Vayyy minik paşamız :)))) Çook sevindim artemissi, tüylerim diken oldu, sağlıkla gelsin inşallah yavru...
Valla Allah biliyor yalan diyemem çok kıza alıştırmıştım. Gönlümden geçende kızdı. Biraz şok oldum :) ama Allah Sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Bana ve hepimize inşallah

Şimdi kıbrıs düşünüyorum gyno life ile görüştüm kafama yattı bahçeci ile de görüştüm eşimde dna hasarı var

arkadaşlar birşey paylaşacağım dün doktor arkadaşımla embriyolar hakkında görüştük ben 5. gün embriyosunun tutunmma şansının daha yüksek olduğunu duyduğumu söyledim kendisi de 3. gün embriyoları az hücreli olduğu için vücudun bunu kabul etme durumu daha kolay dedi embriyolar vücud için yabancı maddedir 3. gün embriyoları daha az hücrelidir senin rahminde hücrelere bölünmeye devam edeceği için şansın 5. gün embriyolarına göre daha az olur diye birşey yok dedi bu konu hakkında ek bilgisi olan var mı

Canım tabiki bu da ayrı bir bakış açısı ve haklılık payı olabilir ama kabul etmeme durumuna karşı da çeşitli testler yaptırabiliyorsun bir şekilde ve kesin olan birşey de var ki, embriyo transferini yapan kişi ne kadar tecrübeli olursa olsun, tüp bebek tedavisinin başarısını en çok etkileyen gerçeklerden biri transfer öncesinde hangi embriyonun sağlıklı bir şekilde rahime tutunabileceğinin bilinmemesidir.

Araştırmalar göstermektedir ki, tüp bebek tedavisinde döllenmeden sonraki 5-6 gün içinde embriyolar laboratuvar ortamında gelişimine devam ederken, 'düşük kalite' embriyoların çoğu elenmekte ve gelişimini sürdürememektedir. Bu nedenle döllenme sonrası 5-6. güne kadar yaşayabilen embriyoların kaliteli olma yüzdesi 2-3. güne kadar yaşayanlara kıyasla daha yüksektir. Doğal olarak bu evreye erişebilen embriyoların sağlıklı bir şekilde rahime tutunabilmesi de daha muhtemeldir.

Döllenmeden sonraki 5-6. günlerde embriyo artık blastosist evresindedir ve teknolojik anlamda ilerleyen laboratuvar koşulları nedeniyle, daha yüksek oranda blastosist elde edilebilmektedir..Bu bilgiler genelde tüm tüp bebek doktorlarının ortak fikri..

Tedaviye başlayan kızlar kanda homosistein baktırdınızmı. gebelik için ideal olan değer 5 kadar olması. 5 üstü kanın koyu olması anlamına geliyor, ve bebeğin tutunması zorlaşyor.
Geriniyor bunun için coraspin kullandırıyorlar zaten ya da pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı iğne

Cnm.ben varim hemen hemen tum kurumlarla gorustum ve yakindoguda karar verdim ve simdi pasalarima 25haftalik hamileyim ve 4050 € mal oldu ulasim tamamnen kuruma ait ve cok memnun kaldim donor listeleridr oldukca iyi cnm o kurum kibrisin en koklu kurum.ve benden sonra giden tanidiklarimizda hep olk denemede gebelik yasiyolar .

Valla Allah biliyor yalan diyemem çok kıza alıştırmıştım. Gönlümden geçende kızdı. Biraz şok oldum :) ama Allah Sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Bana ve hepimize inşallah
Allah saglicakla dogmayi anali babali buyumeyi nasip etsin canim. Oh isim arayışına gir artik

Geriniyor bunun için coraspin kullandırıyorlar zaten ya da pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı iğne
homosistein yüksek olduğunda coraspin hiç bişey., daha ciddi ilaçlar alman lazım clexan gibi mesela . bende yaptıracam, ama şimdiden metafolin (aktif folik asid) kullanayorum. benim koyu olduğunu biliyorum. gemoglobinim 143.vs.

Amin amin inşallah. sağlıklı büyüsün paşamız. uslu dursun annesinin karınında. clexan iğneleri nasıl gidiyor. denedinmi benim dedigim gibi?

uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar bende bugün negatif aldım beşinci gün embriyosuydu ama olmadı artık kıbrıs düşünüyorum buradaki yorumlara bakarak karar vereceğim zaza74 takip ediyorum
canım kardeşim geçmiş olsun
inşallah size umut olurum
dualarınıza muhtacım

Back
X