Listeyi sık sık guncelledim biliyorum sıkıldıniz ama guncellemeler olunca ben de tazeliyorum.
Ben haziranda gitmeyi dusunuyordum ama euro bu durumdayken sanirim erteleyecegim. Sizce duser mi elonomiden anlayan var mi aranizda.
Okulonceci sen ne yapacaksin. Kalbimden seninle baslamak geciyordu ama zor gibi
Euro düşmez de Bence dua edelimde daha çok yükselmese:(

Şunu söylemek isterim,
Herşey olması gerektiği gibi ilerledi,içimde en ufak bir öfke, kızgınlık ,soru işareti yok..Sadece çok üzgünüm..Beni de negatiflere yazabilirsiniz..Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu..Üzülmenin ve ağlamanın anlık,insani bir duygu olduğunu ama çok uzatmamam gerektiğini öğreneli de çok oldu.Sen planlar yaparken ,yaradan sana gülermiş..Sağlık olsun...
Geçmiş olsun canim bir dahakine insallah

Gebe arkadaslar:

Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim Bahcecideydi o zaman)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Manoltababy: Euro ivf

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Xfilo: Gynolife
Hopeless: ?
Mavininumudu:?
Papatya1986: ?
Geraniy : ?

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: Bahceci zehra hanim bahcecideydi o zaman
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Yas41: Firdevs(2 kez)
Xfilo: Dunya tup
Minni: hit ve Berk Angun
Pardon4535: gynolife( 2 kez )
Umutsuz8090: Berk Angun
Hopeless: Gynolife (2 kez)
Hazan43 : Hit ( 4 kez )
Heryerbebek (5 kez )
Umut14: Hit (sayisini unutmus)
Hazanumut : Firdevs ( 4 kez )
Smoothcriminal : Hit (2 kez)
Benim de Yumurta donasyonu Berk Angun olumsuz

Kızlar oturup ayağa kalktığım da ve ara ara göbek kısmında içten iğne batıyor sanki öyle bi ağrı giriyor arada neden sizce :(

Gebe arkadaslar:

Neveser: British (Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : British
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : British (Zehra Hanim)
Goksum85 : British
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahceci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:Bahçeci
Balam2017: euroivf

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: British
Beybisii: ?
Canimbenim: zehra hanim
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Minni: hit ve Berk Angun

Ya bir arkadaş era testi diye bir testten bahsetmiş geçmiş sayfalarda ben bunu ilk defa duydum .Hatta daha önce gittiğim dr lardan neden hiç biri bana bundan bahsetmedi diye sinir oldum ama neyse.Kızlar bunu yaptırıp bir işe yaradığını düşünen var mı?

Çok teşekkürler bende orayı merak ediyorum iyiki yazmışsınız.Birde uçaktan inince servis falan var mı?Yakın mı?Ulaşım nasıl oldu?(Mağosaya vardı ama o Merkezi hiç bilmiyorum da)
Canım taksiyle gittim ben ama taksi magosa kadar pahalı değil 85 tl ödedim otelde golden tulipte kaldım daha önce bu otelde kalıp memnun olduğum için temiz ve yeri kafelerin olan caddede dışarıda rahat eczane bakkal yanında atm var içinde otelin rahat hatta klinikte bu otelde çalışıyormuş keşke bize söyleseydiniz dedi daha uyguna kalırmışım aklınızda olsun

Ya bir arkadaş era testi diye bir testten bahsetmiş geçmiş sayfalarda ben bunu ilk defa duydum .Hatta daha önce gittiğim dr lardan neden hiç biri bana bundan bahsetmedi diye sinir oldum ama neyse.Kızlar bunu yaptırıp bir işe yaradığını düşünen var mı?
Canım banada söylediler bu testi 1.200 euro hatta rahimin embriyoyu kabul etme saatini gösteriyormuş bir ayda testin sonucu geliyormuş açıkcası bana çok pahalı geldi ama yaptırma imkanım olsa neler yapmadım onuda yapardım

Canım taksiyle gittim ben ama taksi magosa kadar pahalı değil 85 tl ödedim otelde golden tulipte kaldım daha önce bu otelde kalıp memnun olduğum için temiz ve yeri kafelerin olan caddede dışarıda rahat eczane bakkal yanında atm var içinde otelin rahat hatta klinikte bu otelde çalışıyormuş keşke bize söyleseydiniz dedi daha uyguna kalırmışım aklınızda olsun
Canım çok sağol verdiğin bilgiler için

Canım banada söylediler bu testi 1.200 euro hatta rahimin embriyoyu kabul etme saatini gösteriyormuş bir ayda testin sonucu geliyormuş açıkcası bana çok pahalı geldi ama yaptırma imkanım olsa neler yapmadım onuda yapardım
Ya hepsi çok pahalı da birde şöyle düşünüyorum sadece şu son yaptırdığımız 25-30 milyar tuttu onu da alıp çöpe atmadık mı?Belkide vücudumuz bir bebek için müsait değil bunuda öğrenmiş oluruz ve hiç yaptırmakla uğraşmayız diye düşünüyorum.

Merhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz :KK43:
Bu sefer çok ağır oldu..İnşallah bunu da atlatacağız.
Zazacım bugün Bahçeli'yle görüştüm damla aradı seni söyledim bana umut oldu onun sayrsinde buldum sizi dedim inşallah ben de sonuca ulaşırım sayende

Listeyi sık sık guncelledim biliyorum sıkıldıniz ama guncellemeler olunca ben de tazeliyorum.
Ben haziranda gitmeyi dusunuyordum ama euro bu durumdayken sanirim erteleyecegim. Sizce duser mi elonomiden anlayan var mi aranizda.
Okulonceci sen ne yapacaksin. Kalbimden seninle baslamak geciyordu ama zor gibi
Ben bugün Eylem hanımla görüştüm bu ay rahim filmi çektiricem eşimde ilaca başladı haziran adeti ile başlayacağız inşallah :)

Era testini ben ankarada yaptırdım centrum klinikte 3 sene önce rahim içinden parça alındı
Çok acılıydı haberiniz olsun iyi bağırdım-))
800 eu vermiştim sonucu valensiya ivi centreye gönderiyormuşlar ve ordan 1 ay sonra cevap geldi
Olumlu cevap Reseptivitr
Yani rahim embriyoyu kabul ediyor
Sonra hangi gün transfer olucak onuda söylediler yani implantasyon penceresinin adetin kaçıncı gününe açık olmasını ama o 3 ay geçerliymiş

En son bir şeyde söyleyi kızlar ben bu era testine çokta inanmıyorum bence çöpe atılan paradı
Bir defa era testimi bir profa gösterdim dedi 99% çok kadının rahimi receptivitedir

Back
X