Hışgeldin cnm akşam yenilicem listeyiCanim beni de ekleyebilirsin...embriyo donasyonu..Ağustos gibi kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hışgeldin cnm akşam yenilicem listeyiCanim beni de ekleyebilirsin...embriyo donasyonu..Ağustos gibi kısmetse
Hoşbuldum canım. ...kazen sağolsun yasağimi kaldırdı. ...gerçi aralıksız okuyordum sizi ama burda olmak güzel. ...Bu arada bütün gebe olanları kutluyorum...darısı başımıza insallahHışgeldin cnm akşam yenilicem listeyi
neden yasaklıydın ki cnm? ben yeniyim anlamaya çalışıyorumHoşbuldum canım. ...kazen sağolsun yasağimi kaldırdı. ...gerçi aralıksız okuyordum sizi ama burda olmak güzel. ...Bu arada bütün gebe olanları kutluyorum...darısı başımıza insallah
Cnm inşallah kullanmıyorlardır, öyle umuyoruz:)kızlar donasyonda donmuş yumurta mı kullanılıyor? ve donör ün adet tarihi ile bizimkini aynı tarihe mi denk getiriliyor?
Cnm benim akşam listeyi yenileyeceğim senide eklicem,hepimiz için hayırlısı olur inşallahZaza ismimi yazdırmıştı bende yumurta donasyonu nu eklemek istedim
listeyi hazırlayan arkadaşım eline emeğine saglik
Whatsup gurubu kuralım denmistio da yasakmiş. ..neden yasaklıydın ki cnm? ben yeniyim anlamaya çalışıyorum
Uyarı almadanmı kapattılar hesabını? Nereden bilecektinki?Whatsup gurubu kuralım denmistio da yasakmiş. ..
Bugün kızlarla bizde kuralım dedik ama yasak olduğunu duyunca vazgeçtik ve hesaplarımız kapanmadı. Allahtan bir arkadaşımız uyardıda hemen vazgeçtik :)Whatsup gurubu kuralım denmistio da yasakmiş. ..
Sperm donasyon bende kasım da ve şubatta denediöben geçtiğimiz haziranda denemiştim sperm donasyonu siz ne zaman ve ne donasyonu ?
bana 2 tane 5aa kondu ama hiç dondurulmuşum kalmadı :/Sperm donasyon bende kasım da ve şubatta denediö
Neden se benim de yok 1. Kimyasal oldu 2. Negatif bu arada senin kaç yumurta toplandıbana 2 tane 5aa kondu ama hiç dondurulmuşum kalmadı :/
Aman canım. ..hiç niyetlenmeyinBugün kızlarla bizde kuralım dedik ama yasak olduğunu duyunca vazgeçtik ve hesaplarımız kapanmadı. Allahtan bir arkadaşımız uyardıda hemen vazgeçtik :)
Yoksa bir sürü kişinin hesabı iptal olacaktı
8 yumurta 5 tanesi iyi durumdaydı 5. gün bi baktık iyi kalite 2 tane kalmış ama gerisi çöpNeden se benim de yok 1. Kimyasal oldu 2. Negatif bu arada senin kaç yumurta toplandı
sende durum nasıldı?8 yumurta 5 tanesi iyi durumdaydı 5. gün bi baktık iyi kalite 2 tane kalmış ama gerisi çöp
Aynenburadan bir arkadasim su an 46 yasinda ikizleri doguracak, o yuzden hic umudumuzu kaybetmeyelim, zaten birsey israrla olmuyorsa da vardir bir hayir.