Niye kine...
Tabiki olumsuzlarda yazılsın.
Niye yazarız olumsuz olanı.dertleşmek için ..bir fikir almak için yazarız olumsuzu. .
Bence yazılmalı. ..
O paralar kolay kazanılmıyor. ..
Bence olumlu da olumsuz da yazılmalı. ..
Allah hepimize yardım etsin..
::)))
Kessinlikle büyük harflerle yazalım nasıl pozitifleri övgülerle yazıyorsak negatifleride yazalım mesela ben hit te negatif aldım ama bu dünya tüp bebek berk angün deki kadar beni üzmedi tam tamıda tüm paramı verdim bana 2 tane donörden embriyo verdiler şimdi bu normalmi allah aşkına içim yanıyor resmen arkadaşlar bizim bu yazdıklarımızı tüm dünya okuyor biz sadece üyeyiz ama her yerden kliniklerde buna dahil okuyor takip ediyor ne yaşadıysak hakarete varmadan doğruları anlatıcaz tabiki

Bu sabah yaptırdım Zaza,
Maalesef sonuç 0,1 negatif..Tahmin ettiğim gibi..Herşeyin hayırlısı,çok üzgünüm

Sonucuna üzüldüm canın. .
Allahım bize yardım eder inşallah..
Umudunu kaybetme...
İnşallah herşey güzel olacak demekten başka bişey gelmiyor elimizden ::((

Niye kine...
Tabiki olumsuzlarda yazılsın.
Niye yazarız olumsuz olanı.dertleşmek için ..bir fikir almak için yazarız olumsuzu. .
Bence yazılmalı. ..
O paralar kolay kazanılmıyor. ..
Bence olumlu da olumsuz da yazılmalı. ..
Allah hepimize yardım etsin..
::)))
arkadaşlar yazın ama kırmadan dökmeden anlatın ısrar etmeyin göklere çıkarıp yerlere indirmeyin herkes istediği yerde yaptırabilir veya burayı yeni okuyordur ama tedavisi başlamıştır olumsuz etkilemeyin şöyle kötüler böyleler bunları doğru bulmuyorum herkes işini yapıyor parasını alıyor hiçbir klinikte %100 diyemez ama burada bazen okuyorum tartışma boyutuna kadar geliyor burada yazılanlar klinikler tarafından elbette okunuyor bende bakıyorum örneğin hitte yaptıracam diyen birine anında olumsuz şeyler söyleniyor tamam diyor oraya gidecem dediğinde de gitte gör gibi cümleler okuyor gerek yok kimse babamızın oğlu değil pozitif kişinin nasibiyle de alakalı tabi ki kliniğin güvenli olması gerek ama kıbrısta bu iş artık ticarete dökülmüş o yüzden FANATİK olmaya ve insanları yönlerdirmeye gerek yok

Yakındogu üniversitesiyle nasıl iletişim kuracağım peki bilginiz varmı arkadaşlar

Negatif alanlara çok üzüldüm Allah’ım bu uğurda ilerlemeyi nasip etsin. Nasıl teselli edilir bilemiyorum hepimiz aynı duygulardayız.
Tekrar denerseniz umarım olumlu olur kızlar.

Gebe arkadaşlarıma da sağlıklı hamilelik diliyorum.

Bu yola yeni çıkacaklar ise yolunuz açık olsun.

Allahım hepimizin duaları kabul etsin hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.

Biz kader arkaşaarıyız iyi ya da köyü herşeyi paylaşıp içimizi dökmeliyiz.

Rabbim yardımcımız olsun

Ankaradamısın serra..Ankaradaysan Başkent Göğşen Beyi öneriririm...Hem hesaplı olur hem çok ilgili ve iyi bir doktordur...
Yok canım oradaydım da oradan ayrıldım.Göğşen beye daha önce gittim diye hatırlıyorum sanki ( gerçi okadar çok dr gittim ki artık karıştırıyoda olabilirim)

Görüştüm canim murat beyle şimdide eşimi araştırmış gyno life fiyat olarakta uygun orasida oraya gidelim diyor.Bilemiyorum ...merkezin iyi olması çok önemli tabi ama onun yanı sıra maddiyatta çok önemli gyno life başarı oranı yüksek diyip duruyor.Benim ıçime bahçeci siniyor .:KK43:(
ücretler nedir acaba? cok fark var mı?

