kızlar bu mesajı yazdım düşünmeden sibel hm ayıp olur oda bahçeci ekibinden arkadaş hakını yemiş olmayalım
ben hep damla hanımla muhatap olduğum için bunu yazdım
sonra öğrendim sibel hanımda aynı damla hanım gibi istambul ekibiymiş -((
Ben sadece sibel hnm ile konuşmuştum zazacım..Çok tatlıdır, elinden gelen her şeyi yapar..Hepsi aynı ilgi ve alakada, hiç çekinmeyin...

Kızlar merhaba ben Firdevs hanımda 2 defa sperm donasyon yaptırdım ama sonuç olumsuz 1 kere de İstanbul da eşimle beraber hazırlandık sperm bulunamadı tedavi iptal 1 yılda 3 kere ilaç ağır geldi artık bana ben diyorum ki aşılama yaptırayım opu gibi işlemlerden de geçmek zorunda kalmam hemde 22 yaşındayım daha çok yıprandım maddi manevi bahçeci 2500 eu filan diyor aşılamaya Gürcistan 800 dolar ne yapsam bilemedim

Minniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - ay?
A68
Godlove -yum. Don. -mayıs
Gercekk -sperm don. - agustos
Gogo -embriyo don. -ay?
Yaş41 -yum. Don. - haziran
Kiraz77- yum. Don. -haziran
Hopeless35 -sperm don. - ay?
Hazanumut
Serra06-yum. Don. - Haziran
Heryerbebek
Defne7773-yum.don.-haziran
Geraniy

Olduk 18
Benim haziran canim

IMG_9779.webp

arkadaşlar ben eylül ayı gibi yaptıracağım Allahım kısmet ederse bence listeye ne zaman yaptıracağımızı da yazalım ve benim ki yumurta donasyonu hadi inşaallah indirim olur

Minniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - ay?
A68
Gogo -embriyo don. -ay?
Hazanumut
Heryerbebek

17 olmuşuz
Kızlar bende varım yumurta donasyonu sibel hanımla konusmustuk ama net bişey söylememişti daha önce inş indirim alabiliriz

Canım arkadaşım hiç üzülme bnde seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hiç ümidini yitirme allaha sığın rahatsızlığın neydi canım menopoza giripte ne çok hamile kadınlar var 50 yaşında bile hamile kalanlar var güçlü ol erkek üzüldüğünde kendini çabuk toparlayamaz ama bellide etmezler msl bnm eşim her olumsuz tedavilerde yemek yemez konuşmaz hatta işe bile gitmezdi ertesi günü ama biz kadınlar üzülsekte mecburen güçlü olmak zorundayız çünkü erkekler güçlerini kadınlardan alırlar umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur inşallah donmuşlarında varmış bak ne güzel inşallah Rabbim bu donmuşlarınla senin yüzünüde gülecek bn herzaman burdaki tüm arkadaşlara hep dua ediyorum Rabbim burdaki tüm evlat isteyen arkadaşlara evlat nasip etsin müminin mümine duası kabul olurmuş

Teşekkür ederim canım arkadaşım..Rabbim seni de yavrularına kavuştursun

Kızlar hepimizin aynı zamanlarda başlayacak olması birbirimize inanılmaz güç verecek bence yani moral ve rahat olmamız adına birbirimizi ayakta tutacağız.Biliyorsunuzki psikoloji çok önemli....

ben sibel hanımla yürttüm bütün sürecimi çok ilgili bıcır bıcır bir kız her aman her konuda yardımcı oldu bana aslında iletişimin kimle uyuyorsa o sana daha iyi geliyor kızların indirim yapma yetkisi yok ya onlarda yönetimde onay alabilirse ancak yapabiliyor zaten indirim

Minniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - haziran/temmuz
A68-yum.don.-eylül
Gogo -embriyo don. -ay?
Hazanumut -
Heryerbebek-yum.don. -haziran
Geraniy -yum.don. - haziran
Okulöncesi-yum.don.-haziran
Merveety-yum.don- ay?

Kızlar kaçırdığım varmı ,bir kontrol edin.
Birde bazı arkadaşlarımızın ne donasyonu ve hangi ay olduğunu bilemedim, yazabilirlermi? Öpüldünüz

Back
X