Selam Arkadaşlar,
Burada asla olumsuz birşey yazmak istemem ama bazen dayanamıyorum.Başından beri hep bir hazımsız ,psikolojik sorunları olduğuna inandığım bir arkadaş var burada..Kendisi bir kurumu seçti diye bunun dışında yazılan tüm fikirleri aşağılayıcı tarzda konuşup öfke kusan,dalga geçmekte hiçbir beis görmeyen bu şahıs sırf insanlar fikirlerini söyledi diye önce ağlanıp durdu,o da yetmedi millete kurumları havaya soktunuz diye iftira attı,o da yetmedi hiç utanma duymadan bilmediği kuruma şaibeli iftira attı..Heyecanla bekliyorum daha neler yapacak..Madem seçtiğin yerden bu kadar memnunsun seni rahatsız eden nedir acaba?Sen de memnuniyetlerini a
Indirimin bu kadar cok kisiye bu kadar az yapilmasina sasirdim acikcasi...
Ama birazda kendiniz yaptiniz arkadaslar :)
Bu kadar yucelttiginiz icin tabi ki indirim yapmicaklardi cunku neredeysw kibrista tek merkezmis konumuna soktunuz burayı.
Şimdi gene kızanlar olur ama kendiniz ettiniz..
Bir de bu kadar vicdan sahibi bir merkez idi o kadar kişiye neredeyse 40 kişi 500 euro mu indiler:)

Siz de pek bir keyiflendiniz bakıyorum..Başından beri kendi düşünceniz dışında herşeye ağlanıp durdunuz,başkalarının fikirlerine gülmekten pek öldünüz, o da yetmedi bu kadar kalabalıksınız artık size ne verirler babında fit sokmaktan da çekinmediniz..Seçtiğiniz yerden emin ve memnunsanız nedir bu hazımsızlık ve rahatsızlık.Siz de memnuniyetinizi anlatın da bizler de yararlanalım ..Herkes yaşadığını anlatınca sıkıntı yapıyorsa niye okuyorsunuz acaba..Kimi neyle suçluyorsanız net konuşun.Kimse burda reklam peşinde değil,herkes deneyimlerini anlatıyor.Şüphe duyduğunuz bir zat_ı muhterem varsa onu da söylersiniz araştırılır..

Kızlar donasyon tutmayınca adetim başladı çok ağrım vardı acillik oldum dr bazı tetkikler istedi yaptırdım sonuçlarını gösteremedim hoca yurt dışındaymış neyse bugün başka dr gittim bu gittiğim tüp bebekçiydi sonuçlar çikolata kistini gösteriyor istersen çok ağrım var bunu tölere edemem diyorsan ameliyat yapalım ama ben önermiyorum yaptıracağın ameliyat donasyonun tutunmasını etkilemez başarı şansını artırmaz dedi zaten doğum esnasında o kist alınır dedi .Era testi birkaç sene önce popülerdi şuan başarıyı etkilemediği anlaşıldı yaptırmana gerek yok dedi.Cd 56 yı sordum onada gerek yok dedi.:KK43: Eee o zaman ne yapcaz dedim yapabileceğimiz tek şey var histereskopi dedi hatta oraya bir kesik atarız dedi.Şimdi mayıs adetinin sonunda histereskopi yapalım Haziran’da da donasyona git dedi.
Hangi doktor serracim..

Selam Arkadaşlar,
Burada asla olumsuz birşey yazmak istemem ama bazen dayanamıyorum.Başından beri hep bir hazımsız ,psikolojik sorunları olduğuna inandığım bir arkadaş var burada..Kendisi bir kurumu seçti diye bunun dışında yazılan tüm fikirleri aşağılayıcı tarzda konuşup öfke kusan,dalga geçmekte hiçbir beis görmeyen bu şahıs sırf insanlar fikirlerini söyledi diye önce ağlanıp durdu,o da yetmedi millete kurumları havaya soktunuz diye iftira attı,o da yetmedi hiç utanma duymadan bilmediği kuruma şaibeli iftira attı..Heyecanla bekliyorum daha neler yapacak..Madem seçtiğin yerden bu kadar memnunsun seni rahatsız eden nedir acaba?Sen de memnuniyetlerini a

