- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
İlk denemende oldu mu ikiside tuttu mu
İlk denemede oldu ama şimdilik tek tutmuş görünüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemende oldu mu ikiside tuttu mu
İnşallah canım sağlıkla büyür inşallahİlk denemede oldu ama şimdilik tek tutmuş görünüyor..Haftaya kalp atışını görmeye gideceğiz , keseyi gördük onuda görürsek rahatlayacağım..Henüz daha diken üstündeyim, bekliyorum...
![]()
ben bulduguma ınanıyorum.temmuz ayında Gynolife da yaptıracagım.istersen bi görüş fıkır al sende.Aynen canım tek işleri para inşallah paradan çok bizim sağlığımızı düşünen bir merkez buluruz
ynen
hıc belırtı arama.bende tum belırtıler vardı sonuc negatıf oldu.bazısında hıc bı belırtı olmuyo ama tutuyo.bıraz sabır be arkadasım.ıdrar testı ıcın cok erken.yapsan ve cıkmasa bıle ıcındekı umut devam edıyor oluyor.yanı sonuca ınanmıyorsun zaten.bekleKızlar Peki bişey soracağım bu 12 günlük süreçte bir belirti oluyor mu ?
Kendim idrar testi yapsam ne yapmalıyım
İnan’ın sabredeniyorum donmuş kalmadı bu da tutmazsa herşey sil baştan tabi psikolojim kaldırıp da yaptırırırmıyım bilmiyorum
İlk denemede oldu ama şimdilik tek tutmuş görünüyor..Haftaya kalp atışını görmeye gideceğiz , keseyi gördük onuda görürsek rahatlayacağım..Henüz daha diken üstündeyim, bekliyorum...
![]()
Merhaba arkadaşlar yumurta donosynonu için tedaviye başlamayı düşünüyoruz... tedavi olup hamile kalanlar tecrübelerini paylaşır mi lütfen yardımcı olun bana .Ben telefon no vereyim watsaptan yazayım donor seçimini nasıl yapıyoruz bizmi belirliyoruz.
daha cozemedıgını bılıyorum bu uygulamayı.mesajlarla ılgılı yardımcı olmak adına yazıyorum.Mısal bırının mesajını okudun ona yanıt vermek ıstıyosan sagda CEVAPLA yazıyor.Ona tıklayıp acılan pencereye yazıyorsun.orada aynı mesaj yazıyor oluyor onu sakın sılme.sadece altına yaz sayfaya yolla.ozaman kıme yazdıgın bellı olucak.Sımdı benım bu msj ın altına dedıgımı yap cevapla ıle bana cevap verkı elın alıssınNe mutlu size tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi
daha cozemedıgını bılıyorum bu uygulamayı.mesajlarla ılgılı yardımcı olmak adına yazıyorum.Mısal bırının mesajını okudun ona yanıt vermek ıstıyosan sagda CEVAPLA yazıyor.Ona tıklayıp acılan pencereye yazıyorsun.orada aynı mesaj yazıyor oluyor onu sakın sılme.sadece altına yaz sayfaya yolla.ozaman kıme yazdıgın bellı olucak.Sımdı benım bu msj ın altına dedıgımı yap cevapla ıle bana cevap verkı elın alıssın
Teşekkürederim canım..Darısı başınıza :)Ne mutlu size tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi
Amin cümlemizin inşallahTeşekkürederim canım..Darısı başınıza :)
Kessinlikle kime iyi diceğimizi şaşırdık valla bahçeci british yani iyi dedik baksana sana bu yapılırmı berk angünde bana 2 tane kaldı dedi bunların insafı yok kalmamış bence british te pek birşey ifade etmiyor artık değiilmiki sanada böyle yapıldı arkadaşlarım bu topikte adı geçmeye başladığı için şuan bu kadar talep gördü lütfen sonuçlara bakalım öyle karar verelim
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorumIlgın için teşekkür ederim.Umarim olmuştur
Yanlış yere cevap verme konusunda mıBende aynı sıkıntıyı yaşıyorum![]()
Merhaba mentha gerçekten doğrumu indirim söz konusu mu bize 5.500 euro dedi sibel hanım keşke öyle birşey olsa zira 100 tl bile önemi var bizim için ucu ucuna yetiyor elde avuçta ne varsa tükettik.Amin canım,inşallah hep beraber güleelim,keza dediğim de oldu..Gaza gelip aradım kadınlar klübündenim %15 indirim km küm..Karar aldık artık yapmıyoruz dedi..Zar zor 5000 dedi önce,sonra tedaviye başladım de ama indirimi söyleme deyip 4750 yaptı bakalım
Papatya kusura bakmaa nolur öğrenemedim dahaYanlış yere cevap verme konusunda mı![]()
Ben de sordum ama 5500 ve 500 euro dondurma ücreti aldım, yılbaşında kadınlar klübüne özel yapmışlar, artık bitmişMerhaba mentha gerçekten doğrumu indirim söz konusu mu bize 5.500 euro dedi sibel hanım keşke öyle birşey olsa zira 100 tl bile önemi var bizim için ucu ucuna yetiyor elde avuçta ne varsa tükettik.![]()
Önemli değil canim bende yeniyim öğreniyoruz beraber :))Papatya kusura bakmaa nolur öğrenemedim daha![]()
Ama dah geçen ay yapmışlar zazayla mentha konuşmuş geçmiş yazıları okudum .Ben de sordum ama 5500 ve 500 euro dondurma ücreti aldım, yılbaşında kadınlar klübüne özel yapmışlar, artık bitmiş![]()
Merhaba mentha gerçekten doğrumu indirim söz konusu mu bize 5.500 euro dedi sibel hanım keşke öyle birşey olsa zira 100 tl bile önemi var bizim için ucu ucuna yetiyor elde avuçta ne varsa tükettik.![]()