Çok güzel geçti anlaştık canım bu arada KIzlar sibel hanım indirim bize yapıcakmış kadı lar klübü indirirmimiz diyin simay benim adım simayla görüşmüşsünüz diyin hepimize toplu indirim yapılıcak tatlışlarım ve inşallah bizlerde gebe kalarak onlara desteğimizi vericez onlar yeterki yanımızda olsunlar
Canim ne kadar indiirm yapacak.

Canı
Cnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun
m konuştum ben birkaç arkadaşım için zaten sibel hanım söz verdi bize indirim için söyleyin bize çete diyorlar zaten :)

Cnm ben kayışta görüşmeye gidicem ama ne demeliyim? Kadınlar klübündenmiyim dicem? Tuhaf olmazmı? Nasıl demek gerek bir listemi yapsak ve bu kadarız hepimiz size gelicez felanmı desem?Hepimiz adına pazarlık olur ama benden daha önce başlayacak arkadaşlar da konuşsun
Liste yapalım ben bugün konuştum Damla'yla tanır zaten beni Zaza dan bahsettik beni yaz mesela başka kimler gelicek söylesinler yazalım canım

Merhaba arkadaşlar gitmeyi düşündüğüm bir merkez var ama güzel bir indirim olursa bende Bahçeci ye geçebilirim Benide yazabilirsiniz listeye☺️

Merhaba arkadaslar yaklasik 300 sayfa okudum.bende bi kader arkadasligi yapmaya geldim:( bende kibrista birkac yerle gorustum en son bahceci damla ve sibel hanimla gorustum. Eger indirim olucaksa bende araniza katilmak isterim. Burda disardan okuyup hepinizin yolculuguna sahitlik ettim ve okadar duygulandimki.hamile olanlarin gozu aydin olsunn ins. Darisi hepimizin basina olsun.

Bencede önce biz kendi aramızda bir liste yapalım Mayıs haziran ve temmuzda yami ilk üç ayda bahçecide tedaviye başlayacaklar diye ve bu listeyi göstersin herkez görüşmeye gittiğinde yada söylesin telefonda konuştuğu zaman, o zaman inanırlar ve hepimiz tek fiyatta anlaşalım. Nedersiniz mantıklımı düşündüm bilemedim. Napalım?

Ohoooo şimdiden 6-7 kişi olduk sanırım çarp 4000 Euro ile :) bence kabul ederler. Bende para konularında konuşmaya utanırım ama kızlar Diıorki ...diyerek başlayalım sorarken ;)

Ohoooo şimdiden 6-7 kişi olduk sanırım çarp 4000 Euro ile :) bence kabul ederler. Bende para konularında konuşmaya utanırım ama kızlar Diıorki ...diyerek başlayalım sorarken :KK66:
Kizlar bende varim, haziran da bahceciye karar verdim. beni de yazin.

Okusunlar kötü birşey yazmıyoruz ki indirim istiyoruz napalim.Olsa zaten kimse bu muhabbette girmez.Bizler maddi ve manevi olarak çok yıprandık.Ki düşünün benim gibi 2. Denemeyi yapamayanlar da var.:KK43:
bence bize su maksatla indirim yapmalilar, belli ki hepimiz iyi bir sosyal medya kullanicisiyiz, sosyal medya da aktifiz, o yuzden onlarin reklamini bizden baska kim yapacak, bakin bir kisinin sozu ne kadar cok kisiyi etkiliyor, ben hit i dusunmustum buraya girmeden once, su an da kesinlikle dusunmedigim bi yer mesela.

Back
X