Mentha çok üzgünüm...kolay değil biliyorum işte bu da bizim sınavımız...ama neyse ki iyi kalitede dondurulmuşların var keşke gerek kalmasaydı ama yapacak birşey yok...Allah sağlık güç versin kendini iyi hissettiğinde öyle bir şansın var kuzum...

Öyle Kiraz,bizim sınavımız ağır ama demek ki biz dayanıklıyız..
Canım ben daha görüşmeye gidiyorum. Yarın randevum var senin kaç tane donmuşun var acaba

6 tane donmuş var minniemouse

Aceleyle yazmıştım yanlış yazmışım 2 kez yapıldı olumsuz sonuç aldım. Şuan merkezi değiştirsem mi değiştirmesem mi diye düşünüyorum ve maddi durumu düzeltmek için bekliyorum canım. Sonuç beklediğim yok yani şuan ana inşallah hepimiz kavuşuruz yawrularımıza.
Amin canım ama 2 kez olumsuz bende aldım bana embriyo donasyon yapalım dediler bende değiştirdim başka biryer arıyorum hemde para biriktiriyorum maalesef dibe çöküyor insan

Sevgili mentha cani gonulden diliyorum ki sonraki denemenden guzel haberler alalim ve sevinelim.
Manolyacım sen nasılsın minikler nasıl..Doktor kontrolü nasıl geçti, inşallah her şey yolundadır..
Bende Cuma gideceğim bakalım merakla birazda endişeyle kontrolü bekliyorum...

Manolyacım sen nasılsın minikler nasıl..Doktor kontrolü nasıl geçti, inşallah her şey yolundadır..
Bende Cuma gideceğim bakalım merakla birazda endişeyle kontrolü bekliyorum...
Kalp atislarini duyduk mavicim. Ama hafif bir kanama alani varmis. Dinlen yorulma filan dedi dr. Gecer umarim bir an once. Bende hafif bulantilar var. Ama sukur zorlamiyor fazla

sevgili arkadaşım öncelikle üzüntünü kalben paylaşıyorum.Sonuç böyle olunca kelimeler kifayetsiz kalıyor."sağlık olsun " kelimesinin doluluğu ve realistliğinden başka bi kelime gelmiyor aklıma.Şükür ki sağlığın iyi ve güzel donmuşların var inşallah bi dahakine tutunması hayırlı olur bebeğine kavuşursun

Evet hepimiz birebir aynı duyguları çok yakından biliyoruz maalesef ve hangimiz olursa olsun içimiz yanıyor..Grçekten sağlık olsun,zira ben onun da ne demek olduğunu çok sağlam yaşadım..Hep berabe rgüzel sonuçlara inşallah morkanatlarım

Yok serra'cım ben bahçeci British Murat Bey'de yaptırdım.Sağolsunlar hemen aradılar,ilgilendiler..Ellerinden ne gelirse yapıyorlar..Bir yüzde var ve ben negatif kısımdayım,yapacak birşey yok
Ya bu nedir yaaa bende yeni negatif aldım .Artık bıktım.Beynim acı olayları unutmak Mı istiyor nedir kaç negatif aldım hatırlayamıyorum artık:( Bir kere bile o iki çizgiyi göremedim deliriyorum artık.

Kalp atislarini duyduk mavicim. Ama hafif bir kanama alani varmis. Dinlen yorulma filan dedi dr. Gecer umarim bir an once. Bende hafif bulantilar var. Ama sukur zorlamiyor fazla
Çok sevindim canım, allah miniklerini korusun...:KK200:Darısı başıma, bakalım bizde cuma gideceğiz bakalım..Kanama alanları neden oluyor acaba ? Aman dikkat et çok hareket etme dinlen...Gerçi kanama bir çok gebelikte oluyor sanırım çok yoğun olmadığı sürece doktorlar endişelenmiyorlar..Umarım çabucak geçer manolyacım...

Ya bu nedir yaaa bende yeni negatif aldım .Artık bıktım.Beynim acı olayları unutmak Mı istiyor nedir kaç negatif aldım hatırlayamıyorum artık:KK43: Bir kere bile o iki çizgiyi göremedim deliriyorum artık.
Serra cım ben sende daha çok acaba seni kıbrısa hazırlayan doktorun bir şeylerimi kaçırdı diye düşünüyorum..Sonuçları gösterdinmi doktoruna ne oldu ?

