arkadasım Rabbim oğulcuğuna güzel gelişimler versin sıkı sıkı tutsun anasını şuan ve doğduktan sonra hep sana sarılan , sahip çıkan bi evlat olsun.Hem ileride ona bir kardeş yaptığınızda oğulcuğun ağabey olucak.Cok mutlu oldum adına : )
ÇOk teşekkür ederim canım. Güzel duaların için de çok saol. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Canim bende yogun bir arastirma yaptim, sagolsun Ilkbahar da yardimci oldu burada.
simdi size nacizane arastirmalarimi sunayim.
Ben doktorlarin nereden mezun olduklarina, ihtisas ve arastirmalari nerelerde yaptiklarina da bakiyorum. bende biyoloji mezunuyum. simdi okul onemli degil, tecrubeli ve yetenekli olabilir diyebilirsiniz tabii onlar da cok buyuk etken fakat okulun onemi, doktorun disiplin ve etik anlasiyisi, tum bu tup bebek arastirmalari ingilizce yayinlaniyor, bunlari okuyabiliyor, takip ediyor olmasi onemli.
aslinda doktorun donasyon ile tup bebekte ekibini disiplin ve koordine etme disinda cok cok buyuk bir etkisi yok. en onemli faktor laboratuvar, genetik ve embriyologlarin iyi egitimli, tecrubeli, disiplinli ve organize olmasi. merkezin cok iyi bir laboratuvara sahip olmasi gerekir. donasyon konusuna gelince is etigi ve ahlaki cok onemli. bu yuzden biraz yakin dogu universite hastanesine gidiyor aklim. zira es gecemezler, hersey resmi bir sekilde, prosedure uygun yurutulmesi gerekir. cunku resmi olarak arsivlemeleri gerekiyor.
bunun disinda british murat ekrem'in amerika, dunyaca unlu cok iyi bir arastirma hastanesinde ihtisasini yapmis olmasi, basarisinin bir getirisi olabilir.
bunun disinda gyno life in dr ekibi cerrahpasa ve hacettepe tip mezunlari ki her ikiside cok disiplinli, arastirma turkiyenin en onemli hastaneleri.
yani siralama boyle. ha bu arada HIT, halil bey'in de cv si neredeyse mukemmel, cerahpasa'dan mezun ve amerika, israil (ki kadin dogum arastirmalarinda cok ondedir.) gibi ulkelerde ihtisas ve gorev yapmis. zaten onun da basarisi tesaduf degil bu bakimdan.
Bütün yazdıklarına katılıyoru ama halile şahsen yakından tanıdığım için bu doktorun ne disiplini var nede etik ahlakı
Bir arkadaşımızı transfere çağırdı dondurulmuş embriyolarını kızı transfer odasında çok özür dilerim bacağının arasında embriyoların çözülmedi sana başkasının embriyosunu istersin transfer ederim
Kız diyorki halilin ağzına tekme atmayım diye kendimi zor tutum
Tabiikide razı olmadı transfer iptal oldu
Zaten halilde 5 denemesiydi
Sonra başka merkezde ikizlere ilk tedavide gebe kaldı
Kızın burdaki niki efenaz kardeşimiz
İnşallah bebişlerini doğurmuş belkide
Onuda çok özledim
İnşallah okur yazımı ve cevap yazar

Hepsi kendi yumurtalarımdı yaşım o zamanlar 30-35 arasıydı ama kısmet olmadı.O zamanlar kimse 5. Günden de bahsetmiyordu gerçi .Sonra çıktı bu 5. Gün embriyosu.Ali Ergün,Kutay Biberoğlu,Hakan Şatıroğlu(defalarca),Timur Gürgan...ve şuan adını hatırlayamadıklarım var.Kısmet olmadı.
Canım yaa sende az çekmemişin bu yolda
İnşallah bu son olur ve sevindirici sonuç olur

Bristise giden arkadaşlarım İstanbul’da sizleri neresi hazırladı transfere? Kıbrısın buradaki ortak çalıştığı doktoramı gidicez yoksa kendi seçtiğimiz doktorlarımı?

