Bunlara ek olarak baba adayından sperm testi (spermiogram) ve anne adayından rahim filmi istenir. Bu değerlendirmelerle birlikte anne ve baba adayı tedaviye uygun hale getirilir. Anne adayının siklusu (adet döngüsü) ile donörün adet döngüsü çeşitli ilaçlar kullanılarak senkronize hale getirilir. Yani ikisinin aynı dönemde adet görmesi sağlanır.

Yumurta donörünün yumurtaları büyütülürken anne adayının da östrojen seviyesi belli bir seviyede tutacak ilaç tedavisi uygulanır. Donörden yumurtaların toplandığı gün, anne adayının eşi sperm örneği verir ve toplanan yumurtaların bu spermle döllenerek embriyo haline gelmeleri sağlanır.
bahçecinin sayfasında yazıyor.demek ki dondurulmuş olmayacak kızlar.

BAHÇECİ DÜŞÜNENLER
Yeniayyeni-yumurta-ay?
Mengen-yumurta-ay?
Lezitta-sperm-Haziran
Minniemouse35-embriyo-Mayıs
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara_yumurta-ay?
İklim22-yumurta-Temmuz/Ağustos.
Pardon4535-yumurta-ay?
Berry74blue-embriyo-Ağustos
Zelitta-yumurta - Haziran/Temmuz
Hazan43-yumurta-Eylül/Ekim
A68-yumurta-Eylül
Godlove -yumurta-Mayıs
Gercekk -sperm - Ağustos
Gogo -embriyo . -ay?
Yaş41 -yumurta - Haziran
Kiraz77- yumurta-Haziran
Hopeless35 -sperm - ay?
Hazanumut -yumurta-Temmuz/Ağustos
Serra06-yumurta - Haziran
Heryerbebek-yumurta-Haziran/Temmuz
Defne7773-yumurta-Haziran
Geraniy -yumurta- Haziran
Okulöncesi-yumurta-Haziran
Merveety-yumurta-Mayıs
Limon87-yumurta-Mayıs

Kızlar eksik yada yalnışım olabilir,liste uzun,Eğer varsa copy past yaparak düzeltebilirsiniz yada yapamıyorsanız söyleyin ben düzeltirim.
Ciaoooo

bir de aklıma ne geldi kızlar; eğer bir donörden yumurtalar alınıp bizlere paylaştırılırsa yavrularımız kardeş olacak aslında

Bunlara ek olarak baba adayından sperm testi (spermiogram) ve anne adayından rahim filmi istenir. Bu değerlendirmelerle birlikte anne ve baba adayı tedaviye uygun hale getirilir. Anne adayının siklusu (adet döngüsü) ile donörün adet döngüsü çeşitli ilaçlar kullanılarak senkronize hale getirilir. Yani ikisinin aynı dönemde adet görmesi sağlanır.

Yumurta donörünün yumurtaları büyütülürken anne adayının da östrojen seviyesi belli bir seviyede tutacak ilaç tedavisi uygulanır. Donörden yumurtaların toplandığı gün, anne adayının eşi sperm örneği verir ve toplanan yumurtaların bu spermle döllenerek embriyo haline gelmeleri sağlanır.
bahçecinin sayfasında yazıyor.demek ki dondurulmuş olmayacak kızlar.

Acaba kimi küme göre hazırlıyorlar.Aslında Zazalar biliyordur onlara sormak en sağlıklısı,Zaza ve ZY009 hamişleeerrr nasıl gidiyor, iyisiniz dimi?sizin siklüsleri nasıl ayarladılar?

Kızlar spermiogram ne kadar süreyle geçerli,rahim filmi nezaman çekilmeli ve smear testi de yaptırmalımıyız acaba?

bir de aklıma ne geldi kızlar; eğer bir donörden yumurtalar alınıp bizlere paylaştırılırsa yavrularımız kardeş olacak aslında
Yok yaaa düşünme bunları ama çok kalabalık gidicez bahçeciye indirimde istediler bu durumda bende bundan korkuyorum, indirimi yapıpta sürümden kazanmak için donörümüzden 20 tane yumurta çıkarda ama bize 15 çıktı denilip 5 tanesi başkasına kullanılırsa offf offf
Ben bınu atamıyorum kafamdan Mayıs’ta görüşmeye gittiğimde açık açık soracağım

bahçeçi deneyimleri olanlar müsait olduklarında yazsınlar lütfen? donör ü falan nasıl seçtiniz vs vs

merkezde neler konuştunuz ? bilgilenmek adına yazar mısın canım?
Canım doktorla muayene oldum ve eski histereskopimi açtık rahim filmini açtık bana açıklayarak ilerledik yapabilceklerimizi bana seçenek sunarak anlattı murat bey ordan sonra eylem hanım yani donör uzmanı diyim ben size onjn odasına geçtik ona istediğimiz özellikleri söyledik o seçeneklerle bana döneceğini içine sinerse sinmezse dönor hakkında şüpede kalırsam bir ay daha erteleyebilirim dedi onunla görüşüp son olarak sibel hanıma tekrar uğradım bunlar tabi 2.5 saatte falan oldu murat beyle zaten 1-1.5 saat muayene olduk ve herşeyi her detayı dinledi sonra çıktık senin sorman gereken birşey varsa canım sorabilirsin

