hıııı bu arada şunu da belirtim ilk tedavimde endometrium 2mm ile 30. günde transferim yapılmıştı(dr hitte) daha önce de dedim ya çömeziz bilmiyoruz o zaman hemen kıbrısa gelin fizyoterapiye alalım düzelir dediler bide 5 gün fizyoterapi alacam diye yalnız başıma kıbrısta kaldımbi dünya konaklama parası verdik tedavi parası da ayrı şimdiki aklım olsa 2mm ile 5000 eu luk tedavimi araya verir miydim aslaaaaaaaaa kızlar endometrium çok inceyse paranızı fizyoterapilerle boş yere harcamayın bu da kulağınıza küpe olsun
Canım bu ölçüm ne zaman yapılıyor acaba

aranizda 45 yas veya ustu olan var mi merak ettim? daha benim entromentrium falan olculmedi, ama doktor iyi demisti. rahim e de bakilacak daha. neyse hic hamile kalmadim daha once, yepyeni duruyo, daha once hic kiraci oturmadi yani :)))

aranizda 45 yas veya ustu olan var mi merak ettim? daha benim entromentrium falan olculmedi, ama doktor iyi demisti. rahim e de bakilacak daha. neyse hic hamile kalmadim daha once, yepyeni duruyo, daha once hic kiraci oturmadi yani :)))
Ben de 44 yaşındayım bende daha önce hiç hamile kalamadım:(

Canım hoşgeldin aramıza. Ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum biz 2016 dan beri savaşıyoruz. Öğrendiğimizde dünya başımıza yıkıldı. Sonra eşim pek olumlu bakmadı donasyona ama ben 2kez denedim bir daha deneyeceğiz. Yalnız değilsin burası gerçekten insana iyi geliyor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Bana esim direk annelik hakkini alamam elinden dedi yaptiralim dedi.filmlerde izleyip gulerken basimiza geldi hala bir umut olurmu diye hayal ediyorum cunku psikolojik olarak bunu kabullenmek cok zor.2 ayda resmen 10 yas yaslandim sanki. Hayatim tepetaklak olmus gibi.allah tabi beterinde korusun ama bi kadin yada adam icin anne baba olma hakkini kaybetmis gibi olmak cok agirmis.benim bu defalarca denicek maddiyata sahip degilim ins bikerede olur.ben 32 yasindayim sen kac yasindasin.

kizlar whatsap grubu kurmak yasak aklinizda olsun, yoksa uyeliginizi kaybedersiniz.

Bana esim direk annelik hakkini alamam elinden dedi yaptiralim dedi.filmlerde izleyip gulerken basimiza geldi hala bir umut olurmu diye hayal ediyorum cunku psikolojik olarak bunu kabullenmek cok zor.2 ayda resmen 10 yas yaslandim sanki. Hayatim tepetaklak olmus gibi.allah tabi beterinde korusun ama bi kadin yada adam icin anne baba olma hakkini kaybetmis gibi olmak cok agirmis.benim bu defalarca denicek maddiyata sahip degilim ins bikerede olur.ben 32 yasindayim sen kac yasindasin.
Ben de 36 yaşındayım canım maddi açıdan bitmiş durumdayız. İnsan öldükten sonra arkamdan dua edecek bir evladım olmayacak diye düşünüyor ben kafayı yemek üzereyim. Kader diye kabullenmek istemiyorum.

ben varım. dün ofis histeroskopi'yle rahimden küçük küçük polipler alındı.
başka bir doktor herşey iyi git transferini ol demişti.

Ahahahhaaa süpersin cnm

donör yetmemesi gibi bişe yok maşallah denizde kum kıbrısta donör :) ama tabi inşallah en genç ve sağlıklıları bize denk gelir mekezle iletişime geçtikten sonra adetinizin ikinci günü ilaçlara başlıyorsunuz eğer 5. gün embriyosu kullanılacaksa transferden 5 gün önce eşiniz kıbrısa gidiyor siz de ortalama adetin 18- 22. günleri arasında gidiyorsunuz. sonra da 12 günlük bekleme süresi
kızlar bu arada bişey soracağım erken menopozdakileri en geç adetin kaçıncı günü transfer yapılabilir hitte bana 22. 23. 25. ve 30. günlerde transfer yaptılar hatta ben 25 ve yukarsını duymadığım için hemşirelere sormuştum olur demişlerdi ama kimsenin transferi bnmki kadar gecikmemiş bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum
yani adetin ikinci günü ilaçlara başlayıp 20 gün sonra da transfer.
peki donörün adet tarihi yumurta toplanması nasıl ayarlanıyor?

Minniemouse35
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara
İklim22
Pardon4535
Zelitta-yum.don. - haziran/temmuz
A68-yum.don.-eylül
Godlove -yum. Don. -mayıs
Gercekk -sperm don. - agustos
Gogo -embriyo don. -ay?
Yaş41 -yum. Don. - haziran
Kiraz77- yum. Don. -haziran
Hopeless35 -sperm don. - ay?
Hazanumut -
Serra06-yum. Don. - Haziran
Heryerbebek-yum.don. -haziran
Defne7773-yum.don.-haziran
Geraniy -yum.don. - haziran
Okulöncesi-yum.don.-haziran
Merveety-yum.don- ay?

Kızlar kaçırdığım varmı ,bir kontrol edin.
Birde bazı arkadaşlarımızın ne donasyonu ve hangi ay olduğunu bilemedim, yazabilirlermi? Öpüldünüz
Canim beni de ekleyebilirsin...embriyo donasyonu..Ağustos gibi kısmetse

Back
X