Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hastanedeyizz bugün serum taktılar biliyorsunuz cd 56 yüksek çıkmıştı
Embriyoların durumunu söylediler 14 de 3 güne gelmiş maşallah ama bir embriyo durumu iyi değil bakalım blast aşamasına kaç tanesi gelicek
Gercekten uzuldum ama oolsa bileti sizinsizin cocugunuz olacak esinizin degil 've dinimizde haram hem yumurta hemsperm donasyinu evlatlik bi bebek alin daha iyiBiliyorum ki hiç birimiz yalnız değiliz bizim durumumuza olan çok kişi var Allah hepimize yardım etsin. Benim eşine çok zor kabul etti evlatlık alalım dedi onu da ben istemiyorum. İnşallah sesimiz duyulur yaradan tarafından ben dua etmekten de umut etmekten de yoruldum keşke birçok şanslı insan arasında olabilseydik bu sorunları yaşamasaydık.
Gercekten uzuldum ama oolsa bileti sizinsizin cocugunuz olacak esinizin degil 've dinimizde haram hem yumurta hemsperm donasyinu evlatlik bi bebek alin daha iyi
Arkadasim hakkaten bak biz bunu dusunememistik demi:)Gercekten uzuldum ama oolsa bileti sizinsizin cocugunuz olacak esinizin degil 've dinimizde haram hem yumurta hemsperm donasyinu evlatlik bi bebek alin daha iyi
Müslümanlık dinini cehalet ve bilgisizlik çamuruyla sıvamayın.Insanların psikolojilerini kendi örümcekleşmiş düşüncelerinizle sarmayın.Gerçekden ülkemizin geldiği bu duruma çok acıyorum herkes"din taciri " oldu..Bu topik size uygun değilse GİDİN burdan ve buradaki arkadaşlarımın moralini bozmayın.Şuan tedavide olan kişileri negatif etkilemeyin.Gercekten uzuldum ama oolsa bileti sizinsizin cocugunuz olacak esinizin degil 've dinimizde haram hem yumurta hemsperm donasyinu evlatlik bi bebek alin daha iyi
Saçmasapan ırk derken neyi kasdettin anlamadım.?Arkadaşlar ben size birşey sorucam .
Bu donorlerin ırklarıyla ilgili mesela çoğu danimarkadan geliyor ya.Her ırk varmıdır bunların içinde?Yani biz yabancı tercih ettik ama çok merak ediyorum acaba saçmasapan ırklarda varmıdır diye :/
Yani hiç bilinmedik duyulmadık ırk demek istedim.Saçmasapan ırk derken neyi kasdettin anlamadım.?
cryos(sperm bank) danimarkada bulunuyor ancak bi çok ülke vatandaşı donor olarak bağışçı olmuş.Yumurta donorunde çogunlukla yakın ülkelerden donorler var.gürcü.ukranya.türk vs.
Ağızına sağlık arkadaşım.Müslümanlık dinini cehalet ve bilgisizlik çamuruyla sıvamayın.Insanların psikolojilerini kendi örümcekleşmiş düşüncelerinizle sarmayın.Gerçekden ülkemizin geldiği bu duruma çok acıyorum herkes"din taciri " oldu..Bu topik size uygun değilse GİDİN burdan ve buradaki arkadaşlarımın moralini bozmayın.Şuan tedavide olan kişileri negatif etkilemeyin.
5 yıl bir igidin ömru gülümHistereskopi daha önce 2 kere yaptılar ama 5 yıl önce idi.
Biri serumun kendisiydi biride avil dekort allerji olmasın diyeT
Teşekkürler canım bu arada bir yeri süt gibi iki yeri şeffafmıydı serumun neden soruyorum bende serum almıştımda canım
Halile paran yok de elinde kalan donmuşları ücretsiz koydur hiç deyilse boşuna kalmasınHalil döndü ama ben uygun değildim açamadım telefonu ben aradım ulaşamadım yarın kilinikten arıycaz dediler bakalım.Ya onlar ne diyecek ki zaten çok üzgünüz falan filan
Yarın allahın izniyle iğnenin sonu olur ve fitile az dozla devam edersinBende Z Zaza74 öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün gülecek ve haberlerinle bizide mutlu edeceksin. Ben bugün 11+5 oldum iğnelere hala devam murat beyin hemşiresi meltem 12 haftaya kadar kullan demişti acaba kaç gün daha kullansam yarın 11+6 yin E vuruluyorum iğne tam 12+0 olduğum gün de vurdurmama gerek var mı acaba yoksa yarın son mu olsun
Sağol canım kardeşimHadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum
Emin ellerdesin zazacım
ır kuzum hatta ilk hsg yaptır allah korusun negativ olunca acabalar olmasınMurat bey bana hsg yeterli dedi histereskopiye gerek yok dedi yaptırsam mı yinede bilemedim
Cok komik sanki benim bebegim varda bender by sayfalarda geziniyom aaa biliyosan Niye yaptiriyon Allahtan gunahArkadasim hakkaten bak biz bunu dusunememistik demi:)
Yani o kadar cok kiziyorum ki şu akıl verme cabasında olanlara!Peki sen neden bu sayfada geziyorsun ki o zaman?
Bitek siz degilsiniz cigeri yanan benimkide olmuyo ama Neyse BosveBosverrrrrrrrrBiz bilmiyorduk. Hakkaten simdi ben cok fena aydinlandim. Hemen fikrimi degistiriyorum. Lutfen arkadaşim burdaki kimse cahil cuhela degil. Ates düştüğü yeri yakiyor, cigerimiz zaten yanmis. Birak buna Allah karar versin