Günaydın kızlar.
Zazacım tüm dualarımız senin için. Allah güç, sabırlık versin ve bebeklerinde sana sıkı sıkı tutunsun. Moralini yüksek tut. Seni seviyoruz unutma. Ne olursa olsun seni bekliyoruz burda. Sana ihtiyacımız var.

Kızlar embriyoloğ aradı 10 döllenmiş yumurtadan 2 tanesi transfer olmuştu geriye kalan 8 yumurtayı incelediler az önce aradı ve 8 yumurtada ölmüş yani dondurmak İçin hiç yumurta kalmadı :(
Eğer karnındakiler tutmazsa herşey sil baştan
Canım sıkıldı bu nasıl olur yumurtalar çokmu kalitesiz diyoruz hayır diyorlar eee niye donmak İçin kalmadı diyorum bazen gelişmiyor diyorlar bilmiyorum ne olacak.

Kızlar embriyoloğ aradı 10 döllenmiş yumurtadan 2 tanesi transfer olmuştu geriye kalan 8 yumurtayı incelediler az önce aradı ve 8 yumurtada ölmüş yani dondurmak İçin hiç yumurta kalmadı :KK43:
Canım sıkıldı bu nasıl olur yumurtalar çokmu kalitesiz diyoruz hayır diyorlar eee niye donmak İçin kalmadı diyorum bazen gelişmiyor diyorlar bilmiyorum ne olacak.
Cnm dur bakalım panik yapma güzel olucak karnımdalar diye düşün.
Hangi merkezdi senin?

mavisufi mavisufi hamilesin biraz geç oldu tebriğim.gözün aydın cok sevindim rahat bir hamilelikle bebeğini kucağına almayı dilerim.:nazar::KK200::anneadayı::KK9:

Bu arada mavisufi tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin

İyi dilekleriniz için çok sağolun Bebeğimhadi cim, Minaharker cim....Kesemizi gördük ama henüz kalp için gitmedik, kalbinide görürsek rahatlayacağım..Allah bu duyguyu isteyen herkeze yaşatsın inşallah :)

Kızlar embriyoloğ aradı 10 döllenmiş yumurtadan 2 tanesi transfer olmuştu geriye kalan 8 yumurtayı incelediler az önce aradı ve 8 yumurtada ölmüş yani dondurmak İçin hiç yumurta kalmadı :KK43:
Tatlım hiç moralini bozma benim transferde 2 tane kondu7-8 tane de donduruldu 2 kaliteymiş ama ben buralarda okuduğumdan çıkardığım sonuca göre dondurulmuşun olma oraranı daha düşük boşuna zaman ve para kaybı ben bu işe tekrar 1-2 ay sonra bsşlycam ve yeni donör seçip taze yumurta ile deniycem tekrar

Valla canım bilmiyorum ne diyeyim hayırlısı
Bristhis de yapıldı dün
ZY cim benimde donmuş embriyom çok kalmadı (3 tane, 1 i çok iyi değil) ..tabi yinede var ama seni çok iyi anlıyorum ya olmazsa diye kahroldum..Ama bak oldu, gerçi kalbini daha duymadık ama hala hamileyim :) Seninde olacak kuzum inşallah..Dur hemen teleşlanma öyle...9. gün kan da belli olur...

Canım yanlış anlama ama eşinin sonuçları iyiymiş geçmiş mesajlara baktım tamamen yumurta kalitesi ve üç kişininde 14 yumurta verilmesi donmuş yumurta olduğunu gösteriyor allahım sana hamilelik yaşatsın koyulanlar tutsun açıklama çok yetersiz

zaza Allah yar ve yardımcınız olsun.Rabbim bu bebekleri sana nasip etsin ve hayırlı kılsın.İnşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir ve bebeklerin kucağında buradan tekrar tecrübelerini yazarsın.
önyargısız ve samimi (çok bilmişlik yapmadan) bir şekilde bana verdiğin cevaplardan dolayı Allah senden razı olsun.unutma her sıkıntının arkasından bir ferahlık gelir inşallah o ferahlık bebeklerin olacak.
Arkadaşım için benim doktorumunda fikrini alarak bahçeciye karar verdik.önümüzdeki adetinde histeroskopi ya da rahim filmi çekilip haziran ya da temmuzda transferi gerçekleşecek inşallah.Dualarımızdasın.

zaza Allah yar ve yardımcınız olsun.Rabbim bu bebekleri sana nasip etsin ve hayırlı kılsın.İnşallah sağlıkla doğumun gerçekleşir ve bebeklerin kucağında buradan tekrar tecrübelerini yazarsın.
önyargısız ve samimi (çok bilmişlik yapmadan) bir şekilde bana verdiğin cevaplardan dolayı Allah senden razı olsun.unutma her sıkıntının arkasından bir ferahlık gelir inşallah o ferahlık bebeklerin olacak.
Arkadaşım için benim doktorumunda fikrini alarak bahçeciye karar verdik.önümüzdeki adetinde histeroskopi ya da rahim filmi çekilip haziran ya da temmuzda transferi gerçekleşecek inşallah.Dualarımızdasın.
Siz de mi Murat hoca ile anlaştınız

Back
X