Canim senin kac.sordum hemsireye kibristaki degerler normal dedi amh dusuk degilmi dedim biraz dusuk dedi.ama bi sorun degil dedi.nette bakiyorumda adet doneminde baktirdim ben bir hafta sonra baktirsam yumurtlama doneminde daha cok cikmazmi anlamadim.
Canım benimde Amh 0.59 du ama inan bana bu değerle birçok merkeze danıştım hatta kadın doğumculara da danıştım ama hepsi şansımın %3 enfazla %5 olduğunu söyledi.Sana hangi merkez değerler normal dedi?

Geçen ay kontrolümde 4 adet yumurtam vardı ama bu değerle bana embriyo donasyonu önerdiler çünkü şansım %70-80 olucakmış.Bende onları dinledim ve embriyo olucak şimdi.Tandem de yaptırabilirsin ama bence yumurta almalısın bir şekilde.Bizimde önceden sperm di ama sonra gerçekten doğruyu söylemelerini ve bana en doğru olanın ne olduğunu söylemelerini istedim telefonda,1 merkez dışında hepsi embriyo transferi olması gerektiğini söyledi.bizde bu şekilde ilerliyoruz

Canım benimde Amh 0.59 du ama inan bana bu değerle birçok merkeze danıştım hatta kadın doğumculara da danıştım ama hepsi şansımın %3 enfazla %5 olduğunu söyledi.Sana hangi merkez değerler normal dedi?
Canim bahceciyede sordum gynolife daki hemsireyede sordum.biraz dusuk ama bi sorun yok dediler.15 gun once ultrason bakildi karindan yumurtalarin iyi dedi adet soylemedi.ne yapcami sasirdim suan.

nolursun kuzum doktoruna giderken sora bilirmisin vallah gelirim bende yaptırırım
TAtlım ben şuan gebelik takibi için bambaşka bir doktora gidiyorum. Donasyon için takibimi yapan Türkiye’deki doktorum bu aşıyı yaptı transferden önce. Rahimden yapılan bir aşı ismi “gebelik aşısı”. Başka bir adı yok. Doktoruna söyle o bilir. Ama dediğim gibi kimi doktor işe yaramıyor yaptırmayın diyor kimi yaptırın diyor.

Geçen ay kontrolümde 4 adet yumurtam vardı ama bu değerle bana embriyo donasyonu önerdiler çünkü şansım %70-80 olucakmış.Bende onları dinledim ve embriyo olucak şimdi.Tandem de yaptırabilirsin ama bence yumurta almalısın bir şekilde.Bizimde önceden sperm di ama sonra gerçekten doğruyu söylemelerini ve bana en doğru olanın ne olduğunu söylemelerini istedim telefonda,1 merkez dışında hepsi embriyo transferi olması gerektiğini söyledi.bizde bu şekilde ilerliyoruz
Canim ozelin kapali yazamadim.bilmedigim icin soruyorum tandem nedemek.birde sen hem sperm hem yumurta transferimi olucan yani

Neupogen bende yaptırdım hem karından hem vajinaya işe yaramadı ama hareketlendirdi rahimi kalınlaştırdı vajinadan yaptığımda gri oldu içersi görüntü bulanık oldu o ay iptal etti transferi

Canim bahceciyede sordum gynolife daki hemsireyede sordum.biraz dusuk ama bi sorun yok dediler.15 gun once ultrason bakildi karindan yumurtalarin iyi dedi adet soylemedi.ne yapcami sasirdim suan.
valla bana bahçeci dışında tüm merkezler kesinlikle embriyo donasyonu dedi.Hatta yakındoğu üni ile bile görüştüm ve 3-4 doktor birlikte karar verip ertesi gün bana döndüler ve kesinlikle embriyo transferi dediler.Amh 0.59 ,fsh 16 dışında herşeyim normal seviyede idi.Yumurta sayına bakmaları gerekiyor adetin 3. Günü ya da 4. Günü.Ama işte bana söyledikleri yumurta sayısı değil kalitesi ve amh değeri bu kaliteyi gösteren en önemli değer.İstersen sana özelden yaziyim detayları

