Kızlar kistleriniz büyük değilse bence soran kürü deneyin derim bn denedim 15 gün kisiden eser kalmadı bnce boşu boşuna rahminizi mahvetmeyn hem paranızdan olursunuz hemde rahim yıpranır ama tabi siz bilirsiniz
Soğan kürü kızlar tel harfleri değiştirmiş

Soğan kürü yada diğer kürler kişiden kişiden kişeye farklılık gösteriyor dikkat etmek lazım geçen hafta kuzenim kist ameliyatı oldu hemde acil bir şekilde 1 ay önce doktora gittiğinde kistleri ameliyat gerektirmeyecek kadar küçüktü soğan kürü ile bir ayda 4 katına kadar büyümüş doktor çok kızdı.
Aa çok üzüldüm canım bilmiyorumki bendede kist oluşuyor bn soğan kürü kullanıyorum bana iyi geliyor ama doğru söylüyorsun herkeze iyi gelmeyebilir

Kızlar transferden sonraki 8. Günüm sonuç 0,1 .Bu bu saatten sonrada zaten yükselmez yani negatif.

Zazacım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun Rabbim Gönlüne göre versin yumurtaları aynı günmü toplayıp döllendiyorlar acaba
tabii aynı gün ben donörle senkronize etim adetlerimizi yani donorden yumurta alıp döllendiricekler ve embriyo dondurmadan bana transfer olucak

Hemşire ille gününde birdaha baktırın diyor .8. Günde 0.1 çıkıp 12. Günde yükselen var mı hiç?

kızlar az önce eylem hm aradı ve hepatit testlerini son 6 ayda verilenleri istedi 1 seneninki var dedim yok mutlaka onlar lazım yoksa embriyologlar spermi içeri almazlar ve sizede transfer yapılmaz
çok beyendim nakadar direndim vermeyim diye katiyyen yok dedi-))
ne deyim vallah helal olsun
halilin merkezide istedi vermedik salladılar-))

Yaaaa üzülmeyin biliyorum söylemesi çok bişiy değiştirmiyor ama bende yeni negatifi aldım nefes alamıyorum 3. Benim bide bu düşünün inşallah sizin ikinciye olur ama kanda da mutlaka bakın. Bazen idrar yanıltabiliyor
minicim sende halilde negativ almıştın değilmi

Zaza bnm devam ettiğim acıbademde gynoliyf gönderiyorlar yumurta donasyonu için Acaba orasıda taze yumoş kullanıyormuki ist acıbademde ilgili olan hemşire taze kullanıyor demişti ama inanasım gelmiyor korkuyorum açıkcası biritişle bağlantıları yokmuş bnde biritişle düşünüyordum

Hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim
Ahh Serracım bende üzüldüm...Neden tutunmaz bu yavrular hiç anlayamıyorum...Eee rahim iyi sonuçta genç donor yumurtası...Çok üzülüyorum gerçekten..Onca emek, psikolojik baskı ve bunu kaldırmak...Tez zamanda toparlanırsın inşallah..

Ahh Serracım bende üzüldüm...Neden tutunmaz bu yavrular hiç anlayamıyorum...Eee rahim iyi sonuçta genç donor yumurtası...Çok üzülüyorum gerçekten..Onca emek, psikolojik baskı ve bunu kaldırmak...Tez zamanda toparlanırsın inşallah..
Şimdi bu embriyolar neden tutunamıyor bunun için kime gitmem?Hangi tetkikleri yaptırmam lazım?Çünkü hangi tüp bebekçiye gitseniz transfere kadar süpersiniz ondan sonra çok üzgünüz güle güle.Riskli gebeliklere bakan bir Prof bulsam ve ona durumumu anlatsam olur mu acaba?

İstanbulda Bahçeci, Semra Kahraman bunlar çok uzman tüp bebekçiler..Rahim problemin varmıydı serracım ..Çikolata Kisti, endometriosız vb

Back
X