Teşekkürler canım deneyimlerinizi dikkate alıcam.gerekirse buradaki doktorumu değiştiririm.kıbrıstaki merkez daha önemli
Canım bak benide doktorum yaktı bunlar çok iyi bir doktor yok öyle yok böyle dedi tamam iyide bi ultrason bile yapmadı bana benle epi topu 5 dak konuştu şunu söyleyeyim doktorun iyi olması yaptığı işle belli olur bana 4 tane transfer etti hadi bir tanesi tutmazmı ? Demekki embriyolojisi kötü bu kliniğin en önemli olan şeyi embriyolojisi kötü !!! Düşünsene 6.500 euro aldı 2 tane dönor kaldı dedi neden diyorum böyle diyor ve fresh kullanmıyor canım

Teşekkürler canım deneyimlerinizi dikkate alıcam.gerekirse buradaki doktorumu değiştiririm.kıbrıstaki merkez daha önemli
Bu arada çok dertli olduğum için burayı okuyon hastalara yazıyorum uzun zaman olmadı ben gideli geçen aydan bassediyorum ben o kliniği seçtim dediğimde bana burdan bazı arkasaşlar gitme dedi ben doktoruma güvendim o önerdi ya bildiği birşey vardır dedim kolay kolay demem ama o kliniğe helal etmiyorum paramı dahada birşey demiyorum keşke burdakileri dinleseydim gitmeseydim hayır yapsaydım o parayla !!!! Bunu neden uzattım canım dünyanın her yerinden bizi takip edip okuyorlae insanlar neliklerle ne umutlarla gidiyorlar bu o gidilcek klinik değil dünya tüp bebek berk angün gidilebilcek yer değil

Canım doktorla muayene oldum ve eski histereskopimi açtık rahim filmini açtık bana açıklayarak ilerledik yapabilceklerimizi bana seçenek sunarak anlattı murat bey ordan sonra eylem hanım yani donör uzmanı diyim ben size onjn odasına geçtik ona istediğimiz özellikleri söyledik o seçeneklerle bana döneceğini içine sinerse sinmezse dönor hakkında şüpede kalırsam bir ay daha erteleyebilirim dedi onunla görüşüp son olarak sibel hanıma tekrar uğradım bunlar tabi 2.5 saatte falan oldu murat beyle zaten 1-1.5 saat muayene olduk ve herşeyi her detayı dinledi sonra çıktık senin sorman gereken birşey varsa canım sorabilirsin

Canım
Rahim filmi istemenin amacını açıkladımı??
Hani rahim filmi tüpler tıkalımı o amaçla normal hamilelikte önemli..
Bizim için önemi ne imiş o konuda ne dedi Dr. Murat bey ...

BAHÇECİ DÜŞÜNENLER
Yeniayyeni-yumurta-ay?
Mengen-yumurta-ay?
Lezitta-sperm-Haziran
Minniemouse35-embriyo-Mayıs
Papatya1986-yum. Don. -mayıs/haziran
Dizara_yumurta-ay?
İklim22-yumurta-Temmuz/Ağustos.
Pardon4535-yumurta-ay?
Berry74blue-embriyo-Ağustos
Zelitta-yumurta - Haziran/Temmuz
Hazan43-yumurta-Eylül/Ekim
A68-yumurta-Eylül
Godlove -yumurta-Mayıs
Gercekk -sperm - Ağustos
Gogo -embriyo . -ay?
Yaş41 -yumurta - Haziran
Kiraz77- yumurta-Haziran
Hopeless35 -sperm - ay?
Hazanumut -yumurta-Temmuz/Ağustos
Serra06-yumurta - Haziran
Heryerbebek-yumurta-Haziran/Temmuz
Defne7773-yumurta-Haziran
Geraniy -yumurta- Haziran
Okulöncesi-yumurta-Haziran
Merveety-yumurta-Mayıs
Limon87-yumurta-Mayıs

Kızlar eksik yada yalnışım olabilir,liste uzun,Eğer varsa copy past yaparak düzeltebilirsiniz yada yapamıyorsanız söyleyin ben düzeltirim.
Ciaoooo

Nerdeyse 40 kişi olacak ...
İndirim miktarı belimi. .

sağol canım benim :)

Birde bazı arkadaşlar donmuş yumurta mı kullanılıyor diye sormuştu şimdi aklıma geldi eşim sperm vermeye gittiğinde aynı gün donör de az sonra gelicek demişler di ama onu başka kata mı alacaklarmış öyle birşeyler sonradan hatırladım hemşire ile bu konuşmayı

Canım bak benide doktorum yaktı bunlar çok iyi bir doktor yok öyle yok böyle dedi tamam iyide bi ultrason bile yapmadı bana benle epi topu 5 dak konuştu şunu söyleyeyim doktorun iyi olması yaptığı işle belli olur bana 4 tane transfer etti hadi bir tanesi tutmazmı ? Demekki embriyolojisi kötü bu kliniğin en önemli olan şeyi embriyolojisi kötü !!! Düşünsene 6.500 euro aldı 2 tane dönor kaldı dedi neden diyorum böyle diyor ve fresh kullanmıyor canım
Kendinden yola çıkarak embryologın kötü olduğunu söyleyemezsin. Bu formda düsüncelerimizi yazalım ama mümkin oldugunca objektik olalım diye konuştuk. Senin göklere çıkararak anlattığın bi klinikden negatif sonuç alan olur. Ben berk beyin hastası degilim.Sadece tum yorumlarımızın tarafsız olması düşüncesindeyim.

Canım
Rahim filmi istemenin amacını açıkladımı??
Hani rahim filmi tüpler tıkalımı o amaçla normal hamilelikte önemli..
Bizim için önemi ne imiş o konuda ne dedi Dr. Murat bey ...
Sadece tüpler değil rahimin durumunuda gösterir polip miyom yapışıklık vs. Gibi yani çok önemli ve gerekli cnm

Back
X