kanamam oldu dr gittim rahimin açıldığını söyledi hastaneye yattım ilk oğlumu kaybettim 5 gün sonrada kızımıcanım benim kalpleri mi durdu ne oldu.nasıl anladın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanamam oldu dr gittim rahimin açıldığını söyledi hastaneye yattım ilk oğlumu kaybettim 5 gün sonrada kızımıcanım benim kalpleri mi durdu ne oldu.nasıl anladın ?
doktor neden kanama olmuş olabilecegini söyledimi.kanamam oldu dr gittim rahimin açıldığını söyledi hastaneye yattım ilk oğlumu kaybettim 5 gün sonrada kızımı
Dr min hiç bir açıklaması yok bebekleri mi kaybetmeden bir hafta önce kontrole gittim hiç bir sorun yok demişti hata kızım oluca ni söyledi oğlum kendini göstermemişti hiç bir tahlil yapılmadı ne yazıkki ben enfeksiyondan olduğunu düşünüyorumdoktor neden kanama olmuş olabilecegini söyledimi.
Rahim ağzı ölçumu yapmismiydi hamileliginde dr.
nedeni icin bebeklere test yaptirdin mi
çok üzüldüm arkadaşım inan tarif edemiyorum.
Çok üzüldüm. Allah sabir versinMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Sağ olun allah razı olsunÇok üzüldüm. Allah sabir versin
Allahım sana büyük sabır versin msjı görünce çok üzüldüm bende panik atak hastasıyım burdaki kötü haberleri görünce inanın sizin kadar üzülyrm hatta bi ara buralara girmek bile istemedim ama sizden başka kimsemde yok bende iki kez kaybettim bebeklerimi onlar bizi cennette bekliyor olucak tek tesellimde bu en kısa zamanla kalbin ferahlığa kavuşsunMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Sağ ol canım rabbim hepimize güç kuvvet versinAllahım sana büyük sabır versin msjı görünce çok üzüldüm bende panik atak hastasıyım burdaki kötü haberleri görünce inanın sizin kadar üzülyrm hatta bi ara buralara girmek bile istemedim ama sizden başka kimsemde yok bende iki kez kaybettim bebeklerimi onlar bizi cennette bekliyor olucak tek tesellimde bu en kısa zamanla kalbin ferahlığa kavuşsun
Gerçekten mi bende sabahtan beri kafaya çok takmıştım saolsın cevaplarınla hep beni rahatlatysun yarın ben yinede tekrar bi sorayım merkezePapatyagcim, ben burda ön tedavilerimi yapan Dr da Merak edip sormustum, kist olursa transfer için bir sakinca olur mu diye...hic bir sakincasi olmaz demisti, kibris Merkez de sana basliyalim demis zaten riskli olsa onlar iptal ederlerdi ama sen tam emin olmak için Yarin bir ara tekrar sor degerlerin de düsmüs sevindim
Doğal yollamı hamilesin ay inşallah devam eder Allahın bi mucizesi olurSanirim ben hamileyim. Egilip kalkinca, yada durduk yere yatarken sag kasigimda batmalar oluyor 3 saniyelik. Napsam ki? Gecen ay kimyasal gebelik gecirmisim bu ay adetime 3 gun var
Dondurulmuşlarn var sanırım inşallah onlar sana evlat olur kromozomsal bi problem yoksa kan pıhtılaşması filan olablr clexan iğne kullanymydun pekiSağ ol canım rabbim hepimize güç kuvvet versin
Donöründn yumurta toplanmş sanrm ay hadi inşallah bu sefere bolca 5. gün embriyon olur kaç tane yumurta toplandı bende bugünlere gelebilseydim her ay bi sıkıntı çıkıyoCanim benim Bu güzel haberlerinle bende çok mutlu oluyorum .. Bugun hemsire beni aradiginda, Yarin donörumden yumurta toplanacagini soyledigi anda bende kendisine kesinlikle 5.gune gitsin embryolar dedim sagolsun onayladi kesinlikle öyle olcak dedi
3 tane donmuşlar var cilexan kullanıyordumDondurulmuşlarn var sanırım inşallah onlar sana evlat olur kromozomsal bi problem yoksa kan pıhtılaşması filan olablr clexan iğne kullanymydun peki
Cok üzgünüm allahim sana sabir kuvvet versin neo arkadasimMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Anladım canm inşallah biran önce toparlanrsn ve seni bekleyen o 3 bebişini alıp gelrsn3 tane donmuşlar var cilexan kullanıyordum
Hepinizden allah razı olsunCok üzgünüm allahim sana sabir kuvvet versin neo arkadasim
İnşallah canımAnladım canm inşallah biran önce toparlanrsn ve seni bekleyen o 3 bebişini alıp gelrsn
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm Allah sabır versin. Neyseki donmuşların varmış Rabbim onlarla yüzünü güldürsünMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
ne yapsam ne önerirsin?bunu bana genartın profu volkan beğ demişti 4-5 sene önce
kötü embriyo iyinide tutunmasını engelliyor
Çok zor güler yasiyorumAllahtan sabrını diliyorum...