Şunu söylemek isterim,
Herşey olması gerektiği gibi ilerledi,içimde en ufak bir öfke, kızgınlık ,soru işareti yok..Sadece çok üzgünüm..Beni de negatiflere yazabilirsiniz..Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu..Üzülmenin ve ağlamanın anlık,insani bir duygu olduğunu ama çok uzatmamam gerektiğini öğreneli de çok oldu.Sen planlar yaparken ,yaradan sana gülermiş..Sağlık olsun...
canım benim :( hayırlısı olsun

arkadaşlar yazın ama kırmadan dökmeden anlatın ısrar etmeyin göklere çıkarıp yerlere indirmeyin herkes istediği yerde yaptırabilir veya burayı yeni okuyordur ama tedavisi başlamıştır olumsuz etkilemeyin şöyle kötüler böyleler bunları doğru bulmuyorum herkes işini yapıyor parasını alıyor hiçbir klinikte %100 diyemez ama burada bazen okuyorum tartışma boyutuna kadar geliyor burada yazılanlar klinikler tarafından elbette okunuyor bende bakıyorum örneğin hitte yaptıracam diyen birine anında olumsuz şeyler söyleniyor tamam diyor oraya gidecem dediğinde de gitte gör gibi cümleler okuyor gerek yok kimse babamızın oğlu değil pozitif kişinin nasibiyle de alakalı tabi ki kliniğin güvenli olması gerek ama kıbrısta bu iş artık ticarete dökülmüş o yüzden FANATİK olmaya ve insanları yönlerdirmeye gerek yok
Arkadaşlar bakın ben hit de üç tedavi gördüm ve üçüncüde bebeğimi kucağıma aldım .. her klinikte olumlu olumsuz yönler var..herkesin de tabiki aklı var.ben olumlu aldım diye sonuna kadar övemem birçok eksikleri var .olumsuz olduğunda aramamaları ilgilenmemeleri gibi vs. Ama doktorun samimi olduğuna inandığım için o merkeze devam ettim. Herkes düşüncelerini yazabilir olumlu veya olumsuz. Bu demek değildir oraya gidin veya gitmeyin. Hakaret olmadığı sürece bence sıkıntı yok.

Bende öyle düşünüyorum.İşin enteresan tarafı hiç kimse hiç birşey söylemiyor.Şimdi çikolata kisti var dediler (tanıdık dr lar sonuçlara bakıp)daha dr gitmedim cumaya gidicem bakalım o ne diyecek.Bu sefer düzgün bir tüp bebekçi bulup önce neden olmuyor onun çözümünü bir araştırcam bakalım öğrenebilecekmiyim?
dr kimdi acaba?

merhaba canım hoşgeldin aramıza bence bu tedavini eşin haricinde kimseyle paylaşma çok yakın arkadaşım dostum vs bence kesinlikle paylaşma anneni babanı sen bilirsin tedavi aşamasına gelince ortalaama her yer 5000 eu yol konaklama ilaç hariç ama 4000 eu ya 5500 eu ya yapan yerler de var son zamanlarda bahçeciden güzel sonuçlar alan arkadaşlar var biz birkaç arkadaş fiyatta güzel bir indirim yaparlarsa orayla görüşmeyi düşünüyoruz ama tabiki her merkezde olumlu da sonuç alan var olumsuz da ama üstüste olumsuz sonuç söz konusuysa orda bi durup düşünmek gherekiyor bol şans canım
belli bir tarih düşündünüz mü? ben de sıcak bakıyorum bahçeçiye.ama indirim yaparlar mı ki? mesajıma cevap verdiğin için tesekkür ederim...

Tatlım benim iş çok karışık ben donasyona hazırlanırken çok sık il dışına çıktım o yüzden bir dr değil birkaç dr beni gördü tedavimi hit de oldum sonuç olumsuz olduğunu bildirdim aradılar açamadım işteydim sonra hemen döndüm ulaşamadım telefon olmuyorsa bari mesajla şundan dolayı olmamıştır şeklinde bir açıklama istedim oda olmadı (yani klinikle bu konuda görüşemedim)niye olmadığını bilmiyorum Yani :(

Back
X