Kizlar aranizda gebeligi idrar testinde cikmayip kan testinde çikan varmi?6 tane test yaptim kalitelisi kalitesizi hepsi tek cizgi umut varmidir ya cok moralimm bozuluyor

bugun ıse basladım oturamıyorum uogunluktan, olduysa olmustur deyıp rahat olayım mı yoksa tam sıkıntılı zamanlar mı, 7. gun bugun
dr bana normal hayatına devam et, sadece ağır kaldırma kendini zorlama demişti.3. işe başladım...hayırlısıyla tutar inşallah...olacaksa olur zaten...

Kızlar merhaba sabah testimi yaptım pozitifimi aldım güzel çıktı değerim şimdilik inşallah sorunsuz ilerler iz kuzumla...nolurr rahat olun kafanızı çok kurcalamayın anladım ki ne kadar rahat okadar iyi sonuç alıcaz... bugünkü sevinç bile herşeye değer Rabbim hepimizi sevindirsin hepinize duacıyım sizde beni dualarınızda eksik etmeyin olurmu

Kızlar merhaba sabah testimi yaptım pozitifimi aldım güzel çıktı değerim şimdilik inşallah sorunsuz ilerler iz kuzumla...nolurr rahat olun kafanızı çok kurcalamayın anladım ki ne kadar rahat okadar iyi sonuç alıcaz... bugünkü sevinç bile herşeye değer Rabbim hepimizi sevindirsin hepinize duacıyım sizde beni dualarınızda eksik etmeyin olurmu
çok güzel bir haber.masallah bize.darısı basımızaaa

Tebrikler insallah sonuna kadar devam eder kucagina almayi nasip etsi Allah

Kizlar aranizda gebeligi idrar testinde cikmayip kan testinde çikan varmi?6 tane test yaptim kalitelisi kalitesizi hepsi tek cizgi umut varmidir ya cok moralimm bozuluyor
canım benim yapma test bence...12. günü bekle.ve kan ver...daha cok stres oluyorsun.nasipte varsa tutmuştur.ben idrar testlerine güvenmiyorum...

Ay ne güzel haber bu :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)

Çok haklısın canm Allah. Ne isterse öyle oluyor.
Benim dondurulmuş hiç kalmadı ve yumurta orta kaliteli çıktı ama çok şükür tuttu rabbim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin.
Zy Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.nasıl oldun kanaman geçmiştir inşallah bol bol istirahat et canım.senin de ikizmiydi Zy

Tesekkurler Gerany. Folate olarak geciyor sanirim kilo vermenin disinda ne gibi faydasi oldu canim. Bir de yan etkilerinden bahsediliyor biraz kafam karisti
metafolin folate ,kilo verdirtmez. ben ayriyetten spor, diyet yaptım. yan etkisi yoktur. ben solgarın kullandım.

Back
X