Kızlar Peki bişey soracağım bu 12 günlük süreçte bir belirti oluyor mu ?

Kendim idrar testi yapsam ne yapmalıyım

İnan’ın sabredeniyorum donmuş kalmadı bu da tutmazsa herşey sil baştan tabi psikolojim kaldırıp da yaptırırırmıyım bilmiyorum

Kızlar Peki bişey soracağım bu 12 günlük süreçte bir belirti oluyor mu ?

Kendim idrar testi yapsam ne yapmalıyım

İnan’ın sabredeniyorum donmuş kalmadı bu da tutmazsa herşey sil baştan tabi psikolojim kaldırıp da yaptırırırmıyım bilmiyorum
hıc belırtı arama.bende tum belırtıler vardı sonuc negatıf oldu.bazısında hıc bı belırtı olmuyo ama tutuyo.bıraz sabır be arkadasım.ıdrar testı ıcın cok erken.yapsan ve cıkmasa bıle ıcındekı umut devam edıyor oluyor.yanı sonuca ınanmıyorsun zaten.bekle

İlk denemede oldu ama şimdilik tek tutmuş görünüyor:nazar:..Haftaya kalp atışını görmeye gideceğiz , keseyi gördük onuda görürsek rahatlayacağım..Henüz daha diken üstündeyim, bekliyorum...:KK200:

Merhaba arkadaşlar yumurta donosynonu için tedaviye başlamayı düşünüyoruz... tedavi olup hamile kalanlar tecrübelerini paylaşır mi lütfen yardımcı olun bana .Ben telefon no vereyim watsaptan yazayım donor seçimini nasıl yapıyoruz bizmi belirliyoruz.

Merhaba arkadaşlar yumurta donosynonu için tedaviye başlamayı düşünüyoruz... tedavi olup hamile kalanlar tecrübelerini paylaşır mi lütfen yardımcı olun bana .Ben telefon no vereyim watsaptan yazayım donor seçimini nasıl yapıyoruz bizmi belirliyoruz.

Ne mutlu size tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi

Ne mutlu size tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi
daha cozemedıgını bılıyorum bu uygulamayı.mesajlarla ılgılı yardımcı olmak adına yazıyorum.Mısal bırının mesajını okudun ona yanıt vermek ıstıyosan sagda CEVAPLA yazıyor.Ona tıklayıp acılan pencereye yazıyorsun.orada aynı mesaj yazıyor oluyor onu sakın sılme.sadece altına yaz sayfaya yolla.ozaman kıme yazdıgın bellı olucak.Sımdı benım bu msj ın altına dedıgımı yap cevapla ıle bana cevap verkı elın alıssın

daha cozemedıgını bılıyorum bu uygulamayı.mesajlarla ılgılı yardımcı olmak adına yazıyorum.Mısal bırının mesajını okudun ona yanıt vermek ıstıyosan sagda CEVAPLA yazıyor.Ona tıklayıp acılan pencereye yazıyorsun.orada aynı mesaj yazıyor oluyor onu sakın sılme.sadece altına yaz sayfaya yolla.ozaman kıme yazdıgın bellı olucak.Sımdı benım bu msj ın altına dedıgımı yap cevapla ıle bana cevap verkı elın alıssın

Ilgın için teşekkür ederim.Umarim olmuştur

Kessinlikle kime iyi diceğimizi şaşırdık valla bahçeci british yani iyi dedik baksana sana bu yapılırmı berk angünde bana 2 tane kaldı dedi bunların insafı yok kalmamış bence british te pek birşey ifade etmiyor artık değiilmiki sanada böyle yapıldı arkadaşlarım bu topikte adı geçmeye başladığı için şuan bu kadar talep gördü lütfen sonuçlara bakalım öyle karar verelim

Zazanın tavsiyesi ile üye oldum bende..Forum da okuduklarımı ilettim embryolog ile görüştüm,zaten gelişimini 7/24 izliyoruz takip ediyoruz,gebelik vaad edip etmediğini görüyoruz diyorlar,her embryo dondurmaya uygun olmuyor,uygunsa donsun,insanlara bir ay sonra boş transfer yapmanın alemi yok diyor..
önemli olan bana doğruyu söylemeleri yoksa ben nerden bileceğim 5. günde hepsini dondurur saklar, bende kenarda embryom var diye avunurum :(
Olumsuz da olsa dürüst davransınlar. Ben memnun kaldım dün Bahçeci den, donör seçimi için Eylem Hanım aradı ona da sordum. Dondurulmuş yumurta konusunda ve 14 yumurta hakkında beni de güldürdü, dondurulmuş kullansak 14 veren 15 te verir :)):) inanmayın böyle şeylere size Bahçeci güvencesi veriyoruz, olumsuz da olsa biz yanınızdayız dedi..

Amin canım,inşallah hep beraber güleelim,keza dediğim de oldu..Gaza gelip aradım kadınlar klübündenim %15 indirim km küm..Karar aldık artık yapmıyoruz dedi..Zar zor 5000 dedi önce,sonra tedaviye başladım de ama indirimi söyleme deyip 4750 yaptı bakalım
Merhaba mentha gerçekten doğrumu indirim söz konusu mu bize 5.500 euro dedi sibel hanım keşke öyle birşey olsa zira 100 tl bile önemi var bizim için ucu ucuna yetiyor elde avuçta ne varsa tükettik.:KK61:

Merhaba mentha gerçekten doğrumu indirim söz konusu mu bize 5.500 euro dedi sibel hanım keşke öyle birşey olsa zira 100 tl bile önemi var bizim için ucu ucuna yetiyor elde avuçta ne varsa tükettik.:KK61:
Ben de sordum ama 5500 ve 500 euro dondurma ücreti aldım, yılbaşında kadınlar klübüne özel yapmışlar, artık bitmiş:KK43::KK43:

Canım o zaman toplu bir furya oldu..Arkadaşlar 4625+500 euro indirim aldılar..Ben de istedim ama bana yapmadı sibel hanım..4750+500 euro yani sadece 250 euro bir indirim oldu...Sana da yapacağını düşünüyorum aynı indirimi.Hastayı kazanmadan yana bir tutumları var..Buradaki doktorumu Murat Bilgin ve Eylem Hanımı çok seviyorum..İyki de burası olmuş..Murat Bey muhteşem bir insan ..Sadece işini yapıyor ve hastaya göre tedavi şekli uyguluyor.Salı günü transferim var..Gelişmeleri yazarım

Back
X