Merhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz :KK43:
Bu sefer çok ağır oldu..İnşallah bunu da atlatacağız.
Canım arkadaşım anlıyorum çok zor hatta tarifsiz bir üzüntü sma önce sağlık sonra evlat... lütfen unutma bunu...Allah yardimcin ve yardimcimiz olsun....

Gebe arkadaslar:

Neveser: Bahceci(Murat bey)
Sekerseker: Hit
Tugbaanadol : Bahçeci
Artemissi: gynolife (Murat Onal)
Orkide : Hit
Darksun: firdevs uguz tip
Gonul987: Firdevs
Karanfil: gyno life
Hangover: Firdevs
Eko78: magusa tıp merkezi
Snglayz: gyno life
Nazende: Hit
Ilkbahar49: Yakindogu Üniversitesi
Mucizeistiyorum : Bahceci (Zehra Hanim Bahcecideydi o zaman)
Goksum85 : Bahceci
Zaza: Bahçeci
Mavisufi: Bahçeci
Zy 2009 : Bahçeci
Manoltababy: Euro ivf

Tedaviye baslayanlar:
Merveety: Bahçeci
Portakal: Hit
Okulöncesi: Bahçeci
Minni : ?
Yasamvarsaumutvar: Bahçeci
Yas41: Bahçeci
Morkanatlarim:gyno life
Tuannakb: ?
Yasamayananlamaz: berk angun
Mentha: Bahçeci
Muammaefsane : gyno life
Bluelal: gyno life
Eceefe:bahceci
Balam2017: euroivf
Serra06: hit
Xfilo: Gynolife
Hopeless: ?
Mavininumudu:?
Papatya1986: Bahçeci
Geraniy : ?

Dogum yapanlar:
Birumut : Berk Angun
Minaharker: Mehmet Emin Kaptan
Savana: Hit
Akidecik: Bahceci
Beybisii: ?
Canimbenim: Bahceci zehra hanim bahcecideydi o zaman
Bebekim : hit

Olumsuz sonuclar
Zaza: hit
Morkanatlarim: firdevs
Mentha: gynolife
Yas41: Firdevs(2 kez)
Xfilo: Dunya tup
Minni: hit ve Berk Angun
Serra06: hit
Pardon4535: gynolife( 2 kez )
Umutsuz8090: Berk Angun
Hopeless: Gynolife (2 kez)
Hazan43 : Hit ( 4 kez )
Heryerbebek (5 kez )
Umut14: Hit (sayisini unutmus)
Hazanumut : Firdevs ( 4 kez )
Smoothcriminal : Hit (2 kez)

Bende başladimm benide eklermisin HIT

Merhaba kızlar bugün bahçeciyle görüşmeye gittim biliyorsunuz eski üyeler beni artık intahar etti etcek durumdaydım çok pişmanım bu kadar kurumsal bir yerle daha önce tanışmadığıma ilk izlenimlerim bizi sibel hanım karşıladı bir saat kendisiyle konuştuk inanın şunu söyledi para olmayan hastalara her bahçecide ücretsiz muayene günleri yapıyorlarmış bunu duyunca vicdan saahibi olduklarını çıkardım. Çok anlayışlılar empati yaparak konuşuyorlar en başta . Sonra murat beyle görüştüm bugüne kadar halil ibrahim tekin , berk angün, euro care ivf bunların hepsiyle çalıştık görüştük ama bu kadar murat bey kadar detaylı en ince ayrıntısına kadar anlatan olmadı parayı ikinci planda tutuyorlar bunu gördüm ve kararımı verdim allahın izniyle başlıycaz bu arada seni çoook sevmişler Z Zaza74 kıbrıs dipsiz kuyu kızlar ama bunlar umudumuzu düşünerek konuşuyorlar hani sanki bir dostla konuşur gibiydik şunu söyledi zazanın dediğini söyledi embriyo kaliteliyse bu iş olur bakalım detayları yazıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Cnm verdiğin bilgiler için çok sağol bende gynolife ve bahçeci arasında gidip geliyorum ama bahçeciye daha sıcak bakıyorumvr hatta bende senin gibi bir iki günlüğüne gidip bende yüz yüze görüşmeye karar verdim,içim daha rahat edicek.
Bende görüşmelerden sonra buradan bütün arkadaşlarıma fikrimi söyleyeceğim...
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

Üzgünüm ama edindiğim bilgilere göre dahada yükselecek arkadaşlar :KK43:
Ama bence merkezler bunu düşünerek indirim payı koyacaklardır...
Hepimiz aynı anda hareket edelim bence .Bir kişi hepimiz adına toplu indiirm iştesin.Yoksa her önüne gelen kadınlar klübündeyim dediğinde herkese farklı indirim yaparlar.

Söyleyelim çok iyi olur en yakında kim görüşecekse söylesin bize de bilgi verirse biz de konuşuruz mükemmel olur
Cnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun

Cnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun

Kayışta değil mayısta:)))))

:KK36::KK9:cnim görüşme nasil geçti.ne kadarlık indirim yapılıyormuş?
Çok güzel geçti anlaştık canım bu arada KIzlar sibel hanım indirim bize yapıcakmış kadı lar klübü indirirmimiz diyin simay benim adım simayla görüşmüşsünüz diyin hepimize toplu indirim yapılıcak tatlışlarım ve inşallah bizlerde gebe kalarak onlara desteğimizi vericez onlar yeterki yanımızda olsunlar

Back
X