Ahh kuzum tebrikler, daha ne oldun süper süper, çok güzel..:))) Karamsarlık yok inşallah güzel olacak zazacım...

Bende hcg ile ilgili çok endişenmiştim hatırlıyorsan, sonra okuduğum yabancı makalelerde, transfer sonrası 12. gün -5 . gün transferinde- 210 unu geçiyorsa gebelik %80 (Geri kalan %20 ise genetik problemlerden yaşanan sorunlar) devam ediyor diyordu...Senin ki daha 11. gün: 145 ve 12. gün rahatlıkla 200 lü rakamları görecektir...Ayrıca bebişte genetik bir sorun olmadığını bildiğimiz için devam etme şansı bence çok daha fazla....

Ama şu kanamayı sevmiyorum neden oluyor...Artık bu tutunmada olamaz...İstersen 5-6 gün sonra bir kontrole git keseyi göremesen bile belki kanama alanı mı var ne var onu görürürsün...Murta Beyde bilsin,...İğneleri de arttırsan mı...
Murat bey diyor çok kadında oluyormuş genelde sonucu etkilemiyor
Rahat ol dedi

Tebrikler canim
Bu haberleri aldikca kendi adima umidim artiyor
Gogo inan Allaha yemin ederim onunçin burdayım kopmuyorum
Biliyorsunuz zor vakayım eşimdede sorun var
Böyle olanlar sakın umudunuzu kayb etmeyin
İnşallah güzel sonuçlarımla size moral olucam
Allahım utandırmasın

Kızlar dün transfer sonrası 10 gündü yine bir kanamam oldu ama sonra olmadı
Bir 7 gün ve 10 gün oldu artık tutunmamı nemi bilemiyorum
Bugün transfer sonrası 11 günüm ve kan 143 çıktı
Allahım bir tek sağlıklı ilerlesin inşallah
Kızlar dua edin lütven
insallah zazacigim guzel guzel gecer hamileligin

Kızlar birkaç haftadır giremedim buraya,Zaza ve ZY sizin adınıza çoooook ama çooook sevindim,inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız.Dualarım sizinle...

Bahçeci Güvenç Karlıkaya (Avrupa), yada Cem çelik (Anadolu)....Lenacım inşallah yaşının gençliği sana olumlu yansısın..Özellikle Cem Bey çok direk biridir..Gitsen sana her şeyi direk olarak söyler...Biraz üzer ama dürsüttür...
önemli olan gerçeklerin söylenmesi,boş ümitlerle dolup derdi para kazanmak olan doktorlara gitmektense gerçekleri duymak her zaman en iyisidir,canımızı acıtsada mavicim.

Zazacım Zycim Allah’ın izniyle hepsini göreceksiniz kızlar ben inanıyorum.iki kat arttı dimi değerleriniz?

Gogo inan Allaha yemin ederim onunçin burdayım kopmuyorum
Biliyorsunuz zor vakayım eşimdede sorun var
Böyle olanlar sakın umudunuzu kayb etmeyin
İnşallah güzel sonuçlarımla size moral olucam
Allahım utandırmasın
Sizin kaçıncı denemeniz

Zaza nin okadar çok ki mavicim..sanirim toplamda 15 mi 16 mi..Donasyondada yanlış hatırlamıyorsam 5. Bu..rakamlarda 1 aşağı bir yukarı olabilir..
Çok şükür muradına erdi sağlıkla kucağına alır inşallah bizler içinde dua edin

Back
X