıran,hücrelerin hasarını tamir eden amitasitlerden biridi
bende alim deneyim bari bi bu kaldı galiba denemediğim bende solgarın soya lesitin alıyordum her tedavide soya östrojeni arttırırı diye deneyelim bakalım cannım benim endo değerine çok sevindim nooolur sende kendini strese sokmamaya çalış inşallah güzel olsun bu defa her şey son olsun hepimiz için

heryerbebek canım rahim zarının kalınlaşmasını önce histeroskopiyle bakarak rahim içi hasar varsa tamir edinmeli
amelyat olduysa rahim içine jel(materajen jel) veya baloncuk konulmalı çünkü amelyat sonrası rahim zarı yeniden perde oluşturuyor duvarları bir birine yapıştığı için
eğer histeroskopiden temiz çıkıldıysa dr çıkmadan önce rahim zarına hafif kesikler atarak rahim duvarının kanlanmasını salgılar oda iyi gelir ve amelyat sonrası hemen akabinde hastaya estrofeme başlatmalı en azından 2 siklüs
estrofem rahim zarını proliferasyon yapar ve kalınlaşmasını salgılar
evde takviye olarak keten tohumu kahve makinesinde üyüt 1-2 tatlı kaşığı yoğurta kat ye
adaçayı,ginkobiloba ve karanfil çay yap sabah akşam 1 bardak iç
bu otlar arifoğlundan olsa daha iyi olur
hazır sallama çayı alma
bol hareket ve az karbohidrat tüket
hazır yiyeceklerden markete uzak dur
her ne yiyorsan elinden geçir hazırla yani hücrelerini asitlendirme sağlıklı yaşa
karaciyerini yorma

bende alim deneyim bari bi bu kaldı galiba denemediğim bende solgarın soya lesitin alıyordum her tedavide soya östrojeni arttırırı diye deneyelim bakalım cannım benim endo değerine çok sevindim nooolur sende kendini strese sokmamaya çalış inşallah güzel olsun bu defa her şey son olsun hepimiz için
Gıda takviyeleri l arginin,ko q 10,omega 3,fito estrojenler daha neler neler yiyeceklerden al
besin olarak brüksel lahanası,brokoli,karnıbahar,yeşillikler
fındık ceviz
balık,kırmızı et
tavuk organikse tüket

ahhh canım ya seni en iyi anlayanlardan biri de benim ben napim 6 defa denedim 2. denemede tuttu ve o incecik endometriuma tutundu bebeğim sonrasında maalesef kaybettim hı öyle 5 6 haftalık falan da değildi tam 22 haftalıken kaybettim kızımı hareketlendiği zaman onu hissedebilmek için elimle karnıma dokunmama gerek kalmıyordu dışardan bile görünüyordu oynadığı düşün ki o kadar büyümüştü ben onu kaybettim sonrasında 4 defa daha denedim her gittiğimde endometrium ince denildi ince ince ince nefret ettim bu kelimeden ama hiçbir zaman da ümidimi yitirmedim 50000 tl param gitti şimdi elim de cebim de bomboş ama Allah bana o duyguyu bir defa nasip etti ya yine eder inşaallah şimdi her şey sil baştan ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZ bunu unutma
Sanada çok geçmiş olsun canım inan eşim istemiyor artık onu ikna etmem mümkün değil para desen hayatta artık bulamam ben tükendim dilerim sizlerin gerçekleşsin bu dileği inan şimdi dışaro çıktım işim vardı annem yanımda çocuk gösterdi ona bile kızdım gösterme istemiyorum artık kendimi yetersiz değersiz görüyorum kendimi sevmiyorum artık hep yardımlar yaparım çevreme tanıdığıma tanımadığıma kimseyi üzmem kendimi üzerim ama demek dünyaya gelirken bi kder varsa sen ne yaparsan yap bu değişmiyor değiştiremiyorum iyide olsam kötüsem olsam aynı demek ne bileyim ben artık durmuş bi haldeyim

Tedaviye başlayan kızlar kanda homosistein baktırdınızmı. gebelik için ideal olan değer 5 kadar olması. 5 üstü kanın koyu olması anlamına geliyor, ve bebeğin tutunması zorlaşyor.

Son düzenleme:
Tedaviye başlayan kızlar kanda homosistein baktırdınızmı. gebelik için ideal olan değer 5 kadar olması. 5 üstü kanın koyu olması anlamına geliyor, ve bebeğin tutunması zorlaşyor.
Allah razı olsun canım yeni bir bilgi edindik
cuma kan verince onada baktırım-))

Allah razı olsun canım yeni bir bilgi edindik
cuma kan verince onada baktırım-))

arkadaslar genelde baktigimda bir cogunuz hit, bahceci ve gyno life i tercih etmis, yakin dogu universitesini niye tercih eden yok, merak ettim. bi sey var da ben mi bilmiyorum. sira da yok diyorlar ama bilmiyorum. yeni olduklari icin mi acaba? donorleri mi az ki? bi bilgisi olan el atsa cok sevinirim, hepiniz baslamissiniz bile:anneadayı:, ben daha yolun basindayim, bi karar verebilsem. british murat ekrem i secicem eger yakin dogu olmazsa. :110:
merhaba bende dün bi kadın doğumcu arkadaşımla görüştüm bana kıbrısta burcu hoca var çok iyi dedi yakın doğu hastanesindeymiş baktım adı burcu özbakırcı imiş bende araştırıyorum şimdi

uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar bende bugün negatif aldım beşinci gün embriyosuydu ama olmadı artık kıbrıs düşünüyorum buradaki yorumlara bakarak karar vereceğim zaza74 takip ediyorum

arkadaşlar birşey paylaşacağım dün doktor arkadaşımla embriyolar hakkında görüştük ben 5. gün embriyosunun tutunmma şansının daha yüksek olduğunu duyduğumu söyledim kendisi de 3. gün embriyoları az hücreli olduğu için vücudun bunu kabul etme durumu daha kolay dedi embriyolar vücud için yabancı maddedir 3. gün embriyoları daha az hücrelidir senin rahminde hücrelere bölünmeye devam edeceği için şansın 5. gün embriyolarına göre daha az olur diye birşey yok dedi bu konu hakkında ek bilgisi olan var mı

uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar bende bugün negatif aldım beşinci gün embriyosuydu ama olmadı artık kıbrıs düşünüyorum buradaki yorumlara bakarak karar vereceğim zaza74 takip ediyorum
merhaba canım geçmiş olsun aramıza hoşgeldin sen nerde yaptırdın tedavini endometrium nasıldı

Back
X