Teşekkür ederim canım peki 12. Günden önce belli olur mu sen test gününde mi yaptırmıştın
7 ye silik silik çıkmaya başlamıştı canım. Ama her kadın farklıdır. Ben şimdi 7. Gün yaparsın çıkmaz üzülürsün sonra çıkar seni etkilemek istememe çok hassas konular biliyorsun. 8-9 gün dene istersen

Kızlar selam...
Bugün her ne kadar doktorlar istemese de gittim cd56 testini verdim.Sonuç biraz uzun sürede çıkıyormuş ama haftaya bugüne ayarlıcaklar.

BEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku

BEnimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var şiddetli değil ama sürekli. Hep oluyordu ama biraz daha fazla korkayım mı? Allahım bitmiyor endişe korku
Evet minik artık bebek oluyor annesi sanırım..Uzan dinlen canım..Uzanarak dinlendiğinde hafifliyor ve geçiyorsa problem olmuyormuş...Bende ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum...

Evet minik artık bebek oluyor annesi sanırım..Uzan dinlen canım..Uzanarak dinlendiğinde hafifliyor ve geçiyorsa problem olmuyormuş...Bende ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum...
Her şeyden nem kapıyoruz napalım. Çok saol canım sizin gibi arkadaşlarım sırdaşlarım olduğu için çok şanslıyım

Arkadaşlar iyi günler bikac gündür yazamadım biraz dinlenmek istedim biliyosunuz dondurulacak embriyo kalmaması biraz moralimi bozdu ama bekliyorum suan inşallah hayırlı sonuc alırım.
Merkezden memnun kaldık sabah 9 gbi gittik bizi cok bekletmeden odaya aldılar 12 gibi transferim oldu o süreye kadar bir sürahi su getirdiler içmemi istediler snra seyyar ultrasonla sıkışıklığımı kontrol edip hazır olunca transfere aldılar transferden snra 1 saat hiç kalkmadım snrasında 3 e doğru cıkabileceğimizi söylediler eylem hanım ara ara gelip bizimle sohbet etti. Murat bey gelip bilgi verdi onun dısında da hemşireler gelip ara ara isteklerimizi fln sordu yani merkez iyiydi
Sağol canim. Her bilgi bizim icin kiymetli. Insallah tutar da güler geçersin endiselerine.az kaldi sık dişini güzel olacak inşallah

cnim her adet dongunde bu tarz ağrılar normaldir.ağrı kesici alabilirsin,minoset ben sürekli icerdim ağrım olduğunda doktorum onerimmisti.kasılma vs durduruyor.

Back
X