Ben suan normal bi ladin doguma gittim ultrason bakildi yumurtalrimin iyi oldugu soylendi.benim ozel sigortam var ama testlerin hepsini karsilamadi oyuzdwn devlet jastanesinden randevu aldim onu bekliyorum.haftaya adet olucam ikinci gin olan testleri yaptiricam.simdiye kadar gittigim kadin dogum doktorlari dogurgan bi uapim oldugu u soylemislerdi. Bilmiyorum ne cikar ama sirayla hepsini yaptirmaya calisiyorum.ben ozel bi hastanede kadin doguma gidiyorum ama ozellile burdaki takibim icin tup bebek uzmani dami yurutmeliyim islemlerimi. Gynlife ve bahceci herhangi bi doktora gidebilirsiniz dedi.

O zaman negatif alındığında tekrar sorunu spremde aramak gerekmiyor mu? Gerçi yumurta donasyonu içinde aynı şey geçerli ama o zaman birşeyler eksik bakılıyor atlanıyor. Sonra haydaaaa problem nerde siye sil baştan

O yüzden kişi transfere gitmeden önce herşeyi tam olarak yaptırdığına emin olmadan gitmemeli bence.Kıbrıs sadece transfer yeri.Telefonda yapılan yönlendirmeler ne kadar sağlıklı olabilir...Özellikle sperm donasyonu yaptıracaklar için yumurta kalitesi ve takibi çok önemli...Sonrasında rahim durumu da giriyor devreye..

Canım öncelikle sen yine de bekle tabiki 12.günü.Umarım tutar.Bir de ne donasyonu yaptırmıştın?
yumurta donasyonu.
tutacagı konusunda hic umudum yok açıkçası hatta artık kendime dikkat etmeyi de bıraktım.
9.gün 1.20 çıkıpta yukselecegini hiç sanmıyorum.
belki vardır duymak iyi gelir diye yazdım ama gercekci olunca da olmayacagını anlıyorum

O yüzden kişi transfere gitmeden önce herşeyi tam olarak yaptırdığına emin olmadan gitmemeli bence.Kıbrıs sadece transfer yeri.Telefonda yapılan yönlendirmeler ne kadar sağlıklı olabilir...Özellikle sperm donasyonu yaptıracaklar için yumurta kalitesi ve takibi çok önemli...Sonrasında rahim durumu da giriyor devreye..

Kesinlikle katılıyorum. Kıbrıs’taki ve Türkiye’deki kurumların başarılarının %60 Türkiye olduğuna inanıyorum

yumurta donasyonu.
tutacagı konusunda hic umudum yok açıkçası hatta artık kendime dikkat etmeyi de bıraktım.
9.gün 1.20 çıkıpta yukselecegini hiç sanmıyorum.
belki vardır duymak iyi gelir diye yazdım ama gercekci olunca da olmayacagını anlıyorum
Sen 12 günü bekle. Biz mucizelere inanarak bu tedavileri yaptırıyoruz. Umarım hamilesindir

Ben suan normal bi ladin doguma gittim ultrason bakildi yumurtalrimin iyi oldugu soylendi.benim ozel sigortam var ama testlerin hepsini karsilamadi oyuzdwn devlet jastanesinden randevu aldim onu bekliyorum.haftaya adet olucam ikinci gin olan testleri yaptiricam.simdiye kadar gittigim kadin dogum doktorlari dogurgan bi uapim oldugu u soylemislerdi. Bilmiyorum ne cikar ama sirayla hepsini yaptirmaya calisiyorum.ben ozel bi hastanede kadin doguma gidiyorum ama ozellile burdaki takibim icin tup bebek uzmani dami yurutmeliyim islemlerimi. Gynlife ve bahceci herhangi bi doktora gidebilirsiniz dedi.

Canım onlar öyle diyor ama sen kendinden sorumlusun.Tüp bebek uzmanına git.Öncelikle yaşın kaçtı,yaş çok önemli.Sonrasında Amh testini yaptır ve yumurta sayın ve diğer testler adetin 2.günü yapılır zaten.Ultrasonda o gün ymurtaların sayılır.Sonrasında rahim filmini mutlaka çektir ne olur,ne olmaz

yıllardır tüp bebek icin ugrastım
hiç yumurtam gelismedi
son anda donasyona karar verdik
apar topar giristik bu ise
cokta ne olup bittiginin farkında olamadım
olayın heyecanına kapıldım
Yaşın kaç canım .Birde sana sormak istediğim birkaç şey var.Bende aynı merkezde yaptırıcam.Özel mesajlarını bakarmısın?Nerde kaldın nasıl yaptın merak ettiklerim var

Canım onlar öyle diyor ama sen kendinden sorumlusun.Tüp bebek uzmanına git.Öncelikle yaşın kaçtı,yaş çok önemli.Sonrasında Amh testini yaptır ve yumurta sayın ve diğer testler adetin 2.günü yapılır zaten.Ultrasonda o gün ymurtaların sayılır.Sonrasında rahim filmini mutlaka çektir ne olur,ne olmaz. Canim yasim 32 yeni smir testide verdim.biac test sonucalrim cikti degerler normal.diger testleride yapitiricam iste zamanini bekliyorum

kızlar herkes hemen hemen kıbrısa gitti o yüzden sizin sorduğunuz yerlerle ilgili pek bilgi olmayabilir

Arkadaslar benim embiryolarda 3gun embiryosuydu .3.5gun embiryosu arasindaki farki iyi arastirin derim ben kendimce .ama ben hep sunu savunuyorum kurul onayi alinmadan islem yaptirmayin derim .kurul onayi nedenmi onemli hem sizin .hem esinizin.ve donorun tum testleri detayli inceleniyor .cok az bir risk olsa bile kuruldan onay cikmadigi icin size bu islemi yapamiyolar.buda olumsuzlugu yani negatif sonuclari en aza indirmek bence.

Canım bence senin yumurtaların kullanılacağından mutlaka iyi bir tüp bebek doktoruna gitmelisin..Ayrıca yumurta kaliten çok önemki mutlaka kan testlerin yapılmalı..AMH testi yumurta kalitesini veren en iyi test şu anda..Senin işin daha zor çünkü yumurtaların çok önemli
Canım transfer tedavisine başlamadan amh yapıldı sonuç iyi çıktı. Rahim filmi çekilse kanallar tıkalı değil rahim iyi dendi. Polip vardı o alındı ve alınırken başka bir test daha yaptı rahimden parça alarak ne testi bilmiyorum o da iyi çıktı. Benim tiroid im biraz yüksek ilaç kullanıyorum onu gitmeden önce 2.3 e kadar düşürdük ayrıca tansiyon hastasıyım onu da aylar önce hamilelerin kullandığı tansiyon ilacını kullanmaya başlayarakvücudu alıştırıp tansiyonu kontrol altına aldık. Doktorum yumurta kalitesinin iyi olduğunu söyledi. Bunlardan başka ne yapabilirim veya herşey için bana hep pozitif denildi neden tutmadı bilmiyorum. Off.

Back
X