Çok teşekkür ederim canım inşallah zy ve benim güzel sonucumuzla mutlu oluruz 7-9 güne
Transfer 15 dakika sürdü sıkılıklığıda dediker zondayla çekelim istemedim korkarım ondan acılı oluyor
Odada yatağıma sürgü koydular yaptım-))
Zaza odaya geldikten sonra hemen tuvaletini sürgüye yaptın mı belli bir süre yapma deyip beklettiler mi

Zaza odaya geldikten sonra hemen tuvaletini sürgüye yaptın mı belli bir süre yapma deyip beklettiler mi
Bende hemen yaptım hemde 2 kere...Sonra tuvalete gitmiştim 3. için..1 sürahi su içince hakikaten çok sıkıştım..Transfere bile ben çok sıkıştım çabuk olmanız lazım diye girdim :)

Uzun zamandır takip ediyorum bizde son çare donosyon kararı aldık ve çok araştırdım buradakileri tek tek okuma fırsatı buldum ve bizde Halil beyde karar kıldık Kıbrıs’ta ki en eski doktor bence ve kimse yokkken o varmış bınlerce aileye bu mutluluğu yaşatmış hayırlısı olsun hepimiz için

Amin bende seninle ayni fikirdeyimm önemli olan isini bilen bir dokotr olmasi ve adam gercekci bana guvenilir geldi paraci biride degil hayirlisi rabbim nasip ederse olur insaalah rabbim bizlerede annelik duygusunu tatdirir

Zazacım nasılsın senden hiç ses çıkmıyor kan tahlili yaptırdınmı çok merak ediyorum inşallah sende hamilesindir güzel haberini bekliyorum :anneadayı::emir_bebek:

Zazacım nasılsın senden hiç ses çıkmıyor kan tahlili yaptırdınmı çok merak ediyorum inşallah sende hamilesindir güzel haberini bekliyorum :anneadayı::emir_bebek:
canlarım dayanamadım yazıyorum dün 7 günümdü ve sabah az açık kahve lekelenme oldu korktum ve sabağın 8 de murat beye mesaj attım 2 saat sonra o güler yüzlü doktorum cevap yazdı korkmayın tutunma kanaması ola bilir ilave bir proluton depot 500 1 ampul vurdur vucudu progesteronla yüklesin diye ve heyecanla güzel haberimi bekliyor dedi
lekelenme bir daha olmadı çok şükür
bu detaylı yazmamın nedeni var halilin merkezinde gebersen bile neyinki doktor hemşireye ulaşamasın
ben eminim burda beni takip ediyorlar sonucumu bilmek için
sonucum pozitivde ola bilir negativde ola bilir ama önemli olan hastanın kendini güvende hiss etmesi
ve ben şuanda öyle hiss ediyorum her ne olursa sonucum olsun

ve bir arkadaşımız yanılmıyorumsa umutluyum 79 halilin eski bir merkez olduğunu söylüyor
doğru diyor eskimiş artık
kendine hastalarla iletişim kurmanın öyrenmeli egoyu kırarak
ve embriyolojı dalı cihaz ve reaktivleride değişmesi gerekiyor

Bende hemen yaptım hemde 2 kere...Sonra tuvalete gitmiştim 3. için..1 sürahi su içince hakikaten çok sıkıştım..Transfere bile ben çok sıkıştım çabuk olmanız lazım diye girdim :)
Teşekkürler.ben de ameliyat oldum çok ağrım sızım var

canlarım dayanamadım yazıyorum dün 7 günümdü ve sabah az açık kahve lekelenme oldu korktum ve sabağın 8 de murat beye mesaj attım 2 saat sonra o güler yüzlü doktorum cevap yazdı korkmayın tutunma kanaması ola bilir ilave bir proluton depot 500 1 ampul vurdur vucudu progesteronla yüklesin diye ve heyecanla güzel haberimi bekliyor dedi
lekelenme bir daha olmadı çok şükür
bu detaylı yazmamın nedeni var halilin merkezinde gebersen bile neyinki doktor hemşireye ulaşamasın
ben eminim burda beni takip ediyorlar sonucumu bilmek için
sonucum pozitivde ola bilir negativde ola bilir ama önemli olan hastanın kendini güvende hiss etmesi
ve ben şuanda öyle hiss ediyorum her ne olursa sonucum olsun
Aynen tutunma kanaması olabilir. Ayrıca arkadaşım sen şuan kim ne yapıyor ne yapmıyor hiççççç düşünme, herkes ektiğini biçer Allah’ın terazisi çok hassastır buna sığın ama lütfen stres yok. Üzdüler seni çok ama geçti gitti tamam artık önüne bak. Senin amacın niyetin belli duandan büyük dua bedduandan büyük beddua yok. İnşallah güzel haberlerini de alacağız dualarımdasın kardeşim.

Geçmiş olsun malesef bu tarz ameliyatlar öyle oluyor benimde tüpüm alınmıştı çok ağrılıydı seni çok iyi anlıyorum. Dinlen iyice.
Teşekkürler artemissi kemiklerim bile ağrıyor sanki narkozlun da etkisi daha yeni gün geçtikçe iyileşecem sanırım...

Back
X