- 5 Ağustos 2016
- 310
- 985
- 103
- 43
Canım eline sağlık beni de gynolife 2kez negatif olarak ekleyebilirsinRica ederim. Kuzum. Akliniza gelen varda yazin aksama duzenleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eline sağlık beni de gynolife 2kez negatif olarak ekleyebilirsinRica ederim. Kuzum. Akliniza gelen varda yazin aksama duzenleyeyim
şimdi olmadi bir dahakine olacak canim..minikler sağlıkla gelecek insallah...Mavi'cim başından beri hertürlü anımda oldun,destek oldun..Bu çok güzel bir duygu..Allah sabrını veriyor..O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki başetmeyi öğrendim..En önemlisi sağlık..Her sözün teselli benim için..Senin minikler için duacıyım
Çok geçmiş olsun hit de mi yaptırdın?Şunu söylemek isterim,
Herşey olması gerektiği gibi ilerledi,içimde en ufak bir öfke, kızgınlık ,soru işareti yok..Sadece çok üzgünüm..Beni de negatiflere yazabilirsiniz..Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu..Üzülmenin ve ağlamanın anlık,insani bir duygu olduğunu ama çok uzatmamam gerektiğini öğreneli de çok oldu.Sen planlar yaparken ,yaradan sana gülermiş..Sağlık olsun...
Duygularını canı gönülden buradaki herkes paylaşıyor ve yakın zamanda negatif alan biri olarak ben de paylaşıyorum. Diyecek yada teselli edecek pek söz bulamıyorum. İnşallah günün birinde sen de ben de olmayan herkes de kavuşur dileğinde canım.Şunu söylemek isterim,
Herşey olması gerektiği gibi ilerledi,içimde en ufak bir öfke, kızgınlık ,soru işareti yok..Sadece çok üzgünüm..Beni de negatiflere yazabilirsiniz..Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu..Üzülmenin ve ağlamanın anlık,insani bir duygu olduğunu ama çok uzatmamam gerektiğini öğreneli de çok oldu.Sen planlar yaparken ,yaradan sana gülermiş..Sağlık olsun...
şimdi olmadi bir dahakine olacak canim..minikler sağlıkla gelecek insallah...
Canım çok üzüldüm şuanda da hava alanındayım ne açıklama yapıyorlar şuan ben açıkcası şook oldum bu kadar pozitifteb sende pozitifsindir diye kesin bakıyordum şuan bir şüpe girdi içimeBu sabah yaptırdım Zaza,
Maalesef sonuç 0,1 negatif..Tahmin ettiğim gibi..Herşeyin hayırlısı,çok üzgünüm
Zelitta'm lütfen beni de tedavi başlayanlar listesine eklermisin? merkeze henüz karar vermedim .Gebe arkadaslar:
Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun
Serra06: hit
Pardon4535: gynolife
Umutsuz8090: Berk Angun
Duygularını canı gönülden buradaki herkes paylaşıyor ve yakın zamanda negatif alan biri olarak ben de paylaşıyorum. Diyecek yada teselli edecek pek söz bulamıyorum. İnşallah günün birinde sen de ben de olmayan herkes de kavuşur dileğinde canım.
Çok geçmiş olsun hit de mi yaptırdın?
Çok üzüldüm...Yok serra'cım ben bahçeci British Murat Bey'de yaptırdım.Sağolsunlar hemen aradılar,ilgilendiler..Ellerinden ne gelirse yapıyorlar..Bir yüzde var ve ben negatif kısımdayım,yapacak birşey yok
Çok üzüldüm...mentha,Söylenecek bir söz bulamıyorum.Acını anlıyor ve paylaşıyorum .Çok geçmiş olsun.Bu sabah yaptırdım Zaza,
Maalesef sonuç 0,1 negatif..Tahmin ettiğim gibi..Herşeyin hayırlısı,çok üzgünüm
Teşekkür ederim canim evet çok iyi düşünüp başlamak lazım.Hepsini göz önünde bulunduruyorum.Kisa sürede başlayacağım insallh.Senin adına üzüldüm canım.Gecmis olsun arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah 2. Denemende pozitif sonucu görürsün.Canım merhaba ben gynolife a gittim 5 tane embriyo oldu ilk seferde 3 ünü transfer ettiler sonuç negatif. 2 seferde 2 tane transfer edildi sonuç negatif maalesef ancak doktor gerçekten ilgili tekrar deneyeceğiz inşallah aynı yerde yaparsak fiyatta yardımcı olacaklar. Ama ben de şimdi kararsızım british bahçeci de baya başarılı en güzeli senin karar vermen her yerle görüş ve içine sinene karar ver.
Acil şifalar diliyorum canım.Çok geçmiş olsun.Bence başlama bu süreçte moral çok önemli.Hem annenin hemde senin morale ihtiyacınız var.Yinede en iyisi sen bilirsin.Merhana kizlar tedaviye başliyoruz bu ayin 20 25 de kibristayimm ama cok moralim bozuk anneme rahim agzi kanseri teşisi koyuldu ve kemoterapi radyo terapiye başlicak bu moralle nasil yapicam ilaclarimi aksatmadan nasil icicem kafama cok takiyorumm sizce iptal etmelimiyim bugun ilaclara başladim ama cok huzursuzum ne yapicagimi bilmiyorumm
sevgili arkadaşım öncelikle üzüntünü kalben paylaşıyorum.Sonuç böyle olunca kelimeler kifayetsiz kalıyor."sağlık olsun " kelimesinin doluluğu ve realistliğinden başka bi kelime gelmiyor aklıma.Şükür ki sağlığın iyi ve güzel donmuşların var inşallah bi dahakine tutunması hayırlı olur bebeğine kavuşursunYok serra'cım ben bahçeci British Murat Bey'de yaptırdım.Sağolsunlar hemen aradılar,ilgilendiler..Ellerinden ne gelirse yapıyorlar..Bir yüzde var ve ben negatif kısımdayım,yapacak birşey yok
Canım çok üzüldüm şuanda da hava alanındayım ne açıklama yapıyorlar şuan ben açıkcası şook oldum bu kadar pozitifteb sende pozitifsindir diye kesin bakıyordum şuan bir şüpe girdi içime
Canım ben daha görüşmeye gidiyorum. Yarın randevum var senin kaç tane donmuşun var acabaHiçbir zaman %100 olmuyor işte canım..Rabbim ol derse oluyor..Senin yavruların sağlıklı olsun
İnşallah olumlu sonuç alırsın canımGynolife da yaptırdım canım şuan beklemedeyim
Aceleyle yazmıştım yanlış yazmışım 2 kez yapıldı olumsuz sonuç aldım. Şuan merkezi değiştirsem mi değiştirmesem mi diye düşünüyorum ve maddi durumu düzeltmek için bekliyorum canım. Sonuç beklediğim yok yani şuan ana inşallah hepimiz kavuşuruz yawrularımıza.İnşallah olumlu sonuç alırsın canım