Manolyacım kasıklarında ağrı oluyormu, benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor..Biraz korkutuyor beni..Bunlatı yaklaşık 2 haftadır bende var ama istifra şeklinde değilde iç bulantısı şeklinde..Senin gibi idare etmeye çalışıyorum...

zaza74 tebrik ederim sağlıkla al kucağına evlatlarınla beraber nice yılların olsun sağlıkla sıhhatle mentha çok üzüldüm takip ediyorum burayı dondurulmuş embriyon var mı Allahım ona can versin inşaallah
arkadaşlar şunu eklemek istiyorum gerçekten bu işler nasip işi orda veya burda yaptırmakla alakası olmuyor kimi ilk deneme de alıyor kimi uğraşıp duruyor benim ricam lütfen yazarken biraz daha dikkatli olalım belki bizim olumsuz aldığımız yerlerde yaptıran arkadaşlar vardır onlarında umudunu kırmayalım
Hep söylüyorum bende bunları.

Manolyacım kasıklarında ağrı oluyormu, benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor..Biraz korkutuyor beni..Bunlatı yaklaşık 2 haftadır bende var ama istifra şeklinde değilde iç bulantısı şeklinde..Senin gibi idare etmeye çalışıyorum...
Ara ara bi yerlerde hafif agrilar anlik oluyor canim. Ama tam kasiklarda olmadi. Gazdan olabilir belki.

Çok sevindim canım, allah miniklerini korusun...:KK200:Darısı başıma, bakalım bizde cuma gideceğiz bakalım..Kanama alanları neden oluyor acaba ? Aman dikkat et çok hareket etme dinlen...Gerçi kanama bir çok gebelikte oluyor sanırım çok yoğun olmadığı sürece doktorlar endişelenmiyorlar..Umarım çabucak geçer manolyacım...
Umarim hepimiz rahat gecirelim canim. Icini ferah tut.

Serra cım ben sende daha çok acaba seni kıbrısa hazırlayan doktorun bir şeylerimi kaçırdı diye düşünüyorum..Sonuçları gösterdinmi doktoruna ne oldu ?
Bende öyle düşünüyorum.İşin enteresan tarafı hiç kimse hiç birşey söylemiyor.Şimdi çikolata kisti var dediler (tanıdık dr lar sonuçlara bakıp)daha dr gitmedim cumaya gidicem bakalım o ne diyecek.Bu sefer düzgün bir tüp bebekçi bulup önce neden olmuyor onun çözümünü bir araştırcam bakalım öğrenebilecekmiyim?

Bende öyle düşünüyorum.İşin enteresan tarafı hiç kimse hiç birşey söylemiyor.Şimdi çikolata kisti var dediler (tanıdık dr lar sonuçlara bakıp)daha dr gitmedim cumaya gidicem bakalım o ne diyecek.Bu sefer düzgün bir tüp bebekçi bulup önce neden olmuyor onun çözümünü bir araştırcam bakalım öğrenebilecekmiyim?
Ankaradamısın serra..Ankaradaysan Başkent Göğşen Beyi öneriririm...Hem hesaplı olur hem çok ilgili ve iyi bir doktordur...

zaza74 tebrik ederim sağlıkla al kucağına evlatlarınla beraber nice yılların olsun sağlıkla sıhhatle mentha çok üzüldüm takip ediyorum burayı dondurulmuş embriyon var mı Allahım ona can versin inşaallah
arkadaşlar şunu eklemek istiyorum gerçekten bu işler nasip işi orda veya burda yaptırmakla alakası olmuyor kimi ilk deneme de alıyor kimi uğraşıp duruyor benim ricam lütfen yazarken biraz daha dikkatli olalım belki bizim olumsuz aldığımız yerlerde yaptıran arkadaşlar vardır onlarında umudunu kırmayalım

Niye kine...
Tabiki olumsuzlarda yazılsın.
Niye yazarız olumsuz olanı.dertleşmek için ..bir fikir almak için yazarız olumsuzu. .
Bence yazılmalı. ..
O paralar kolay kazanılmıyor. ..
Bence olumlu da olumsuz da yazılmalı. ..
Allah hepimize yardım etsin..
::)))

Back
X