Siz de pek bir keyiflendiniz bakıyorum..Başından beri kendi düşünceniz dışında herşeye ağlanıp durdunuz,başkalarının fikirlerine gülmekten pek öldünüz, o da yetmedi bu kadar kalabalıksınız artık size ne verirler babında fit sokmaktan da çekinmediniz..Seçtiğiniz yerden emin ve memnunsanız nedir bu hazımsızlık ve rahatsızlık.Siz de memnuniyetinizi anlatın da bizler de yararlanalım ..Herkes yaşadığını anlatınca sıkıntı yapıyorsa niye okuyorsunuz acaba..Kimi neyle suçluyorsanız net konuşun.Kimse burda reklam peşinde değil,herkes deneyimlerini anlatıyor.Şüphe duyduğunuz bir zat_ı muhterem varsa onu da söylersiniz araştırılır..
ö

arkadaslar simdi britih de bana dondu, cok tatli bir bayan, Nesrin hm konustu telefonla, ben kadinlar klubunden referans aldim diye yazmistim. Kurum olarak, kadinlar klubune indirim uygulamasi baslattik dun itibariyle dedi. tedavi 5000 euro dedi. Sanirim evet diyecegim, tekrar konusucam. diger yerlerde asagi yukari ayni fiyatta.

arkadaslar simdi britih de bana dondu, cok tatli bir bayan, Nesrin hm konustu telefonla, ben kadinlar klubunden referans aldim diye yazmistim. Kurum olarak, kadinlar klubune indirim uygulamasi baslattik dun itibariyle dedi. tedavi 5000 euro dedi. Sanirim evet diyecegim, tekrar konusucam. diger yerlerde asagi yukari ayni fiyatta.

Hayırlısı olsun canım,inşallah biran önce yavrularına kavuş..

Selam Arkadaşlar,

Sen bu yazımdan ne anladıysan öyle olsun:)
Kimseye kötü dileklerde bulunan bir değilim.Zaza ile özelden yazışıyoruz ve aramızda hiçbir sorun yok!!
Siz nasıl bize saygı göstermeyip bizim merkezlerimizi kötülediyseniz ve moralimizi bozduysanız tedavi aşamasındayken!!!Ben bunları doğrulukla söylemişim çokmu arkadaşım??
Burda gerçekleri söyledim gocunucak alınıcak bir durum yok.
Herkes fikrini madem açıkca beyan ediyor ve tartışıyorsa benimde fikirlerimi söyleme hakkım var.Buraya yazmayan bir çok arkadaşla özelden konuşuyoruz ve yine de herkes için iyi dileklerde bulunuyoruz!
Biz kötü değiliz çünkü!Herkes kucağına evladını alsın başka isteğimiz yok!!!
Sen neden üzüldün bozuldun ki şimdi?Madem bu kadar eleştiriyw açıksın???

Sen bu yazımdan ne anladıysan öyle olsun:)
Kimseye kötü dileklerde bulunan bir değilim.Zaza ile özelden yazışıyoruz ve aramızda hiçbir sorun yok!!
Siz nasıl bize saygı göstermeyip bizim merkezlerimizi kötülediyseniz ve moralimizi bozduysanız tedavi aşamasındayken!!!Ben bunları doğrulukla söylemişim çokmu arkadaşım??
Burda gerçekleri söyledim gocunucak alınıcak bir durum yok.
Herkes fikrini madem açıkca beyan ediyor ve tartışıyorsa benimde fikirlerimi söyleme hakkım var.Buraya yazmayan bir çok arkadaşla özelden konuşuyoruz ve yine de herkes için iyi dileklerde bulunuyoruz!
Biz kötü değiliz çünkü!Herkes kucağına evladını alsın başka isteğimiz yok!!!
Sen neden üzüldün bozuldun ki şimdi?Madem bu kadar eleştiriyw açıksın???
Bı arada emin ol psikolojik sorunları olan hakkaten birileri var.Biz de arkadaşlarla aynı kanıdayız!

Arkadaşlar Bahçecide doktorla yoğunluk nedeniyle iletişime geçemeyen oldu mu? Gidenler anlatabilir mi gittiğinizde görüşebildiniz mi muayene oldunuz mu aklınızdaki sorulara doktor tarafından cevap bulabildiniz mi?

