Arkadaslar lutfen birbirimize destek olalim.burasi kavga etme yeri degil.yarali insanlarla dolu butasi.birbirimizin yuzunu gormeden butun dusuncelerimiz paylasiyoruz.spremler yumurtalarrr konularimiza bakarmisiniz hangimiz bu konulari arkadaslarinizla annemizle babamizla paylasiyo..belki burda tanigim bi arkadasimla bile konusuyo olabilirim. Bi arkadasimizada soyledim ozelden.en buyuk korkum hastanede dogumda cocugumun karismasiydi. Simdi yasadigim seye bakin baskasinin spermini almayi evlat edinmeyi normal karsilar duruma geldim.lutfen yasadigimiz olumlu olumsuz sonuclari kurumlarla ilgili bilgilerimizi paylasalimki.daha fazla paramiz gitmesin.her arafigim yer kendini ovuyo.burdaki yorumlardan yola cikarak biyerlere karar vericez.insanlarin dusuncelerini kisitlamayin bize bilgi vermelerine engel olmayin.ben bahceciye karar verdim ama bu son durum canimi cok sikti oyuzden birazdaha arastirmaya calisiyorum. En son aradigim savas ozyigitin yerinde bayan bana kurum olarak bakmayin aratirma yaparken islemleri yapan doktor basarisi olarak arayin dedi.isteee boyleeee
Bence bu konuda doktor en az etkisi olan faktör...Oradaki doktorların hepsi çok güzel transfer yapıyor.Sen hazırlık aşamasında gittiğin doktora önem vermelisin.Donör konusu ve laboratuvar da bir o kadar önemli