- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
- 103
sağlıkla gelsin inşallahCanlarım erkek geliyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla gelsin inşallahCanlarım erkek geliyor :)
Valla Allah biliyor yalan diyemem çok kıza alıştırmıştım. Gönlümden geçende kızdı. Biraz şok oldum :) ama Allah Sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Bana ve hepimize inşallahVayyy minik paşamız :)))) Çook sevindim artemissi, tüylerim diken oldu, sağlıkla gelsin inşallah yavru...
burda ilkbahar49 var o burcu hoca da hamile kaldımerhaba bende dün bi kadın doğumcu arkadaşımla görüştüm bana kıbrısta burcu hoca var çok iyi dedi yakın doğu hastanesindeymiş baktım adı burcu özbakırcı imiş bende araştırıyorum şimdi
Canım ben kendi yumurtala denemiştimmerhaba canım geçmiş olsun aramıza hoşgeldin sen nerde yaptırdın tedavini endometrium nasıldı
arkadaşlar birşey paylaşacağım dün doktor arkadaşımla embriyolar hakkında görüştük ben 5. gün embriyosunun tutunmma şansının daha yüksek olduğunu duyduğumu söyledim kendisi de 3. gün embriyoları az hücreli olduğu için vücudun bunu kabul etme durumu daha kolay dedi embriyolar vücud için yabancı maddedir 3. gün embriyoları daha az hücrelidir senin rahminde hücrelere bölünmeye devam edeceği için şansın 5. gün embriyolarına göre daha az olur diye birşey yok dedi bu konu hakkında ek bilgisi olan var mı
Geriniyor bunun için coraspin kullandırıyorlar zaten ya da pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı iğneTedaviye başlayan kızlar kanda homosistein baktırdınızmı. gebelik için ideal olan değer 5 kadar olması. 5 üstü kanın koyu olması anlamına geliyor, ve bebeğin tutunması zorlaşyor.
Allah saglicakla dogmayi anali babali buyumeyi nasip etsin canim. Oh isim arayışına gir artikValla Allah biliyor yalan diyemem çok kıza alıştırmıştım. Gönlümden geçende kızdı. Biraz şok oldum :) ama Allah Sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Bana ve hepimize inşallah
Hayırlı olsun artemis sağlıcakla kucağına almana nasip etsin AllahCanlarım erkek geliyor :)
homosistein yüksek olduğunda coraspin hiç bişey., daha ciddi ilaçlar alman lazım clexan gibi mesela . bende yaptıracam, ama şimdiden metafolin (aktif folik asid) kullanayorum. benim koyu olduğunu biliyorum. gemoglobinim 143.vs.Geriniyor bunun için coraspin kullandırıyorlar zaten ya da pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı iğne
Amin amin inşallah. sağlıklı büyüsün paşamız. uslu dursun annesinin karınında. clexan iğneleri nasıl gidiyor. denedinmi benim dedigim gibi?Valla Allah biliyor yalan diyemem çok kıza alıştırmıştım. Gönlümden geçende kızdı. Biraz şok oldum :) ama Allah Sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Bana ve hepimize inşallah
oleeeeeeyyyCanlarım erkek geliyor :)
canım kardeşim geçmiş olsunuzun zamandır takip ediyorum arkadaşlar bende bugün negatif aldım beşinci gün embriyosuydu ama olmadı artık kıbrıs düşünüyorum buradaki yorumlara bakarak karar vereceğim zaza74 takip ediyorum
Aminnnnnnnnnnnoleeeeeeyyy
prensimiz geliyor
kademleri mübarek olsun
biz teyzeleri tarafından kuzenleri artsın inşallah
Çok teşekkür ederim cnm :) clexanı Denedim daha az morarıyor diyeyim :)Amin amin inşallah. sağlıklı büyüsün paşamız. uslu dursun annesinin karınında. clexan iğneleri nasıl gidiyor. denedinmi benim dedigim gibi?
Hepimize inşallahhhhHayırlı olsun artemis sağlıcakla kucağına almana nasip etsin Allah
Dualarım seninle bizim gibi olanlarlacanım kardeşim geçmiş olsun
inşallah size umut olurum
dualarınıza muhtacım
Amin canım çok saol. Tez zamanda herkese nasip etsin AllahımmmmAllah saglicakla dogmayi anali babali buyumeyi nasip etsin canim. Oh isim arayışına gir artik