valla bana bahçeci dışında tüm merkezler kesinlikle embriyo donasyonu dedi.Hatta yakındoğu üni ile bile görüştüm ve 3-4 doktor birlikte karar verip ertesi gün bana döndüler ve kesinlikle embriyo transferi dediler.Amh 0.59 ,fsh 16 dışında herşeyim normal seviyede idi.Yumurta sayına bakmaları gerekiyor adetin 3. Günü ya da 4. Günü.Ama işte bana söyledikleri yumurta sayısı değil kalitesi ve amh değeri bu kaliteyi gösteren en önemli değer.İstersen sana özelden yaziyim detayları
Canim ozelin kapali yazamadim lutfen bilgi veririmisin.simdi kadin dogumcuyla gprustum telde fsh seviyenle uyumlu bu test fsh normal amh ta evet azalma var yasla orantili olarak ama kritik bir seviye degil bu dedi

Embriyo glue(embriyo yapıştırıcısı)=
transfer esnasında kullanılan bir kültür ortamıdır.iceridinde Hyrulonan adlı bir madde vardır ve bu madde embriyonun yapışmasına yardımcı oluyormus.
Bu maddenin hücreler arası bağlantıyı güclendirdiği.yeni damar oluşumuna yol açtığı söyleniyor.
ancak kesin olarak garanti veremiyor hic bi doktor.Amerkan hastanesi uyguluyormuş. Kıbrısda kullanılıyormu bilmiyorum yada başarı garanti değilken yapılır mı göreceli tabi.

Canim ozelin kapali yazamadim lutfen bilgi veririmisin.simdi kadin dogumcuyla gprustum telde fsh seviyenle uyumlu bu test fsh normal amh ta evet azalma var yasla orantili olarak ama kritik bir seviye degil bu dedi
Cnim kesinlikle bu tup bebek işinin ehli olan doktorlar.sadece usg antral folukullerine bakarlar gerisi bos....tandem sormustun arkadaşa,bildiğim kadarıyla hem kendi yumurtalarını hemde donor yumurtalarını kullanıyorsun.

Mavisufi not aldim beb de tsh baktiracagim. Peki başka neye baktirdin ve 1 kere mi baktirdin yoksa arada düzenli baktiriyor musun.

4 günde vurulan su igne zararsizsa bana cok mantıklı geldi.

Proluton iğneyi 4 günde 1 ben de vuruldum. Düşük engelleyici bi iğne, hatta hamileliğim 29. Haftasında yine vuruldum, çünkü bebeklerden biri aşağıya baskı yapıyordu. Bir araştırın isterseniz.. Firdevs hocanın hastaları transferden sonra hep bu iğneden oluyor...

Proluton iğneyi 4 günde 1 ben de vuruldum. Düşük engelleyici bi iğne, hatta hamileliğim 29. Haftasında yine vuruldum, çünkü bebeklerden biri aşağıya baskı yapıyordu. Bir araştırın isterseniz.. Firdevs hocanın hastaları transferden sonra hep bu iğneden oluyor...
Sağol canım. Teşekkür ederim doktora söyleyeceğim

Protokolde progesteron iğneyi 2 ampul günde bir defa beyenmedim
Estrofem iyi 3 tabletle devamdı
Zaza canım gynolife taki murat beyden bahsediyorsan eğer baba da progesteron aynı kullandı ana estrofem 4 tablet içiyordum 1 tablet de vajina dan alıyordum. Sen neden yetersiz buldun?

VAjinadan uzun bir kanül ile yapıldı. Kanül dediğim bu rahim filmi sırasında vajinadan içeri sokulan alet varya onlar işte. Genel olarak o aletler kanül oluyor
Artemissi türkiyede donasyona seni hazırlayan Dr kimdi canım hangi kliniğe gidiyordun Kıbrıs’taki klinik gynolife miydi genelde Acıbadem 'de tedavi görenler gynolife 'yi öneriyorlar Dr

Back
X