Bı arada emin ol psikolojik sorunları olan hakkaten birileri var.Biz de arkadaşlarla aynı kanıdayız!

ne tesadüf ,benim de görüştüğüm arkadaşlarım var,ikide bir belirtiyorsunuz ya ..özelden..Biz de onlarla aynı kanıdayız..Siz tek başınıza fikir sahibi olamıyorsunuz demek ki...keyiflenmeye ikide bir haha çok güldüm demeye devam ediniz..Ben de üzülüp,bozulmadan önce sizden izin alırım ..Ayrıca iyi insan olduğunuzu kendinize söylemeniz pek komik olmuş,buna da dayanamayıp ben güleceğim izninizle :)))

ne tesadüf ,benim de görüştüğüm arkadaşlarım var,ikide bir belirtiyorsunuz ya ..özelden..Biz de onlarla aynı kanıdayız..Siz tek başınıza fikir sahibi olamıyorsunuz demek ki...keyiflenmeye ikide bir haha çok güldüm demeye devam ediniz..Ben de üzülüp,bozulmadan önce sizden izin alırım ..Ayrıca iyi insan olduğunuzu kendinize söylemeniz pek komik olmuş,buna da dayanamayıp ben güleceğim izninizle :)))
Ya benden uzak dur çünkü burda çok güldüm falan diyen yok!Sanırım sorun yaşıyorsun sıkıntın var ,benimle uğraşma arkadaşım.Uzaklaş...
İyi insanım demiyorum!!Senin gibi art niyetli ve bencil değilim!
Kendince yazış burda benimle uğraşıp sorun çıkarma!

Mentha ve yaşamayananlamaz, şimdi gördüm yazışmalarınızı inanın çok üzüldüm ve eminimki diğer arkadaşlarda benim gibi üzülmüşlerdir.Yapmayın kızlar zaten anne olamamak ve sevdiğimiz adamla kendi bebeğimizi göremicek olmamız gibi büyük problemlerimiz var.Hepimiz neler yaşadık yıllardır yetmedimi??? Birbirimize destek olmamız gerekiyor, köstek değil.Ben eminimki buradaki herkezin psikolojisi bir miktar bozuktur onca yaşanan olumsuz denemelerden operasyonlardan sonra.Kim nereye isterse o merkeze gitsin,isteyen iyi isteyen kötü konuşsun,iyi konuşan memnun kalmıştır kötü konuşanında içi yanmıştır olumsuz sonuçtan diyelim ve Sizinde tartışmanız ikinizinde alıngan olduğu bir ana denk geldi herhalde,lütfen böyle diyelim.Olmazmı??? :(

50F91FBF-3B59-48C6-B93A-CA5B32007188.webp

Hanımlar,
sizler kaç yıldır bebek hasreti çekiyorsunuz, tedavi öncesi ve sonrası duygusal olarak neler yaşıyorsunuz, her umutlandığınızda yine yeniden hayal kırıklığında nasıl üzülüyorsunuz tasavvur edemem, sizlerin yaşadığını ancak aynı şeyleri yaşayanlar anlar, sizler burada aynı süreci yaşayan, aynı duyguları paylaşan, aynı üzüntüyü çeken kadınlarsınız, birbirinizi kırmak, psikolojisinden dem vurmak, kavga edip birbirinizi kırmak yerine neden birbirinize destek olmuyorsunuz?

Lütfen birbirinizi kırmayın, dilerim hepiniz hasretini çektiğiniz bebeklerinize kavuşursunuz.

Gebe arkadaşlar, kaçıncı haf tadasınız? Belirti ağrı vs neler var.

Benim 5. hafta bitecek. Hala kasık ağrılarım var çok olmasa da arada bir iğne gibi batıyor korkutuyor. Pazartesi ultrason var bakalım keseleri görebilecekmiyiz. :KK43:

Dularım hepinizle,

ZY kasık ağrısı bende de oluyor..Burada en önemlisi dinlendiğinde ağrının geçmesi..Örneğin sabah kalktığımda hiç hamile gibi olmuyorum..Rahat rahat giyiniyorum işe geliyorum..Sonra yavaş yavaş kasıklarımda şişkinlik, gaz, hafif hafif kasık ağrıları derken akşam davul gibi oluyorum..Ama sabah yine düzelmiş kalkıyorum :) O yüzden dinlendiğinde ağrılar batmalar geçiyorsa korkacak bişi yok...

Birde ZY cim uyurken hep sol tarafına yatmaya çalış, hatta yastık al bacaklarının arasına..Sola yatış rahme en iyi kan akışını sağlıyormuş...

Minik keseler seni bekliyor annesi, dualarım seninle arkadaşım....

Gebe arkadaşlar, kaçıncı haf tadasınız? Belirti ağrı vs neler var.

Benim 5. hafta bitecek. Hala kasık ağrılarım var çok olmasa da arada bir iğne gibi batıyor korkutuyor. Pazartesi ultrason var bakalım keseleri görebilecekmiyiz. :KK43:

Dularım hepinizle,
cnim ağrıların olması gayet normal,bebek büyüdükçe rahim genişliyor.benim 4.aya kadar dvm etmişti hemde çok şiddetli

Back
X