a68 arkadaşım seni eşinin morfolojisi ve sperm sayısı kaç söylermisin
Morfoloji %2 sperm sayısı yanlış bilmiyorsam 25 milyon sperm dna hasarı %37 canım canım kendi embriyom ile olmadı yedinci deneme artık yumurta donasyonu düşünüyorum

Hepsi kendi yumurtalarımdı yaşım o zamanlar 30-35 arasıydı ama kısmet olmadı.O zamanlar kimse 5. Günden de bahsetmiyordu gerçi .Sonra çıktı bu 5. Gün embriyosu.Ali Ergün,Kutay Biberoğlu,Hakan Şatıroğlu(defalarca),Timur Gürgan...ve şuan adını hatırlayamadıklarım var.Kısmet olmadı.
Hakan şatıroğlu ve timur gürganda ben de denemiştim.timur tam bir para avcısı yalancının önde gidenidir..hakkımı asla helal etmem ona benim rahmimde perde varken ve bunu bile bile bana transfer yaptı yani embriyo tutunsaydı bile üçüncü aya kalmadan düşecekti..sonra bana gitmevlat edin dedi..allahından bulsun.. reklamcı ukala herif

Morfoloji %2 sperm sayısı yanlış bilmiyorsam 25 milyon sperm dna hasarı %37 canım canım kendi embriyom ile olmadı yedinci deneme artık yumurta donasyonu düşünüyorum
Sperm aslında fena deyil sayısı iyi tüp bebeye yeterli sperm var imci yöntemiyle en iyi sperm seçilir
Kaç yaşındasın canım

Slm kızlar bnm tedaviye başladığım hastane'nin Kıbrıs’taki anlaşmalı olduğu hastaneyi bugün öğrendim gynoliyf,murat Ünal'mış

Slm kızlar bnm tedaviye başladığım hastane'nin Kıbrıs’taki anlaşmalı olduğu hastaneyi bugün öğrendim gynoliyf,murat Ünal'mış
güven veren bir hekim Dr. Murat Önal

Arkadaslar merhaba...
Ben de 5 tup bebek 1 donasyondan sonra gebelik elde edememis bu isleri rafa kaldirmistim
Ama dayanamiyorum hala bir bebegim olsun istiyorum
Sole sokak kenarina birisi biraksa hemen alicam yani o durumdayim
Bir sure uzak kalmaya calistim forumdan ama olmadi
Yine karar verdim bir donasyon denemesi daha yapacagim
Son 15 gundur yazilarinizi okuyorum
Pozitifi goren arkadaslari cok cok tebrik ediyorum benim durumumda olan arkadaslar icin de dua ediyorum
Dunyanin en zor seylerinden birisi anne olamamak ve caresizlik
Ben buralari en son biraktigimda firdevs cok populerdi simdi british gordugum kadariyla
Yasim 43 ilk yumurta donasyonunu berk angunde yaptirdim
Simdi haziran gibi embriyo donasyonu düşünüyorum yine doktor gorusu alacagim tabi ama spermlerde super degil bu son sansim direk embriyo olsun alternatifleri azaltayim diyorum
İste boyle yazdim rahatladim :)

Arkadaslar merhaba...
Ben de 5 tup bebek 1 donasyondan sonra gebelik elde edememis bu isleri rafa kaldirmistim
Pozitifi goren arkadaslari cok cok tebrik ediyorum benim durumumda olan arkadaslar icin de dua ediyorum
Ben buralari en son biraktigimda firdevs cok populerdi simdi british gordugum kadariyla
Simdi haziran gibi embriyo donasyonu düşünüyorum yine doktor gorusu alacagim tabi ama spermlerde super degil bu son sansim direk embriyo olsun alternatifleri azaltayim diyorum
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Gogo : )
4_ 5 ay önce firdevs (ki benim negatifi yaşadığım yer ) ve hit çok popilerdi..Simdi onlar popiler değil yerine başka klinikler deneniyor şuan. Inşallah embriyo donasyonuyla bebeğine kavuşacaksındır inanıyorum.

Arkadaslar merhaba...
Canım sağlıklı güzel bir bebek gelsin sana da inşallah:)
Aramıza hoşgeldin :)

Back
X