Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz yumurta donasyonumu? Eğer öğleyse donör sıkıntısı yaşamayız inşallah..Ama Mayıs haziran ve temmuz başlayacak olanlar var sanırım dimi? Hangi ay başlamayı düşşndüğünüzü ve ne donasyonu olduğunu yazın kızlar, listeyi güncel tutalım
Beni de yazin embriyo donasyonunaMinniemouse35
Papatya1986
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta
A68
Godlove
Gerçekk
Defne7773
Wowww tam 10 kişi saydım ben Varmı kaçırdığım?
Benim yumurta donasyonu, haziran basi ya da ortasi baslama tarihi.Hepimiz yumurta donasyonumu? Eğer öğleyse donör sıkıntısı yaşamayız inşallah..Ama Mayıs haziran ve temmuz başlayacak olanlar var sanırım dimi? Hangi ay başlamayı düşşndüğünüzü ve ne donasyonu olduğunu yazın kızlar, listeyi güncel tutalım
Merhaba kızlar bugün bahçeciyle görüşmeye gittim biliyorsunuz eski üyeler beni artık intahar etti etcek durumdaydım çok pişmanım bu kadar kurumsal bir yerle daha önce tanışmadığıma ilk izlenimlerim bizi sibel hanım karşıladı bir saat kendisiyle konuştuk inanın şunu söyledi para olmayan hastalara her bahçecide ücretsiz muayene günleri yapıyorlarmış bunu duyunca vicdan saahibi olduklarını çıkardım. Çok anlayışlılar empati yaparak konuşuyorlar en başta . Sonra murat beyle görüştüm bugüne kadar halil ibrahim tekin , berk angün, euro care ivf bunların hepsiyle çalıştık görüştük ama bu kadar murat bey kadar detaylı en ince ayrıntısına kadar anlatan olmadı parayı ikinci planda tutuyorlar bunu gördüm ve kararımı verdim allahın izniyle başlıycaz bu arada seni çoook sevmişler Z Zaza74 kıbrıs dipsiz kuyu kızlar ama bunlar umudumuzu düşünerek konuşuyorlar hani sanki bir dostla konuşur gibiydik şunu söyledi zazanın dediğini söyledi embriyo kaliteliyse bu iş olur bakalım detayları yazıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Canım arkadaşım hiç üzülme bnde seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hiç ümidini yitirme allaha sığın rahatsızlığın neydi canım menopoza giripte ne çok hamile kadınlar var 50 yaşında bile hamile kalanlar var güçlü ol erkek üzüldüğünde kendini çabuk toparlayamaz ama bellide etmezler msl bnm eşim her olumsuz tedavilerde yemek yemez konuşmaz hatta işe bile gitmezdi ertesi günü ama biz kadınlar üzülsekte mecburen güçlü olmak zorundayız çünkü erkekler güçlerini kadınlardan alırlar umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur inşallah donmuşlarında varmış bak ne güzel inşallah Rabbim bu donmuşlarınla senin yüzünüde gülecek bn herzaman burdaki tüm arkadaşlara hep dua ediyorum Rabbim burdaki tüm evlat isteyen arkadaşlara evlat nasip etsin müminin mümine duası kabul olurmuşMerhaba tuannakb..Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..Ben hastalığım nedeniyle ilaçlarla menopoza sokulmuştum..Zaten yaşım da 46.Kendiliğinden olma şansım hiç kalmadı..Donasyonla olma kısmında da ümitlerim kırıldı.Sanki bir daha olacakmış gibi gelmiyor.Sağlığım izin verirse donmuşlarımla belki denerim..Maddi ve manevi olarak gücümüz kalmadı.Evde cenaze havası var 2 gündür.Ne ben ne de eşim hiç konuşmuyoruz.Sanki kanatlarımız kesilmiş iki kuş gibiyiz
Bu sefer çok ağır oldu..İnşallah bunu da atlatacağız.
Beni de ekler misin haziranda düşünüyorum, ben daha önce %15 indirim almıştım, yumurta donasyonuMinniemouse35
Papatya1986
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta
A68
Godlove
Gerçekk
Defne7773
Beni de yaz canım sperm donasyınu Benimki ama farkeder mi?Minniemouse35
Papatya1986
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta
A68
Godlove
Gerçekk
Defne7773
Ben Haziran’da düşünüyorum kısmetseListe yapalım ben bugün konuştum Damla'yla tanır zaten beni Zaza dan bahsettik beni yaz mesela başka kimler gelicek söylesinler yazalım canım
Haziran da yumurta donasyonu düşünüyorum ama değerlerim falan yüksek çıkarsa Temmuz a da sarkabilir tabiki (zaten yapmak zorundalar eğer yapmazlarsa giden kişi sayısı çok azalır çünkü € nun durumu çok belirsiz az önce ekonomist birini dinledim tv de daha bu iyi günlerimiz diyor açıkçası korktum ya)Hepimiz yumurta donasyonumu? Eğer öğleyse donör sıkıntısı yaşamayız inşallah..Ama Mayıs haziran ve temmuz başlayacak olanlar var sanırım dimi? Hangi ay başlamayı düşşndüğünüzü ve ne donasyonu olduğunu yazın kızlar, listeyi güncel tutalım
Bende Firdevs te olumsuz aldım siz ne zaman denedinizbeni de olumsuzlara yazabilirsin firdevs
Arkadaşlar benim bir arkadaşım var hazanumut onuda ekleyinMinniemouse35
Papatya1986
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta
A68
Godlove
Gerçekk
Defne7773
Benim de donayson canımHepimiz yumurta donasyonumu? Eğer öğleyse donör sıkıntısı yaşamayız inşallah..Ama Mayıs haziran ve temmuz başlayacak olanlar var sanırım dimi? Hangi ay başlamayı düşşndüğünüzü ve ne donasyonu olduğunu yazın kızlar, listeyi güncel tutalım