- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Canım benim doktorumun arkadaşı berk bey, öneri ile başladım yani ancak 3 aylık bu süreçte her merkezle görüştüm ve tüm sonuçlarımı hepsine yolladım.Ancak bir berk hoca , birde yakındoğu üni burcu hoca net bir şekilde yaklaştı duruma.Diğerleri gelin kendi yumurtanızla deneyelim ama şans düşük dedi.Fakat berk hoca ve burcu hoca açıkca durumu izah etti ve bu amh değeri ile şansımın %3-5 arasında olduğunu söyledi.Berk hoca aradı beni ve embriyo donasyonunda şansımın %70-80 olduğunu belirtti.Detaylıca konuştuk telefonda.Yani demek istediğim çok fazla araştırın ve içinize neresi sinerse orayı tercih edin.Sonra pişmanlık yaşamayın.Merkezi gidip görmedim sadece telefondan konuştuğumuz kadarı ile biliyorum.Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum.Rahim duvarı kalınlaşsın diye.Sonrasında verdikleri tarihte gidicem ve trasferim olucak.Ben hep şu şekilde dua ediyorum.Benim anne olmam benim için hayırlısı ise nasip et allahım diyorum.Sağlıklı sıhhatli olsun diyorum gelicekse bebek.Nasibimde varsa,şartlar zor da olsa denicez.Gidip görüp mü karar verdin yoksa tavsiyeyle mi? Transferin olmadı sanırım daha.bu arada benim de rahimim ters.yazılanları okuyodum ama yeni yeni yazmaya başladım o yüzden başka biyerlerden bişeyler yazmış olabilirim sana kusura bakma
Psikolojik açıdan çok düşündük ve gerçekten istiyoruz biz bu bebeği.Nasip olursa da gelsin.
Tahminen Mayıs da gerçekleşir işlem