Sperm donasyonu olacak arkaslar bu konuda nasil karar verdiniz.ben kendimi oyle garip hissediyorumki.siz nasilsiniz psikolojik olarak.dogrumu yapiyorum diyorum.eger benim cocuk sahibi olmam imkansiz olmussa benim dunyadaki gorevim evlat edinmekmiydi diyorum.cunku cocukken hep evlat edinelum derdim anneme.simdi bunumu secmeliyim diyorum.allah bize imkansizlik vermisse sadece kendim icin kibrisa gitmem dogrumu diyorum.siz neler hissediyorsunuz.herkezin dusuncelerine cok ihtiyacim var.
Ben sadece anne olmaya o duyguyu kendi vücüdumda yaşamaya her kadın gibi gebelik ve doğum gibi bir süreci yaşamaya odaklanıyorum sonuçta donasyonla kendi yumurtaların kullanılıyor ...olur olmaz bilemem ama ileride keşke donasyon da deneseydim gibi bir pişmanlık yaşamak istemiyorum

Bende ileride pişman olmak istemediğim için deneyeceğim ama bir kez deneyebilirim... Allah nasip ettiyse olur yoksa da yapacak birşey yok... artık kabullenmek gerekiyor sanırım...sonuçta ne yaparsak yapalım kaderimiz de yoksa olmayacak...demesi kolay ama sonra ki süreç çok zor ve acı olacak.yillar geçse de bu eksikliği yaşayacağız.

Kızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Aklımda kaldı bu bebişimdi düştü
Öylede oldu bugün yine kan verdim ve sonucum 119 düşmüş
Yine olmadı bu iş
Allahım bana ve benim gibilerine güc versin

Kızlar cuma kanamam oldu kan verdim 970 çıkmıştı beta sonucum eve geldim cok kan pıhtısı geldi benden içindede beyaz küçük 1 sm baloncuk
Yine olmadı bu iş
Canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun :(
Ne desek boş ne söylenir oda bilinmez ya :(

Neden düştü peki doktorlar bişey diyor mu ?

Yine olmadı bu iş
Ya inanmıyorum ya:( Sen bizim umudumuzdun:( Belki birşey olmamıştır belki herşey yolundadır.Birazdaha mı beklesen birdaha mı test yapsan acaba:( Ayy çok canım sıkıldı ya:(

Şok oldum Zaza ne diyeceğimi bilemedim ama çok üzüldüm ya.Allah sabır versin canım ya

Yine olmadı bu iş
Cnm çok üzüldüm :(
Merakla bekliyordum haberini:(
Üzülme demem imkansız ama kendini çok yıpratma :(
Herşeyin hayırlısı..

Zazacim cok uzuldum. Haberlerini gozluyordum hep. Doktor ne dedi belki iki taneydi biri dustu. Allah sabir versin cok cok uzgunum

Yine olmadı bu iş
Kuzum benim yaa çok çok çok üzüldüm Allah sabır versin canım. Söyleyecek söz bulamıyorum çok üzüldüm :(

Yine olmadı bu iş
Çok üzüldüm ama herşey nasip kısmet vardır bunda da bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elimizden Allah yardımcımız olsun..

Yine olmadı bu iş
Dur bakalım ..değerin cumadan bugüne düşmüş ama belki de iki taneydi biri düştü. Değerin sıfırlanmadan bu iş bitti deme. Eğer öyleyse bile herşeyin hayırlısı zazacım..umarım hamilelik devam ediyordur..

Hiçbirinizin canını sıkmak istemezdim ama ne yapayım sizden başka kime söyleye biliyorumki derdimi siz benim dert ortaklarımsınız
Embriyo transfer olduktan sonra artık bir kapalı dünya orası artık her şey Allahın ihtiyarında canlarım
Buda benim imtihanım
Murat beylede konuştum eğer gebeliği yakaladıysak bu iş olucak dedi çok iyiler
Eylem hm çok üzüldü
Vallah desem bir aile gibiler inanırmısınız
Ben eski merkezden böyle davranış görmedim
İçim sızlıyor açıyor ama bunuda atlatıcaz
Bu tedavilerden 15-20 kg aldım ilk önce zayıflamam lazım

Dur bakalım ..değerin cumadan bugüne düşmüş ama belki de iki taneydi biri düştü. Değerin sıfırlanmadan bu iş bitti deme. Eğer öyleyse bile herşeyin hayırlısı zazacım..umarım hamilelik devam ediyordur..
Bebeğim sence bukada 2 günde düşen beta artarmı hiç inanmam
İki doktorla konuştum ilaçları burak dediler

Zaza’cım çok üzüldüm. Ne desem az. Evet tekrar başlamadan önce kafanı boşalt dinlen. Buraya bile girme bir sürü. Tabiki seni çok özleyeceğiz . Ama beyin çok yoruluyor, yat kalk hep aklımızdan çıkmıyor .

Yine olmadı bu iş
Çok üZüldüm ben ya. Allah sabır, güç versin. Dİyebilecek bişi olmuyor böyle zamanlarda biliyorsun. Ne desem incitecek sızını. Umut herzaman vardır, bir belgeselde izlemiştim bu durumu yaşayıp bitti sanıp. Diğer bebeğin yaşadığını sonradan öğrenen bir kadın vardı. Şuanki tek umudum bu yönde. ALLah yardımcın olsun. Bunca ağır sınavının karşılığını versin :(

Çok üZüldüm ben ya. Allah sabır, güç versin. Dİyebilecek bişi olmuyor böyle zamanlarda biliyorsun. Ne desem incitecek sızını. Umut herzaman vardır, bir belgeselde izlemiştim bu durumu yaşayıp bitti sanıp. Diğer bebeğin yaşadığını sonradan öğrenen bir kadın vardı. Şuanki tek umudum bu yönde. ALLah yardımcın olsun. Bunca ağır sınavının karşılığını versin :KK43:
Canım kardeşim sağol

Zaza çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun sabır versin dondurulmuş un vardı onları denersin kuzum naçizane eşin üroloğa görünsün içime öyle doğdu

Zazacim ben de cok uzuldum. Insallah biraz toparlanip tekrar guc buldugunda yeniden denemeni diliyorum. Gecen gun benim de biraz kanamam oldu. Bakalim dinleniyorum. Hepimiz icin hayirlisi ve sagliklisi oncelikle.

Back
X