Bende bugün progesteron testi yaptirdim ve rahmimi ölçtüler 7mm dediler iyi gibi ama progesteron sonucum yarin cikicak 1.8 altinda olmasi gerekiyomus sabirsizlikla bekliyorum eger 1.8 ustu olursa tedavi iptal olurmuş esimde yarin gidicek insaalh su sonuc 1.8 altinda olurda emriyolar dondurulmaz kizlar dondurulmuşta fark oluyormu acaba ?

Z Zaza74 canımsın inan çok üzüldüm nedenini bile anlamakta güçlük çekiyorum bende transferin ertesi gün dönüş yaptım ama bunlarla çok alakası olacağını sanmıyorum rabbim bekletiyor senin de zamanın var bir gün herşey gönlüne göre olacak inşallah morali her zamn yüksek olsun kuzum
kızlar bu artık 6 düşük bıktım artık
nedenini bulamıyorlar

Zazaa cok gecmiş olsun herşeyde bir hayir vardir rabbim en kisa zamanda gönlüne gore versin okuyodum ama düstügünu anlamamistim senin icin dua edicem arkadasim bukadar caban boşa gitmicek insaalh vardir bir zamani ben inaniyorum bebişlerin sana gelicek sadece zamanini bekliyo
çok sağol canım kardeşim allahım seni ve hepimizi tez bir zamanda sevindirsin

Bende bugün progesteron testi yaptirdim ve rahmimi ölçtüler 7mm dediler iyi gibi ama progesteron sonucum yarin cikicak 1.8 altinda olmasi gerekiyomus sabirsizlikla bekliyorum eger 1.8 ustu olursa tedavi iptal olurmuş esimde yarin gidicek insaalh su sonuc 1.8 altinda olurda emriyolar dondurulmaz kizlar dondurulmuşta fark oluyormu acaba ?
rahat ol hiç stres yapma bakarsın progesteron 0,1 çıkıcak

kuzum inşallah hamileliğinde bile kullanıcaksın estrofemi
transfere gitmeden transfer sonrası kullanılan tüm ilaçlarını al hemşireye sor hangi ilaçlar olucak diye
katiyen kıbrıstan ilaç alma türkiyrden daha pahalı
Canım hamilelikte de 3 ay kullanıcaksınız estrofemi dedi merkez.O yüzden 3 kutu vermişler.Günde 3 tanr içicekmişim bugün başlattılar hemen :) Yani kısacası hemen başladım sürece :)Donorlerimi konuştuk bugün israrla sordum.Bize güvenin inanın sizin kadar güzel dediler:) İnşallah tutarda sağlığıda güzel olur bebişlerin Allahım nasip ederse

Arkadaşlar size bişey sorucagim,konu sahibi ile bikac arkadaşı vardı,onlar çocuk sahibi oldular mi?bazen onların yazışmalarını okuyunca okadar kötü oluyorum ki....Ne umutlarla başlamışlar tedavilere.İNŞALLAH hepsinin çocuğu,çocukları olmuştur.

Arkadaşlar size bişey sorucagim,konu sahibi ile bikac arkadaşı vardı,onlar çocuk sahibi oldular mi?bazen onların yazışmalarını okuyunca okadar kötü oluyorum ki....Ne umutlarla başlamışlar tedavilere.İNŞALLAH hepsinin çocuğu,çocukları olmuştur.

Efsun du adı
Oda eczacıydı. .
Çok bilgiliydi...
En son Berk beyde hamile kaldı...
Kanamam var dedi...
Tutmadı dedi. ..
Sonra hatırlamıyorum birisi kanama olmuş ama hamileliği devam etmiş...
İkizleri varmış...
Bir dahada yazmadı sanırım.
Arada bende okumadım...
Diğerlerini bilmiyorum...
:::)))

Efsun du adı
Oda eczacıydı. .
Çok bilgiliydi...
En son Berk beyde hamile kaldı...
Kanamam var dedi...
Tutmadı dedi. ..
Sonra hatırlamıyorum birisi kanama olmuş ama hamileliği devam etmiş...
İkizleri varmış...
Bir dahada yazmadı sanırım.
Arada bende okumadım...
Diğerlerini bilmiyorum...
:::)))
Eczaci olan ayseviydi berkte ikizleri olmustu. Efsunenin de kizi oldu diye sonradan biri yazmisti. O da firdevste yaptirmis. Efsune forumu birdenbire birakmis. Ben hikaye okur gibi epey okumustum.

Arkadaşlar ilk 50. Sayfada listeleri var.Benim çok dikkatimi çekmişti.Size ekte yolluyorum.Merak ettiğiniz arkadaşları bulabilirsiniz kimin durumu nerde nasıl olmuş .Sırasına göre ekledim.

Eklentiler

• 554B70B5-CC93-4D47-9522-F911C8E91114.webp
    554B70B5-CC93-4D47-9522-F911C8E91114.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 131
  • A3D0DCDF-FC8B-40F8-8697-797D5CCDF017.webp
    A3D0DCDF-FC8B-40F8-8697-797D5CCDF017.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 115
  • 6BBE1CBE-80D1-46C4-B3BC-8A289FC08DB7.webp
    6BBE1CBE-80D1-46C4-B3BC-8A289FC08DB7.webp
    27 KB · Görüntüleme: 113
  • AC7286CE-2F2B-4845-BD88-E30E51D5371D.webp
    AC7286CE-2F2B-4845-BD88-E30E51D5371D.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 113
Eczaci olan ayseviydi berkte ikizleri olmustu. Efsunenin de kizi oldu diye sonradan biri yazmisti. O da firdevste yaptirmis. Efsune forumu birdenbire birakmis. Ben hikaye okur gibi epey okumustum.

Yaaaa. .
Ben yarım yamalak hatırlıyorum işte...
Doğru Aysevi idi..
Aklımda öyle kalmış..
O zaman Efsune nin hikayesini bilmiyorum ben...
Bana da hikaye okur gibi gelirdi...
Evlerinden. Bahçelerinden. ..teknelerinden bahsederlerdi...
Sonra kayboldular...
::))

Back
X