kızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
bugün 13 gün -362 çıktı sonuç
doktor gayet iyi dedi ve 3 hafta sonra ultrason dedi
Zaza cığım
Sonucun çok güzel..
Allah tamamına erdirsin canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
minni ben yaptırdımEra testi yaptıran varmı acaba
Ne kadar ödediniz era testineminni ben yaptırdım
3 sene önce 800 euro verdimNe kadar ödediniz era testine
rica ederim canım ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım evet yakın zamanda düşünüyoruz yani 1 2 ayda inşallah vallahi bahçeci 5500 derse ben yaptıramam 4600 eu ya yaptıranlar oldu yardımcı olsunlar gidelim 5500 eu çok pahalı bi de euro aldı başını gittibelli bir tarih düşündünüz mü? ben de sıcak bakıyorum bahçeçiye.ama indirim yaparlar mı ki? mesajıma cevap verdiğin için tesekkür ederim...
masallah canımmmkızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
Inşallah canm kararınız sizin için hayırlı olur inşallahTebrik ederim canim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Ne mutlu sana umarım kısa sürede bende karar verir tedaviye başlarım.Biraz daha düşüneceğim sanirim.Tesekkur ederim paylastigin için.Darısı bizlere inşallah
rica ederim canım ne demek her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım evet yakın zamanda düşünüyoruz yani 1 2 ayda inşallah vallahi bahçeci 5500 derse ben yaptıramam 4600 eu ya yaptıranlar oldu yardımcı olsunlar gidelim 5500 eu çok pahalı bi de euro aldı başını gitti((( fiyat olarak euro ıvf çok daha uygun ama[
bu tedaviler çok pahalı bizi hiç düşünmüyorlar ne olur sanki azıcık insaflı fiyatlar verseler.5500 eu yu ödemek için kaç sene borç ödeyeceğiz.aynen 4600 olsa keşkeeee![]()
Super masallah saglikla ilerlesin gebeligin ve kucagina al hayirlisi ilekızlar biliyorsunuz 11 günümde-143 çıkmıştı betam
Sheker72 var bi de ikizlere gebe, bu ay doguracak murat onal gynolifeGebe arkadaslar:
Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit
Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun
Serra06: hit
Pardon4535: gynolife
Umutsuz8090: Berk Angun
hayırlı olsun.güzel sonuclar olsun.merak ettimMerhaba kızlar bugün bahçeciyle görüşmeye gittim biliyorsunuz eski üyeler beni artık intahar etti etcek durumdaydım çok pişmanım bu kadar kurumsal bir yerle daha önce tanışmadığıma ilk izlenimlerim bizi sibel hanım karşıladı bir saat kendisiyle konuştuk inanın şunu söyledi para olmayan hastalara her bahçecide ücretsiz muayene günleri yapıyorlarmış bunu duyunca vicdan saahibi olduklarını çıkardım. Çok anlayışlılar empati yaparak konuşuyorlar en başta . Sonra murat beyle görüştüm bugüne kadar halil ibrahim tekin , berk angün, euro care ivf bunların hepsiyle çalıştık görüştük ama bu kadar murat bey kadar detaylı en ince ayrıntısına kadar anlatan olmadı parayı ikinci planda tutuyorlar bunu gördüm ve kararımı verdim allahın izniyle başlıycaz bu arada seni çoook sevmişler Z Zaza74 kıbrıs dipsiz kuyu kızlar ama bunlar umudumuzu düşünerek konuşuyorlar hani sanki bir dostla konuşur gibiydik şunu söyledi zazanın dediğini söyledi embriyo kaliteliyse bu iş olur bakalım detayları yazıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkürler bende orayı merak ediyorum iyiki yazmışsınız.Birde uçaktan inince servis falan var mı?Yakın mı?Ulaşım nasıl oldu?(Mağosaya vardı ama o Merkezi hiç bilmiyorum da)Merhaba kızlar bugün bahçeciyle görüşmeye gittim biliyorsunuz eski üyeler beni artık intahar etti etcek durumdaydım çok pişmanım bu kadar kurumsal bir yerle daha önce tanışmadığıma ilk izlenimlerim bizi sibel hanım karşıladı bir saat kendisiyle konuştuk inanın şunu söyledi para olmayan hastalara her bahçecide ücretsiz muayene günleri yapıyorlarmış bunu duyunca vicdan saahibi olduklarını çıkardım. Çok anlayışlılar empati yaparak konuşuyorlar en başta . Sonra murat beyle görüştüm bugüne kadar halil ibrahim tekin , berk angün, euro care ivf bunların hepsiyle çalıştık görüştük ama bu kadar murat bey kadar detaylı en ince ayrıntısına kadar anlatan olmadı parayı ikinci planda tutuyorlar bunu gördüm ve kararımı verdim allahın izniyle başlıycaz bu arada seni çoook sevmişler Z Zaza74 kıbrıs dipsiz kuyu kızlar ama bunlar umudumuzu düşünerek konuşuyorlar hani sanki bir dostla konuşur gibiydik şunu söyledi zazanın dediğini söyledi embriyo kaliteliyse bu iş olur bakalım detayları yazıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallah