Rahim ağzı nisan ile kapalı korkma canım hiç bir şekilde rahim içine jel tupu vb baska bir sey ile ulaşamazsan..O yüzden gönül rahatlığı ile jel çubuğunu yerlestirebilirsin...
Jeller zamanla rahim ağzında birikebiliyor ve o yüzden yenisini almıyor.. açıkçası ben arasira jel tüpünün yerleştiği bölgeyi temizlemeye calisiyirdum ki yenilerine yer acilsin...tavsiye ederim böylece pek sorun yaşamadım...
Cevabın için çok tşkkür ederim canım çubuk içeriye zor giriyor ve yaramı oldu acaba düşüncesiyle çok korkuyordum jelden dolayı yani yavaş yavaş korkmadan jel çubuğun hepsi girmesi dahamı iyi acaba seninde çok az kalmış canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini

Cd 56/16 yı yaptırmalısın daha kapsamlı.Ve istanbul düzen laboratuvar en uygun fiyatı veriyor bu tahlil için.Bi arkadaş tavsiyati vs denince %10 indirim yapıyorlar aklında olsun.
tamam kuzum ama ben izmirdeyim..ayrıca düzen lab.zazaya yanlış sonucu veren lab.o yüzden gitmem oraya..izmirden bakıyorum..izmirdeki arkadaşlar nereye yaptırdı acaba

Canım sen bu durumu doktora söylesene belkide ağızdan alınan bir progesteron verir
bukadar azap çekmene gerek kalmaz
Aynen resmen bana azap gibi geliyor jeli kullanırken ağızdanda günde 6 tane estrofem kullanıyorum 2 tanede vajinadan hem jel hem estrofem

Cevabın için çok tşkkür ederim canım çubuk içeriye zor giriyor ve yaramı oldu acaba düşüncesiyle çok korkuyordum jelden dolayı yani yavaş yavaş korkmadan jel çubuğun hepsi girmesi dahamı iyi acaba seninde çok az kalmış canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini
Bende jel de çok sorun yaşıyordum biliyorsunuz progestan hapa geçmiştik fitil şeklinde oda hem kabızlık yaptı hemde aşırı mide bulantısı yaptı. Bugün kontrolüm vardı doktor kabızlık tehlikeli dedi düşük riski var zaten sende dedi tekrar jele geçtik. Jelden kurtuluş yok sanırım

tamam kuzum ama ben izmirdeyim..ayrıca düzen lab.zazaya yanlış sonucu veren lab.o yüzden gitmem oraya..izmirden bakıyorum..izmirdeki arkadaşlar nereye yaptırdı acaba
Düzen çok kaliteli bir labaratuvar
benimki farklı bir şey
hemşire yalnışlığı

cd56 onemlı bır test acaba dıyorum denemeden evvel de yaptırılmalı mı? Yanı kımse yaptır demedı ama mantıklı olabılır.

Bende jel de çok sorun yaşıyordum biliyorsunuz progestan hapa geçmiştik fitil şeklinde oda hem kabızlık yaptı hemde aşırı mide bulantısı yaptı. Bugün kontrolüm vardı doktor kabızlık tehlikeli dedi düşük riski var zaten sende dedi tekrar jele geçtik. Jelden kurtuluş yok sanırım
Canım bnm Rabbim yardımcımız olsun bn sürekli yaşıyorum kabızlığı ne yapcam bilmiyom kaysı işe yaramıyor artık dunlop şurup içiyorum arada biara sürekli sabah akşam içiyodum alışkanlık yapar dediler peki sen jel çubuğu sonuna kadarmı kullanıyorsun canım nezamana kadar kullancakmışsın

Canım bnm Rabbim yardımcımız olsun bn sürekli yaşıyorum kabızlığı ne yapcam bilmiyom kaysı işe yaramıyor artık dunlop şurup içiyorum arada biara sürekli sabah akşam içiyodum alışkanlık yapar dediler peki sen jel çubuğu sonuna kadarmı kullanıyorsun canım nezamana kadar kullancakmışsın
malesef progesteron bazı hamılelerde major mıde bulantısı yapıyor...jel yıne en ıyısı... duphalac surup tabıı kı alıskanlık yapabılır daha dogrusu bagırsaklar alısabılır ama bence baska carenız yok cunku kabızlık daha kotu. Sabah kalkar kalmaz ılık su bıraz hafıf yuruyus ve sonra kahvaltı da hafıf gıdalar , probıyotıklı yogurt veya sırf probıyotık deneyebılır mısınız ?

tuannacım acaba doktorunla konuşsan ve artık yavaş yavaş estrofemlerin dozunu düşsen?
istanbuldaki bni hazırlayan Dr gebelere bakmuyormuş intertilife olduğu için ama hemşireyle bağlantımı kesmedim oda devam diyo bütün ilaçlara bende başka Dr gittim oda ilaçlar hakkında bişey demedi bunları kullanıyorum diye gösteriyorum sadece ultrasonda bakıp dikkat et kendine diyolar tam üç tane Dr gittim Dr biride bu ilaçlara gerek yok dedi bnde tabi ona güvenmedim bu arada sügçrekli kabında oluyorum ağrılı şekilde ne yapcam bilmiyom kaysı yesem dunlop şurup içsem artık fayda etmiyor

Cevap geldi; aslında en iyisi tek embryo ama tabıı sans yuzde 25 e dusuyor. Cogul gebelıkte reduksıyon olabılıyor. Rısklı degıl. Ekonomık sebepten genelde hastalar gıt gel yapmak ıstemedıklerı ıcın 3 embryo transfer edılsın ıstıyorlarmıs. Ama eger bız tek ıstersek cozulup tekrar ayrı ayrı dondurabılırlermıs. Iyıcene dusunmek gerekıyor....Al bır konu daha ...

Olasılığın yüzde 25 e düşeceğini sanmıyorum. Çünkü normal tüp bebekte bile 5. Gün embriyosuyla yüzde 65 başarı sağlayan merkezler var. Benim doktorumda normal tüp bebek yaptırırken tek embriyo koyuyordu. Bizim için çoğul gebelik başarı sayılmaz. Tek embriyoyla gebelik elde etmek başarılıdır demişti. Bende donasyon yaptıracağım zaman tek emviryo transferi düşünüyorum

malesef progesteron bazı hamılelerde major mıde bulantısı yapıyor...jel yıne en ıyısı... duphalac surup tabıı kı alıskanlık yapabılır daha dogrusu bagırsaklar alısabılır ama bence baska carenız yok cunku kabızlık daha kotu. Sabah kalkar kalmaz ılık su bıraz hafıf yuruyus ve sonra kahvaltı da hafıf gıdalar , probıyotıklı yogurt veya sırf probıyotık deneyebılır mısınız ?
Probıyotık nasıl bişey hiç duymadım canım

Probıyotık nasıl bişey hiç duymadım canım
temel olarak bagırsak floranızı duzenlıyor. Cok agır ıshallerde de verıldıgı gıbı, kabızlık olanlara da verılıyor. Ben mesela ıgneler zamanı ve ozellıkle transferlerden sonra agır kabızlık yasayan bır ınsanım. malesef sabah kahvesı ve sıgarası olmadan cıkmayanlardanım bunu bıldıgımden en son transfer oncesı probıyotık nbl gold marka bir urun kullandım sabahları bır tane ve actıve danone probıyotıklı yogurt yedım bır ya da ıkı hıc sorun yasamadım. DR unuza danısabılırsınız. Bır de mesela vıtamın olarak da sadece vınalac adlı urunde folıc asıt vs dısında probıyotık de var , o da cok ıyı bır urun. Bu sekılde de kımyasal almadan duzenleyebılırsınız. Ama duphalac netıce de bu sure ıcınde kullanacagınız ıcın uzun vadede tekrar toparlanacagızı dusunursek bence kar zarar dengesınde karlı olabılır. Eger dıger urunlerı denemek ıstemıyorsanız.

temel olarak bagırsak floranızı duzenlıyor. Cok agır ıshallerde de verıldıgı gıbı, kabızlık olanlara da verılıyor. Ben mesela ıgneler zamanı ve ozellıkle transferlerden sonra agır kabızlık yasayan bır ınsanım. malesef sabah kahvesı ve sıgarası olmadan cıkmayanlardanım bunu bıldıgımden en son transfer oncesı probıyotık nbl gold marka bir urun kullandım sabahları bır tane ve actıve danone probıyotıklı yogurt yedım bır ya da ıkı hıc sorun yasamadım. DR unuza danısabılırsınız. Bır de mesela vıtamın olarak da sadece vınalac adlı urunde folıc asıt vs dısında probıyotık de var , o da cok ıyı bır urun. Bu sekılde de kımyasal almadan duzenleyebılırsınız. Ama duphalac netıce de bu sure ıcınde kullanacagınız ıcın uzun vadede tekrar toparlanacagızı dusunursek bence kar zarar dengesınde karlı olabılır. Eger dıger urunlerı denemek ıstemıyorsanız.
bu arada zaza eczacı o daha ıyı bılır urunlerı.

mavi'cim maşallah sana 36. haftaiçindesin.Ne uslu kısçeler onlar öyle : )
Ağrı sızı simdi doguruyorum derken bu haftalara geldik morcum. .gerçekten bende inanamıyorum :)) insallah dogduktan sonrada boyle minnos minnos sakin bebekler olurlar...sağlıkla gesinlerde ...
Sen nasilsin ayrıntılı ultrasona tekrar gittinmi....

Ağrı sızı simdi doguruyorum derken bu haftalara geldik morcum. .gerçekten bende inanamıyorum :)) insallah dogduktan sonrada boyle minnos minnos sakin bebekler olurlar...sağlıkla gesinlerde ...
Sen nasilsin ayrıntılı ultrasona tekrar gittinmi....
maşallah mavi hanım , Allah sıhhatle kucagınıza almayı nasıp etsın.

Back
X